Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Húsz csodálatos kép hatvanas évekbeli nappalikról

Player
-
  Ma 15:12 Otthon

Csattan az öv az időgépben, indul a retrótrip!

Újra napirenden a munkácsi reptér

A munkácsi reptér megnyitása jelentősen fellendítené a vidék gazdaságát –

Csak a magja egy kilométeres a Naprendszeren kívülről érkezett üstökösnek

HVG
-
  Ma 15:03 Infotech

Nagyjából egy kilométer sugarú, szilárd maggal rendelkezik és vöröses színű a közelmúltban felfedezett 2I/Boriszov nevű üstökös – állapították meg a kutatók, akik szerint a csillagközi tér mélyéből érkezett objektum fizikai tulajdonságai a Naprendszerünkhöz hasonló bolygórendszerek létezéséről árulkodnak.

Fontos levelet kapnak a magyar gazdák: ezt néhány napon belül el kell intézniük

A Magyar Államkincstár (MÁK) 2019. október 14-én megkezdte a területalapú egységes kérelmeket érintő adategyeztető végzések kiküldését. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai és szaktanácsadó által beadott kérelmeknél alacsonyabb volt az adategyeztetésben érintett kérelmek aránya, mint az egyénileg benyújtott kérelmeknél.

Kirúgták a plagizáló újságírót a Dunántúli Naplótól

Csütörtök kora délután helyreigazítás jelent meg a Dunántúli Napló online felületén. A kiadó és a szerkesztőség nyilvánosan is elnézést kért.

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Boon
-
  Ma 14:30 Belföld

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe.

Napokon belül lemondhat a botrányba keveredett kispesti MSZP-s képviselő

Lackner Csabát a botrány ellenére ugyanis vasárnap újraválasztották.

Legyen minden nap mézes nap!

Agrotrend
-
  Ma 14:24 Gazdaság

A Vajdahunyadvárban tartott sajtótájékoztatón Dr. Nagy István agrárminiszter kiemelte azokat a pontokat, amely a mézágazat felemelkedéséhez vezethetnek és minden támogatást is biztosítanak annak érdekében, hogy a magyar méz megőrizhesse világszínvonalú minőségét.

Napjaink memóriakártyái

Szinte az összes napi használatú elektronikai eszközünk elsődleges vagy másodlagos mentési helyként ezt használja. Gondolunk itt a mobiltelefonra vagy az elektronikus könyvolvasóra, de az MP3 lejátszó és a digitális fényképezőgép sem kivétel. Jellemzően az eszközök nagyobbik része az SD típusú memóriakártyákat alkalmazza. Ezért ki is…

Csak a reggeli köd zavarhatja a hétvégi napsütést

A hétvégén és a jövő hét első felében is alapvetően napos időre számíthatunk, csak a reggelre kialakuló ködfoltok miatt lehetnek kevés helyen hűvösebbek, felhősebbek a délelőttök.

Mit tehet és mit nem az új polgármester a választást követő napokban?

Boon
-
  Ma 14:00 Belföld

Nem engedte be a régi polgármester az újat, de végül megoldódott a helyzet.

Chimchar az új Pokemon Go közösségi nap fókuszában

Leet
-
  Ma 13:43 Gaming

A Chimchar Community Day November 16-án kerül megrendezésre, délelőtt 11 és délután 2 óra között. Ezalatt, ahogy már megszokhattuk, a fókuszban lévő pokémon sokkal gyakrabban bukkan majd fel a térképen. És bár a hivatalos bejelentésben még nincs megnevezve, melyik spéci képesség lesz majd az exkluzív, a Polygon szerint legnagyobb…

Top5: napindító slágerek Billie Eilish-tól

Style
-
  Ma 13:41 Életmód

Az énekesnő még csak 17 éves, ennek ellenére gyakorlatilag már minden létező rekordot megdöntött, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című albumával az egész világot meghódította és a zenei listák élére ugrott. Zenéi tökéletesek lehetnek napindításhoz, így most a kedvenc slágereinket listáztuk tőle.