Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Rablással és lopással vádolják a többszörös visszaesőt

Csonkolt keze miatt védekezésre csak korlátozottan képes férfitől rabolt készpénzt, egy másik alkalommal 15 száz háziszalámit lopott el, illetve egy vegyesboltba is betört az a férfi, akinek az ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Egyesek azzal vádolják a Vatikánt és a Smithsoniant, hogy gigantikus méretű emberek létét titkolják

Rakéta
-
 20.11.28 20:08Tudomány

Az interneten hemzsegnek az összeesküvés-elméletek, és miért éppen egy patinás tudományos társaság úszná meg, hogy az egyik középpontjába kerüljön?

Izraelt vádolják az iráni atomtudós megölésével

Teherán Izraelt vádolja az egyik legnevesebb iráni atomtudós meggyilkolásával. Az perzsa állam atomprogramjában fontos szerepet játszó fizikust Teherántól nem messze lőtték agyon fegyveresek. Az izraeli vezetés egyelőre nem kommentálta a tudós halálát, akit már régóta azzal vádoltak, hogy titokban nukleáris fegyver fejlesztésén dolgozik.

Macront már migránsellenes konzervativizmussal vádolják a francia belbiztonsági törvénymódosítás miatt

Nyitókép forrása: politico.eu Franciaországban ma is több ezren tüntetnek a készülő belbiztonsági törvénymódosítás miatt, amely többek között büntetné a rendőrökről készült, őket rossz fényben feltüntető felvételek közzétételét. Bár a szélsőbalos mozgalmak csak ezt a részét hangsúlyozzák ki, a törvénnyel a francia jobboldalon viszonylag népszerű…

„Sokkal szigorúbban kellene büntetni a jogosítvány nélkül vezetőket”

Egy MSZP-s törvényjavaslat bűncselekménnyé minősítené az engedély nélküli járművezetést. Ez alapján, ha valakinek bevonnák a jogosítványát, és mégis autót vezetne, akár három évre is leültethetnék. Magyar György ügyvéd korábban úgy nyilatkozott a Hírklikknek, hogy véleménye szerint, ha valakinél a járművezetés eltiltás hatálya alatt áll és…

Hivatalosan is börtönre ítélték az évek óta embertelen körülmények közt raboskodó amerikai olajipari vezetőket

8-13 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt a venezuelai bíróság hat amerikai olajipari vezetőt, akik 2017-ben utaztak a dél-amerikai országba – írja a CNN.

Afganisztáni háborús bűnökkel vádolják az ausztrál elit alakulat több tagját

Meneszthetik az ausztrál különleges erők tizenhárom tagját, miután napvilágra került egy jelentés, amely törvénytelen gyilkosságokról számolt be Afganisztánban – mondta el Rick Burr, az ausztrál hadsereg vezetője.

Kémkedéssel vádolják a 60 éves tajvani tudóst

VG
-
 20.11.25 20:41Gazdaság

Kína szerint a professzor bizalmas információkat gyűjtött Tajvan számára egy belföldi tudományos út álcája alatt.

A sofőrt vádolják a balesetért

RTL Klub
-
 20.11.24 18:10Bulvár

Nem halt volna meg az ügyészség szerint, ha használja a biztonsági övét az a férfi, aki tavaly nyáron munkatársaival tartott hazafelé a 85-ös főúton. Utasként ült az építőipari vállalat autójában, amikor a sofőr figyelmetlensége miatt lehajtott az útról. Az autó a visszakormányzás után megpördült, az áldozat kizuhant, a kocsi pedig ráesett. Az ügyé

Vesztegetéssel vádolják az Apple biztonsági főnökét

HWSW
-
 20.11.24 14:08InfotechKubaApple

Thomas Mayer 200 iPadért vásárolt volna fegyverviselési engedélyt a Santa Clara-i sheriffhivataltól.

Vesztegetéssel vádolják az Apple biztonsági főnökét

200 darab iPadet adott volna át a helyi seriffhivatalnak, cserébe pár fegyvertartási engedélyért.

Majkát azzal vádolják követői, hogy pénzért játssza el, hogy koronavírusos

Sokan aggódnak a sztár egészségéért, de megjelentek a gyűlölködők is, akik szerint Majkának fizetnek azért, hogy eljátssza betegségét.

Lopással vádolják Jennifer Lopezt

Cosmopolitan
-
 20.11.24 11:29Bulvár

Csendben jegyeznénk meg, hogy picit elsiették a vádakat…

Azzal vádolják Majkát, hogy pénzért játssza a beteget

Az aggódók mellett megjelentek Majka koronavírusos bejelentkezései alatt azok az emberek is, akik szerint a rapper csak pénzért játssza a beteget.

Ma kezdődik Nicolas Sarkozy pere, a volt francia elnököt azzal vádolják, hogy korrumpálni akart egy bírót

Egy másik korrupciós ügy miatt hallgatták le 2013-ban, akkor derült ki, hogy van egy titkos telefonja, amin az ügyvédjével szokott beszélni a sötét ügyeiről.