Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Eljárás indulhat egy saját magát felgyújtó terhes menekült ellen

Liner
-
 Ma 18:42Külföld

Súlyosan megsérült egy várandós afgán nő, amikor felgyújtotta saját magát Leszbosz szigetének egy menekülttáborában. A görög ügyészség vádemelést fontolgat az ügyben az asszonnyal szemben, aki kórházi ágyában volt kénytelen vallomást tenni.

Okos és tehetséges: ő Gyufa, a tűzvizsgáló kutya, aki akár egy csepp benzint is kiszimatol

Indirekt
-
 Ma 18:40Belföld

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mentőkutyás Szolgálatának legifjabb munkatársa Gyufa már 5 hónapja éli mindennapjait a csapattal. A mentőkutyás szolgálatnál dolgozó vizslák akár egy csepp benzint is kitudnak szimatolni egy bűncselekmény helyszínén. A legújabb ifjoncot, Gyufát, egy szuperszimat rangidős eb tanítja be. “A…

Egy kisteherautó rakterében szállított határsértőket két embercsempész

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a két román férfit, akik a gyanú szerint határsértőket szállítottak egy kisteherautó rakterében.

Ez történt sábát alatt

Neokohn
-
 Ma 18:34Külföld

Megsérült izraeli teherhajó és követelőző Erdogan, izmait feszítgető Biden és aggasztó Covid-adatok.

Ismét levált egy hatalmas jéghegy az Antarktiszról

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához – olvasható az MTI hírei között.

Gyász - Meghalt a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő, a Katona József színház alapító tagja

Elhunyt Olsavszky Éva, Kossuth- és kétszeres jászai Mari-díjas színésznő. A hírt a Katona József színház közölte.

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Le akart ugrani a hídról egy férfi Komáromnál, a rendőrök megakadályozták a tragédiát

Liner
-
 Ma 18:28Életmód

Kitüntették azokat a rendőröket, akik megmentették egy komáromi férfi életét, aki az Erzsébet hídról leugorva szeretett volna véget vetni megpróbáltatásainak.

Ingatlanpiac: megállt az albérleti díjak csökkenése

Hiros
-
 Ma 18:23Gazdaság

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári Ksh-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot. Néhány megyeszékhelyen – így például Kecskeméten is – januárhoz képest nőttek a bérleti díjak.

60 ezer eurót ítélt meg egy nőnek a bíróság, mert 30 évig főzött és takarított

A portugál legfelsőbb bíróság szerint egy férfinek több mint 20 millió forintot kell fizetnie volt élettársának a házimunkájáért cserébe.

Fontos határidő kitolásával teremtene egyértelmű helyzetet a napelemes iparág

Nem egyértelmű az állami támogatással megvalósuló háztartási napelemes rendszerek esetében idén nyártól várható elszámolásbeli változás szabályozása, ezért a szolgáltatók gyakorlata sem egységes. Van, ahol az óra felszerelésére, máshol a hálózathasználati szerződés megkötésére vonatkozik a jelenlegi szaldó elszámolási…

Michael Jordan egykori Mercedese ismét eladósorba került

Még csak fél éve annak, hogy gazdát cserélt Michael Jordan egykori Mercedese, és a Lorinser által tuningolt S 600 Coupé ismét eladósorba került. Most nem akadt rá jelentkező, ezért hallani fogunk még róla.