Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 118 hír

Alig lehet ráismerni az idei Szigetre

HVG
-
  Ma 20:00 Életmód

Augusztus 5-én indul(t volna) az idei Sziget. A helyzetet még nekünk is szoknunk kell, így a feldolgozás sajátos módját választottuk. A fesztivál első napján gyorsan körbenéztünk, és meglepve tapasztaltuk: a helyszínen minden olcsóbb, békésebb, és barátságosabb is, mint amit eddig megszoktunk, de azzal meg kell barátkozni, hogy a koncerteket…

Nagy a baj! Brüsszel nem tudja megvédeni a sajtószabadságot

A magyar sajtó alkonya, és különösen a legnagyobb független portál elbukása az EU gyengeségét mutatja, azt, hogy Brüsszelben nincs meg a kellő politikai akarat, és hiányoznak a jogi eszközök is ahhoz, hogy megőrizze a tagállamokban a sajtószabadságot – írja az amerikai Politico portál európai kiadása. A Fidesszel két évvel azután…

Alig van már koronavírusos Fejér megyében

Az országban az aktív koronavírusos esetek száma a friss adatok szerint 534 fő, tehát valamelyest csökkent a tegnapi 540-es számot tekintve. Fejér megye a középmezőnybe csúszott a betegek számát tekintve, ami kevesebb, mint 10.

Brüsszeli engedély nélkül is tárgyalnak a postások béremeléséről

Béremelési javaslattal állt elő a Magyar Posta vezetése a szakszervezetek felé a hétfői tárgyaláson. Mindezt annak ellenére tették, hogy az Európai Bizottság még nem engedélyezte a fizetésemeléseket.

Szerelmi jóslatokkal foglalkozik a GVH

Tájékozódjanak a fogyasztók az emelt díjas telefonszámokon elérhető szolgáltatásokról, és használják a szülők gyermekeik telefonján a korlátozási lehetőségeket – figyelmeztet a GVH egy drága „szerelmi tanácsadó” kapcsán.

Veneto alelnöke: Nem diktálhatnak mindenben a brüsszeli bürokraták

Az EU a helyreállítási alap pénzeiért cserébe ne csorbítsa a gazdasági függetlenségünket - mondta Gianluca Forcolin.

Fásy Zsüliett vörös bombázó lett - Látványos fogyása után alig ismerni fel

Fásy Zsüliett külseje annyira megváltozott, hogy a 22 éves lányt alig ismerni fel.

Brüsszeli engedély nélkül adna pénzt a postások béremelésére az Orbán-kormány

A postások július közepi demonstrációja után hirtelen mégis talált pénzt a kormány és a Magyar Posta a béremelésre, amit a szakszervezetek még nem fogadtak el, Brüsszel pedig nem járult hozzá az extra állami támogatáshoz.

Hihetetlen átváltozás: Alig ismerni rá Fásy Ádám lányára

A látványos változás mögött komoly munka rejlik! Fásy Zsüliett kemény hónapokat tudhat maga mögött.

Drága mulatság lesz idén a szilvalekvárfőzés: alig van szüretelni való termés

A tavaszi szélsőséges időjárás a szilvának sem kedvezett, idén feleannyi termett a gyümölcsből, mint amennyi egy átlagos évben szokott. Miután országosan kevés termést takaríthatnak be a termesztők, nagyon keresett, és ez bizony az árán is meglátszik.

Keveset tankoltunk – alig bővült a kiskereskedelem

Az üzletek júniusban már járványügyi korlátozások nélkül lehettek nyitva az egész országban, de forgalmuk volumene a nyers adat szerint mindössze 0,8 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához képest - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal.

Olasz politikus: nem diktálhatnak mindenben a brüsszeli bürokraták

Az olasz Veneto tartomány azt szeretné, hogy a koronavírus-járvány miatt létrehozott uniós helyreállítási alapból származó pénzek ellentételezéseként ne csorbuljon gazdasági önállósága, ne kapjon "felügyelőket", akik mindenbe beleszólnak - nyilatkozta a régió alelnöke a Növekedés.hu portálnak.

Nem diktálhatnak mindenben a brüsszeli bürokraták

A Velencét is magában foglaló olasz Veneto tartomány azt szeretné, hogy koronavírus-járvány miatt létrehozott uniós helyreállítási alapból származó pénzek ellentételezéseként ne csorbuljon gazdasági önállósága, ne kapjon „felügyelőket”, akik mindenbe beleszólnak – nyilatkozta a régió alelnöke a Növekedés.hu portálnak.

„Nem diktálhatnak mindenben a brüsszeli bürokraták”

Az olasz Veneto tartomány azt szeretné, hogy a koronavírus miatt létrehozott uniós helyreállítási alapból származó pénzek ellentételezéseként ne kapjon „felügyelőket”, akik mindenbe beleszólnak.