Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 328 hír

Az apa férfi, az anya főz, a nemzeti feleségjelölt meg csalódottan ácsorog a karcagi focipályán

HVG
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Falvédők karantén idejére címmel látható a Godot Galériában Barcza Réka kiállítása, amelynek fő témáit a magyar családpolitika és az ahhoz fűződő – sok esetben botrányt keltő – nyilatkozatok szolgáltatták. A régi, hímzett falvédők üzeneteit idéző festményeket egyszerre szülte a düh, a politika sok-sok arculcsapása és az erős alkotói vágy.…

Az Állami Számvevőszék korrupció szempontjából értékelte az önkormányzatokat

Minden önkormányzat és önkormányzati vezető előreléphet a korrupció elleni védettség területén az Állami Számvevőszék (ÁSZ) rendszerszintű értékelése alapján.

Levelet írt két szakszervezet: ezt kérik a postásoknak

Levélben fordultak a táppénz-helyzet miatt a kormányhoz.

Fejenként havi 10 ezer forint lett az állami bértámogatás a járulékok levonása után a Jedermann kávézónál

HVG
-
 Tegnap 18:26Gazdaság

Ugyan 2,1 millió forint állami bértámogatás érkezett három és fél hónappal az igénylés után, annyi járulékot kellett fizetni, hogy ebből fejenként alig több, mint 40 ezer forint maradt.

Folytatódnak a fejlesztések a battonyai szerb nemzetiségi iskolában

A magyar kormány támogatásával tovább folytatódnak a több éve tartó fejlesztések a Battonyai Két Tanítási Nyelvű Szerb Általános Iskola és Óvoda intézményében. A közeljövőben 300 millió forintból egy új tornacsarnok épül fel, valamint további 50 millió forintból bővítik és korszerűsítik az oktatási intézményt.

Idén nyáron 150 ezer, állami tisztségre pályázó embernek kell letennie az ukrán nyelvvizsgát

Idén nyáron az állami tisztségekre pályázó 100-150 ezer embernek kell letennie a speciális ukrán nyelvismereti vizsgát, a most hivatalban lévő tisztségviselőkre azonban nem vonatkozik a kötelezettség, mert a nyelvtörvénynek nincs visszamenőleges h...

Hatalmas káosz alakult ki a szombathelyi állami oltópont előtt

Hatalmas káosz alakult ki reggel a szombathelyi állami oltópont előtt. Az időpontra hívott idősek közül sokan órákat álltak sorba az utcán, hogy megkaphassák a vakcinát. A kormányhivatal szerint erről ők tehetnek, mert sokan túl korán érkeztek az oltóponthoz. Közben a háziorvosok egy része elkezdett a kínai vakcinával oltani.

Kiderült: a legtöbben ezekre a munkákra költenék az állami támogatást

A legtöbben belső felújításra és szigetelésre költenék az otthon-felújítási programban elérhető akár 3 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást - derül ki a GKI és a Masterplast közös februári lakáspiaci felméréséből.

Csődközelbe került a cseh nemzeti légitársaság, kirúghatnak minden munkavállalót

Napi.hu
-
 Tegnap 17:28Belföld

A Smartwings Grouphoz tartozó Czech Airlines nagyon közel van a csődhöz, mivel adósságait nem tudja fizetni, állami támogatásra nem számíthat, újabb hitelt pedig nem kap - írja az Airportal.

Amerikai „iszlamo-balos” fertőzést vizsgálnak a francia egyetemeken

Neokohn
-
 Tegnap 17:00Külföld

Ezt a kifejezést azokra a baloldali értelmiségiekre használták az utóbbi időben, akik relativizálták az iszlamizmust és a terrorizmust.

Nevetséges: 3,5 hónap után megérkezett, és fejenként havi 10 ezer forintra jön ki az állami bértámogatás

Propeller
-
 Tegnap 16:30Belföld

105 nap után megérkezett bértámogatás, a járulékok levonása után fejenként havi 10 416 forintot tesz ki – tudatta a nyilvánossággal a Ráday utcai Jedermann kávézó az ajtajára tűzött üzenettel írja a Telex. A lap felhívta Boskovics Gábort, a Jedermann üzletvezetőjét, hogy mesélje el, hogyan jött ez ki náluk, és mik a kilátásaik. Boskovics azt…

Korrupció: önkormányzatokat értékelt az Állami Számvevőszék

Az elmúlt hetek tapasztalatai azt mutatják, hogy az önkormányzati vezetők a világjárvány időszakában is erőfeszítéseket tesznek a települések korrupció elleni védettségének további erősítéséért - közölte az ÁSZ.

105 nap után kapta meg az állami bértámogatást egy budapesti kávézó

„Nem sok, de legalább megjött” – írták a Jedermann Facebook-oldalán. Ugyanannyit kaptak az államtól, amennyit a vendégeik adakoztak nekik.

Áll a bál a roma nemzetiségi önkormányzatnál

Index
-
 Tegnap 15:58Belföld

Szabálytalanságok sora miatt indított eljárást az új testület.