Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Marvel's Spider-Man: Miles Morales teszt

Gamekapocs
-
 Tegnap 21:50Gaming

Amíg Peter Parker a szabadságát tölti, addig sem kell aggódnia New York lakóinak, hiszen itt van a Puerto Ricó-i gyökerekkel rendelkező Miles Morales, aki azonnal egy komolyabb balhé közepébe csöppenve igyekszik majd rendet tenni.

Milyen terveket húz keresztbe az adóemelési stop? A szakértő válaszol

Blikk
-
 Tegnap 21:47Belföld

Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke válaszolt kérdéseinkre az adóemelési stoppal kapcsolatban.

Ötnapos karácsonyi vásárt szeretnének a kereskedők, erre azonban nincs lehetőség

Székelyhon
-
 Tegnap 21:18Határtalan

December 19-én rendezné meg a helyi termékek vásárát a székelyudvarhelyi városvezetés, ezzel szemben a helybéli kézművesek és kistermelők legalább ötnapos karácsonyi vásárt szeretnének: szerintük erre az érvényes járványügyi szabályok mellett is van lehetőség.

Eltűnt egy tíz hónapos csecsemő Mezőkövesdről, őt keresi mindenki

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 10 hónapos mezőkövesdi gyermek eltűnése ügyében.

Eltűnés miatt keressük Zólyomi Márk Józsefet

Police
-
 Tegnap 20:20Baleset-bűnügy

Eltűnés miatt keressük Zólyomi Márk Józsefet Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 20:20 A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Telegram legújabb bétájában elérhető a Siri üzenetértesítések funkció AirPods-on keresztül

Szifon
-
 Tegnap 20:04Mobiltech

A Telegram üzenetküldő app bétájába a napokban került be a Siri üzenetértesítések funkció, amivel Siri képes beolvasni a küldő nevét, majd pedig az üzenet szövegét is, ha AirPods-t használunk. A Telegram üzenetküldő alkalmazás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és ezzel az új funkcióval még több embert megnyerhetnek majd. Sirivel…

Több ezer állásajánlat és támogatási lehetőség a munka.hu oldalon

Áprilisi indulása óta már több mint 2,2 milliószor jutottak a munkaerőpiaccal kapcsolatos hasznos információkhoz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat megújult hivatalos honlapjára kattintó vállalkozók és magánszemélyek – jelentette be Bodó Sándor. A weboldalon jelenleg is közel kilencezer állásajánlat és összesen mintegy 50 milliárd…

Álomfizetés: öt év alatt 56 milliárdot keres

24.hu
-
 Tegnap 19:45Sport

Ki állítja így meg a Los Angeles Lakerst?

Eltűnt 10 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 10 hónapos, mezőkövesdi gyermek eltűnése ügyében.

Videón, ahogy a nézők kérésére a youtuber hagyta halálra fagyni terhes barátnőjét | 18+

Hagyta halálra fagyni terhes barátnőjét az orosz youtuber, mert a követői azt kérték tőle, hogy bántsa őt. A követők még nagyjából két óráig nézhették, mi történik a szobában, a videó nagy részében a srác zokog és pezsgőt iszik. Resetnyikovot letartóztatták, két év börtönt kaphat tettéért. Bár a boncolási jegyzőkönyv nem teljes, de minden jel arra

Új rendszer jön a hiteleknél januártól, szigorítják a moratóriumot

Jövőre több százezren kezdik fizetni ismét a hitelüket. Vannak persze olyanok, akik jogosultak még fél éven át a moratóriumra, nekik erről az még az év végéig nyilatkozniuk kell a bankjuknál. A lakossági ügyfeleknél már pontosan lehet tudni, mi a teendő, a cégekre vonatkozó szabályok viszont még meg sem jelentek.

Merénylet történt Indonéziában, keresztényekkel végeztek a szélsőségesek

Liner
-
 Tegnap 18:39Külföld

Az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezettel kapcsolatban hozható radikális iszlamista elkövetők intéztek támadást Indonéziában a hétvége folyamán, amely során négy kereszténnyel végeztek brutális módon

Keresőkutya segíti a rákosi vipera védelmét

Viperakereső kutyás egység állt szolgálatba a rákosi vipera védelméért folytatott EU-s projekt keretében.

Tizenháromezer alatt az álláskeresők száma Heves megyében

Háromszázezer alá csökkent hazánkban a nyilvántartott a munkanélküliek száma november végére. Ez még mindig 57 ezerrel több, mint a tavalyi tizenegyedik havi adat, ám a tavaszi elbocsátások utáni nyári csúcsot követően folytatódott a csökkenés, ezúttal közel tízezerrel lettek kevesebben az álláskeresők.