Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új eljárás indult Magyarország ellen útdíj ügyben, az épületkorszerűsítési programot is be kell mutatnunk

Az Európai Bizottság eljárást indít annak érdekében, hogy a magyar piacon is fogadják el az európai elektronikus útdíjszedési szolgáltatóka, és felszólító levelet küld Magyarországnak, 12 további tagállamnak és az Egyesült Királyságnak, amiért nem nyújtották be hosszú távú épületfelújítási stratégiájukat.

Demokráciáról szóló cselekvési tervet mutatott be ma az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság ma előterjesztette az európai demokráciáról szóló cselekvési tervet, amelynek célja, hogy növelje a polgárok szerepvállalását és javítsa az európai demokráciák ellenállóképességét.

Segítsd az Állatkertet: fogadj örökbe egy fenyőfát!

Az állatbarátoknak idén is jó ajándék lehet az állatkerti állatok jelképes örökbefogadása. A kiválasztott állatról az Állatkerti Alapítvány a megajándékozandó nevére szóló oklevelet állít ki, amelyhez az állat életrajzi lapja és fényképe, illetve egy nevelőszülői kártya is tartozik: ezzel lehet részt venni az állatkerti nevelőszülők számára évente

Egy rivális állatvédő szervezet szerint a Tappancs egyszerűen szabadon eresztett egy kutyát a puszta közepén

Szegeder
-
 Ma 20:53Belföld

Viszálykodás folyik a Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesület és a Tappancs Állatvédő Alapítvány között, mivel előbbi állítása szerint egy tappancsos furgonból kitettek egy kutyát az út szélén. Egy biztos: a kommentelők hétköznapi frusztrációjukat forróvízként öntik a Tappancsra, akik alig bírnak a rengeteg negatív hozzászólással.

Hoppá: titokzatos objektum kering a Föld körül

A Hawaiin lévő teleszkóp megfigyelései révén sikerült azonosítani az objektumot – közölte a NASA bolygókutató intézete, a kaliforniai Pasadenában lévő Jet Propulsion Laboratory szerdán. Szeptemberi észlelésekor aszteroidaként azonosították az égitestet, Paul Chodas, a NASA aszteroida-szakértője azonban azt gyanította, hogy az…

Állati szeretet: macska is segít gyógyulni egy tüdőbetegséggel küzdő kutyának Tatán

A Hope névre keresztelt eb szörnyű állapotban került az állatvédőkhöz, de szerencsére már jobban van, hamarosan már örökbe lehet fogadni.

Állati szeretet: macska is segít gyógyulni egy tüdőbetegséggel küzdő kutyának Tatán

A Hope névre keresztelt eb szörnyű állapotban került az állatvédőkhöz, de szerencsére már jobban van, hamarosan már örökbe lehet fogadni.

Erősödhet a piac az otthonteremtési programok hatására: mutatjuk, mi vár az építőiparra az új évben

A jövőre induló otthonteremtési és otthonfelújítási programok várhatóan tartós megrendelést biztosítanak a magyarországi építőanyag-gyártóknak és a kivitelező vállalkozásoknak egyaránt - közölte a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ).

Itt a világ első olyan csirkefalatkája, amihez egy állatot sem kellett megölni

A laboratóriumi körülmények között előállított hústerméket először Szingapúrban hozzák forgalomba, azonban hamarosan több országba is eljuthat.

Jövőre a Warner összes filmjét egyszerre mutatják be mozikban és az Hbo Maxon

Player
-
 Ma 19:58Film

A Warner Bros. igen szokatlant lépett, amikor úgy döntött, hogy a Wonder Woman 1984-et idén decemberben egyszerre mutatja be a filmszínházakban és teszi elérhetővé az Hbo Maxon, és most az is kiderült, hogy ez csak a jéghegy csúcsa.

Töredezni kezdett és számos állat életét veszélyezteti a világ legnagyobb jéghegye

A legfrisebb, nagyfelbontású műhold-felvételeken jól látszik, hogy repedések borítják, töredezni kezdtek a világ legnagyobb jéghegyének a szélei. Mindeközben a szakemberek amiatt aggódnak, hogy a jéghegy túl közel kerül a szárazföldhöz, és ezzel megnehezíti a partmentén élő állatok táplálékhoz jutását.

Itt a vége: betiltják az érzelmileg támogató állatok utaztatását Amerikában

Nem mehet több páva, disznó, papagáj a repülőgépek fedélzetére.

Mutatjuk az év legjobb befektetéseit: az arany és a többiek

Lehet, hogy 2020 az arany és az ezüst éve lesz? Miután Európában és másutt őszre berobbant a koronavírus-járvány második hulláma, a részvénypiacok elbizonytalanodtak. A nemesfémek mindeközben az év egyik legjobb befektetésévé váltak.