Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Elkezdődött a piaci kiszállítás Kecskeméten

Hétfőtől ismét kezdetét vette a piacról telefonon megrendelt friss élelmiszer ingyenes kiszállítása Kecskemét belterületén belül.

Egész héten ajándékoz az Alföldi Mikulás Kecskeméten

Baon
-
 Ma 11:30Belföld

A kecskeméti önkormányzat kezdeményezésére egész héten hintón járja a város bölcsődéit és óvodáit az Alföldi Mikulás, aki manóival együtt mikuláscsomagokat oszt a gyerekeknek.

A túl sok ajándék nem tesz jót a gyermekeknek

Bien
-
 Tegnap 20:31Életmód

Ha teljesen őszinte akarok lenni, nehezen tartok mértéket a karácsonyi ajándékozásban főleg, mióta csak a gyerekeknek veszünk meglepetést.

Ajándékgyár Újpesten: segítsetek ti is a rászoruló gyermekeknek!

Ittlakunk
-
 20.11.29 09:11Budapest 04. ker

Megnyílt az Ajándékgyár Újpest központjában, a Szent István téren.A karácsonyi díszbe öltözött Meseváros manói december 13-ig minden nap 9 és 14, illetve 15 és 18 óra között várják a cipősdobozba csomagolt ajándékokat, amelyeket még karácsony előtt eljuttatnak a rászoruló újpesti családokhoz.A dobozra írd rá, hány éves gyereknek,…

Kékkel díszített sütivel is segíthet az autista gyermekeknek

hirado.hu
-
 20.11.27 21:52Belföld

Megközelítette a 24 millió forintot a felajánlások összege a Jónak lenni jó kampányban.

Kecskeméten ingyenes a tüdőgyulladás elleni védőoltás az idős, krónikus betegeknek

Háziorvosi javaslatra a hatvanöt feletti, krónikus betegeknek nem kell fizetniük a tüdőgyulladás elleni vakcináért.

Ingyen oltást biztosítanak Kecskeméten a tüdőgyulladás ellen

Az önkormányzat kezdeményezésére, a Városi Szociális Közalapítvány együttműködésével lehetőség nyílik arra, hogy a 65 év feletti, krónikus betegséggel küzdő kecskemétiek háziorvosuk javaslatára ingyenesen kaphassák meg a tüdőgyulladás elleni védőoltást.

Így igényelhető a Prevenar 13 védőoltás ingyenesen Kecskeméten

Hiros
-
 20.11.27 13:06Megyei

Kecskemét önkormányzata tájékoztatót tett közzé a Prevenar 13 védőoltás ingyenes igénybevételével kapcsolatban. Mutatjuk:

Közel százötven osztály tanul távoktatásban Kecskeméten és környékén

Baon
-
 20.11.26 18:37Belföld

Megkérdeztük csütörtökön a Kecskeméti Tankerületi Központot, hány osztály nem mehet jelenleg iskolába a megyeszékhelyen és környékén.

Ingyen juthatnak a tüdőgyulladás elleni védőoltáshoz az idősek Kecskeméten

32 millió forint összegben szerzett be tüdőgyulladás elleni védőoltásokat Kecskemét önkormányzata, az idősek pedig ingyen juthatnak hozzá ezekhez. Ezt ma jelentette be Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. A 65 év felettiek jövő héttől igényelhetik a vakcinát a házi orvosuknál.

Kigyulladt egy melléképület Kecskeméten

Baon
-
 20.11.26 13:13Baleset-bűnügy

Az eset csütörtök kora délután történt a Beretvás közben.

Egy melléképület égett Kecskeméten

Teljes terjedelmében égett egy tizenkét négyzetméteres fabódé Kecskeméten, a Beretvás közben. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Kis híján orrcsonttörést okoztak a fiatalkorú rablók Kecskeméten

A Kecskeméti Járási Ügyészség rablás bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt két fiatalkorú fiú ellen, akik 2019 áprilisában Kecskemét központjában mobiltelefont raboltak egy fiatalembertől.

Új tűzoltóság épül Kecskeméten

Hiros
-
 20.11.25 16:05Megyei

Új tűzoltóság lesz Kecskeméten. A laktanya a Külső Szegedi út mellett épül meg 3 milliárd 900 millió forintból. A jelenlegi épületből minden kecskeméti munkatárs az új helyre fog költözni 2023-ban. Várhatóan ugyanis ekkor adják majd át az új épületet.

Dr.Havasi Katalin: mindenhol ugyanolyan színvonalú ellátást akarunk biztosítani a gyermekeknek az országban

A Házi Gyermekorvosok Egyesületének új elnöke ma online keretek között beszélt terveiről, a gyermekorvosi praxis jelenlegi állásáról és arról, hogy az egyik legnagyobb kihívást az idős kollégák „pótlása” jelenti.