Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Greta Thunberg “kreatív PR-ral” vádolta meg a világ vezetőit a klímacsúcson

Körkép
-
  Ma 14:25 Határtalan

Nyitókép: reprofoto (BBC videó)   Greta Thunberg felszólította a világ vezetõit, hogy hagyják abba az „ok könyvelés és a kreatív PR” alkalmazását, hogy elkerüljék az éghajlatváltozással kapcsolatos szükséges lépéseket.   Thunberg az ENSZ éghajlat változási csúcstalálkozóján beszélt arról, hogy a következő évtized foglya meghatározni a…

Emlékszel még az Amerikai pite gyönyörű sztárjára? 44 évesen felismerhetetlenné plasztikáztatta magát

Filmezzünk!
-
  Ma 14:22 Film

Tara Reid és a plasztika Tara Reid már jó ideje a plasztikai műtétek rabjává vált, de most még a megszokottnál is rémesebben eltorzultak a vonásai… Tara Reid eredeti arcát már lassan csak akkor tudjuk felidézni, ha a tévében egyik este belefutunk az Amerikai Pite ismétlésébe. Oké, eltelt már több, mint 20 év az eredeti premier

Óriási megtiszteltetés érte Ed Sheerant, még ő maga is meglepődött

A 28 éves szupersztár hatalmas elismeréssel gazdagodott.

Megszavazták a színháztörvényt

Csak fideszes szavazatokkal megszavazta a parlament a színházak szorosabb állami felügyeletét lehetővé tevő törvényt. Az ellenzék színházi maszkokkal tiltakozott. Az eredetihez képest enyhébb tartalommal, de változatlanul az állam felügyeletét lehetővé tevő szöveggel fogadta el a parlament fideszes többsége a kulturális életet szabályozó törvényt.

Händel és Mozart Messiásával készül a karácsonyra az Opera

kultura.hu
-
  Ma 14:17 Színpad

A Mozart-átirat Anger Ferenc rendezésében, Nádasdy Ádám új magyar fordításával csendül fel december 21-én az Erkel Színházban.

Karácsonyfával lepte meg a szentesi mentőket egy őstermelő

Vásárhely24
-
  Ma 14:17 Belföld

A hírt az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán osztotta meg.

Reszkessetek, betörők: elképesztő videó készült Stohl Andrásról!

A népszerű színész a kultikus karácsonyi film promójában keveredik izgalmas kalandokba, így üzenve meg a nézőknek, hogy Kevin idén is az ünnep része lesz számunkra.

Meglepő jelenség tapasztalható e-matricát vásárlók körében

Roham indult a 2020-as éves e-matricákért, a megyei és országos éves matricákból 18 százalékkal több fogyott, mint tavaly ilyenkor, ezen belül az országos lefedettséget kínáló jogosultságot december első hetében 85 százalékkal vették meg többen, mint 2018 hasonló időszakában – közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. szerdán.

Beszakadt a 4iG árfolyama, miután elálltak a T-Systems megvásárlásától

Hiába kezdett tűzoltásba személyesen Jászai Gellért elnök-vezérigazgató, a 4iG részvényeit padlóra küldte, hogy nem veszik meg a T-Systemset.

Négy tigrismagzatot és egy védett szumátrai tigris bundáját találták meg Indonéziában

Nem tudni, hogy a magzatok abból a felnőtt példányból származnak-e, amelynek a bundáját megtalálták.

Négy tigrismagzatot és egy védett szumátrai tigris bundáját találták meg Indonéziában

Nem tudni, hogy a magzatok abból a felnőtt példányból származnak-e, amelynek a bundáját megtalálták.

Négy tigrismagzatot és egy védett szumátrai tigris bundáját találták meg Indonéziában

Nem tudni, hogy a magzatok abból a felnőtt példányból származnak-e, amelynek a bundáját megtalálták.

Elégedetlen a sztrájk eredményével és a saját fizetésével, mindkét alkarját megsebesítette a postás

A kraljevói hatos számú postán dolgozó M. B. szerda reggel egy élet tárggyal megsebesítette saját magát. A postásként dolgozó férfi mindkét kezének az alkarját vágta meg. Amikor az első kezének az alkarján ejtett seb után a másik alkarját is elkezdte vágni, akkor a kollégái közbeléptek, s a gyors reakciójuknak köszönhetően megakadályozták,…

Ennyi volt? Semmiféle új építkezés nem lehet a Városligetben, sőt, az eddigieket is megvizsgálják

A fővárosi vezetés nem járul hozzá semmilyen még el nem kezdett épület megépítéséhez a Városligetben - mondta az MSZP budapesti frakcióvezetője szerdán.

Több mint kétszeres volt a túljelentkezés az első megújulóenergia-tenderen

Az első megújulóenergia-tenderre beérkezett pályázati igények meghaladják a meghirdetett energiamennyiség kétszeresét, ez azt jelzi, hogy egyre kevesebb támogatásra van szükség a megújuló energia alapú áramtermeléshez – jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára.