Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 107 hír

Összeütközött két gépkocsi Jászdózsa közelében

Karambolozott egy tehergépkocsi és egy személyautó a Jászárokszállás és Jászberény közötti, 3203-as úton, a jászdózsai elágazásnál. A személygépkocsi az árokba csapódott. Egy embert feszítővágóval szabadítottak ki, majd kiemeltek belőle a műszaki mentést végző jászberényi hivatásos tűzoltók. A helyszínre tart két szolnoki egység is. A…

Égett egy autó Budapest XII. kerületében

Kigyulladt egy személyautó Budapest XII. kerületében, az Agancs úton. A motortérben keletkezett tűz. A fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat, áramtalanították a járművet, és megkezdték az utómunkálatokat.

Gerenda égett egy kötcsei lakóházban

Tűz volt egy lakóházban Kötcsén, a Petőfi Sándor utcában. Egy gerenda, valamint tűzifa gyulladt meg, és izzott, amikor a siófoki hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek eloltották a tüzet. A munkálatok során a mintegy kilencven négyzetméteres épület tetejét is megbontották.

Égett egy ház Nyíregyháza határában

Bálintbokornál a város hivatásos tűzoltói oltották a lángokat.

Óriási robbanás volt Bristol közelében, egy ember meghalt

Origo
-
 Tegnap 14:13Baleset-bűnügy

A detonációban többen megsérültek és eltűntek.

Több ezer éves bálnacsontvázat találtak Thaiföld partjai közelében

Innoportal
-
 Tegnap 12:06Tudomány

Egy Bryde-bálna több ezer éves, csaknem teljesen ép csontváza került elő Bangkok közelében. A mintegy 3000-5000 éves csontokat november elején találták meg a fővárostól mintegy 12 kilométerre a tengerben. A Szingapúri Nemzeti Egyetem biológusa, Marcus Chua szerint a részben megkövesedett csontváz ritka lelet. “Kevés a bálnafosszília…

Traktorral ütközött egy Mercedes Sopron közelében

A baleset Lövő és Röjtökmuzsaj között történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy zalaegerszegi sofőr nem a megváltozott útviszonyoknak megfelelően vezette gépkocsiját, amelynek következtében egy traktorral ütközött.

Rejtélyes vörös csík jelent meg az égen Heves megye közelében

Szerda este különös jelenséget figyeltek meg az égbolton északkeleten.

Égett egy autó a 44-es főúton

Kigyulladt egy személyautó a 44-es főút Szarvas és Csabacsűd közötti szakaszán. A motortér égett. Egy ember utazott a járműben, ő ki tudott szállni. A szarvasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szabad szemmel: Orbánra nem csak a Szájer-ügy égett rá, a vétója is a totális csőd felé sodorja

Népszava
-
 Tegnap 07:50Külföld

A kormányfő kissé elszámította magát a nagy hősködésben: amíg itthon ex-párttársa miatt kénytelen magyarázkodni, addig a nemzetközi színtéren a nyílt ellenállása szépen lassan értelmét veszti.

Halálra gázolt egy embert a vonat Vác közelében

Halálra gázolt egy embert a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat Verőc

Teljes terjedelmében égett egy faház Székesfehérvár külvárosában

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül tizenkét négyzetméter alapterületű faház szerda délután a Székesfehérvár külvárosában húzódó Hosszúrét dűlőn. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Négyfős migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Deszk közelében

Négyfős migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Deszk közelében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 15:52 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.