Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Legújabb húzása miatt kérlelik Trumpot az EU vezetői

Index
-
  Ma 16:57 Külföld

Trump meg akarja szakítani a kapcsolatot a WHO-val, az EU próbálja lebeszélni erről.

32 kilót fogyott 5 hét alatt a koronavírus miatt

NLC
-
  Ma 16:34 Egészség

A férfi 5 hét alatt szabadult meg a kilóktól, ám sajnos nem önszántából, hanem a koronavírus miatt, amibe majdnem belehalt.

Drágulhatnak az italok, mert kevesebb üzemanyag fogy a járvány miatt

G7
-
  Ma 16:31 Életmód

Az italgyártók által használt széndioxid jórészt az üzemanyaggyártás melléktermékeként keletkezik, ezért ha nem fogy elég benzin, és nem keletkezik kellő mennyiségű gáz, akkor drágulás lehet a vége.

Egyre nagyobb a feszültség a francia futball leállítása miatt

Origo
-
  Ma 16:05 Foci

A Lyon elnöke bírósággal fenyeget, miközben nem sportszakmai, hanem politikai döntés született.

Több amerikai városban kijárási tilalom a zavargások és gyújtogatások miatt

Már Amerika több városában tüntetnek, országossá váltak a megmozdulások a rendőri erőszak ellen az Egyesült Államokban. A zavargásokat egy minneapolis-i fekete férfi, George Floyd halála váltotta ki, akit rendőrök öltek meg a kamerák elött. Több városban kijárási tilalom van. Trump elnök pedig ki van akadva az események miatt.   Pénteken…

Ujj Mészáros Károly rendezi az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum közös előadását

Fidelio
-
  Ma 15:40 Színpad

Didier Caron Hamis hang című drámájának augusztus végi bemutatójával indul az Orlai Produkciós Iroda 2020/2021-es évada. A fordulatokkal teli, felkavaró kortárs francia darab Vasvári Csaba és Nagy Dániel Viktor előadásában látható.

Megbírságolták Ludovic Orban miniszterelnököt zárt térben való dohányzás és a maszkviselés elmulasztása miatt

Székelyhon
-
  Ma 15:18 Határtalan

Összesen 3 ezer lejre bírságolták meg Ludovic Orban miniszterelnököt zárt térben való cigarettázás és a maszkviselés elmulasztása miatt – írja az Agerpres hírügynökség a kormány szombati közleményére hivatkozva.

Elég jól meg Babis volt cégének, ami miatt az EU is az orrára koppintott

Csaknem megháromszorozódott éves összehasonlításban a cseh Agrofert holding adózott nyeresége tavaly - közölte Karel Hanzelka, a holding szóvivője a cseh hírügynökséggel az MTI szerint.

Áramütés miatt halt meg egy kisgyerek

Áramütés miatt halt meg egy egyéves gyerek. Az apa a szomszédos telekről szabálytalanul és szakszerűtlenül vezette be az elektromos áramot a lakásába. A kicsi a földön játszott, mikor a szigeteletlen vezetékhez nyúlt és halálos áramütést szenvedett. Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei…

Elhalasztják az új Android bemutatását az amerikai zavargások miatt

Elhalasztották az új telefon bemutatóját. Az Alphabet bejelentette, hogy az Egyesült Államokban zajló tüntetések és zavargások miatt elhalasztja a jövő héten a legújabb Android 11 mobil operációs rendszer bétaverziójának bemutatását – írja a Portfólió. Most nincs itt az ideje az ünneplésnek – mondta a Google az Android fejlesztői webhelyén…

A koronavírus miatt zarándokok nélkül kellett megrendezni az idei csíksomlyói búcsút

A járvány visszavezet bennünket a lényeghez, az ünnep magvához - mondta Kovács Gergely érsek.

Az iráni atomprogram miatt az USA sorra mondja fel egyezségeit

VG
-
  Ma 14:41 Külföld

Az amerikai kormányzat visszavonja a szankciós felmentéseket azoktól az államoktól, amelyek együttműködnek Irán polgári atomprogramjával.