Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Gyermekgyilkossággal vádolják egy amerikai főzőshow győztesét

Ariel Robinson és férje a győzelem után három gyermeket vett magához, és egyik örökbefogadott gyermekük az áldozat.

Törölték a nagy sikerű amerikai tévévetélkedő teljes évadát, mert a nyertest gyerekgyilkossággal vádolják

A Worst Cooks in America 20. szezonját eltávolították nemcsak a tévé archívumából, de a Youtube-ról és a streaming szolgáltatásokból is.

Rasszizmussal vádolják a Star Wars - The High Republic új fekete műsorvezetőjét: A hivatalos oldal kiállt mellette, máso…

IGN
-
 Tegnap 14:09Film

Január elején elstartolt a nagy volumenű The High Republic-sztori képregényekkel és regényekkel, amelyekhez egy online műsort is csatolt a Disney, ám műsorvezetője körül botrányt robbantottak ki a fanok.

Mégis meg kell tartani a járvány miatt elhalasztott katalán választásokat

A közérdekre hivatkozva felfüggesztette a katalán parlamenti választást május 30-ára halasztó kormányhatározatot a katalán felsőbíróság (Tsjc) pénteken közzétett nem jogerős ítéletében, amely szerint a választást az eredeti időpontban, február 14-én kell megtartani.

Nemi erőszakkal vádolják Párizs kommunista képviselőjét

Magyar Nemzet
-
 21.01.23 20:24Külföld

Egy fiatalember a főváros kommunista képviselőjét és élettársát vádolta meg, akik állítása szerint két évvel ezelőtt megerőszakolták.

Salvador Dalí: furcsa pillanatokban bővelkedik a különc katalán zseni élete

Salvador Dalí a 20. század egyik legtitokzatosabb művésze, a szürrealizmus legismertebb képviselője harminckét éve hunyt el.

Mégis meg kell tartani februárban a koronavírus miatt elhalasztott katalán választásokat

A közérdekre hivatkozva felfüggesztette a katalán parlamenti választást május 30-ára halasztó kormányhatározatot a katalán felsőbíróság (TSJC) pénteken közzétett nem jogerős ítéletében, amely szerint a választást az eredeti időpontban, február 14-én kell megtartani.

Mégis meg kell tartani februárban a koronavírus járvány miatt elhalasztott katalán választásokat

A közérdekre hivatkozva felfüggesztette a katalán parlamenti választást május 30-ára halasztó kormányhatározatot a katalán felsőbíróság (Tsjc) pénteken közzétett nem jogerős ítéletében, amely szerint a választást az eredeti időpontban, február 14-én kell megtartani.

A járvány ellenére is meg kell tartani a katalán választásokat

Demokrata
-
 21.01.22 19:14Külföld

A bíróság érvelése szerint a halasztás érintené a demokratikus intézmények működését.

Prostituált futtattásával vádolják a férfit, akinek tárgyalásán verekedés tört ki Székesfehérváron

Újra bíróság előtt áll az az enyingi férfi, akit korábban a veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolásával kapcsolatban ítéltek el. A férfit most emberkereskedelemmel és más bűncselekmények elkövetésével vádolja az ügyészség. Az előkészítő ülésen semmit nem ismert be a vádlott.

Rémtettekkel vádolják az esküvős reality sztárját – gyilkosságért tartóztatták le

Indirekt
-
 21.01.21 16:10Baleset-bűnügy

A 39 éves Douglas Wootent és három társát gyilkossággal, betöréssel, fegyveres rablással és gyerekkel szembeni erőszakkal is vádolják. A nélunk is vetített Három hónap múlva esküvő! kísérőműsorában DJ Doug néven szereplő Wootent – három társával együtt – az 54 éves Marcos Ramirez megölésével gyanúsítják. A People…

Illegális állatkereskedelemmel vádolják a Majomsuttogót

Főemlősök, köztük veszélyeztett majomfajok egyedeinek tiltott szállítása és értékesítése miatt emeltek vádat a Majomsuttogóként ismert férfi ellen Floridában.