Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Izgalmas régészeti előadásra hív a Tornyai János Múzeum

A Korok, kultúrák, lelőhelyek régészeti előadássorozat 2019-2020-as évada keretében Haraszti László, a szegedi Móra Ferenc Múzeum régésze A szarmaták dél-alföldi aranykora a Hódmezővásárhely-Aranyági temetőjük tükrében címmel tart előadást december 11-én, szerdán.

Eredetileg nem is Geralt lett volna a netflixes Vaják főszereplője

GameStar
-
  Ma 07:45 Gaming

A sorozat showrunnerének első tervei alapján egy másik központi karakter szemszögéből ismertük volna meg az eseményeket.

Ablonczy Balázs egy hazai Sap-partnercég tulajdonosa és vezérigazgatója lett

Márkamonitor
-
  Ma 07:35 Karrier

Ablonczy Balázs személyében új tulajdonosa és vezérigazgatója van az Angyal Business Consulting Zrt.-nek. A szakember érkezésével megváltozhat a cég szerepe az SAP tanácsadói és fejlesztési piacon.   Ablonczy Balázs 10 hónap kihagyás után visszatér az SAP világába. Az SAP Hungaryt több mint 10 évig irányító szakember többségi…

Áder János: Sorsdöntő évek előtt állunk

Az eljövendő évtizedek ugyanis meghatározzák a következő száz, de lehet, hogy ezer évet is – mondta Áder János köztársasági elnök a győri Révai Miklós Gimnáziumban pályaválasztás előtt álló diákoknak tartott klímaelőadásában.

Kunszentmártoni késes gyilkosság, Ördögűző szekta tagja a horroranya

Ripost
-
  Ma 07:20 Baleset-bűnügy

Mindenki azt mondja, Júlia depressziós volt, ezért gyilkolta meg 3 éves kisfiát egy nagykéssel. De tudni kell: ő és a férje is egy olyan szektához tartoznak, aminek a vezetője az ördögűzéseiről híres – mondta egy kunszentmártoni férfi, aki azért kereste meg lapunkat, mert szerinte a helyiek alig mernek erről beszélni, de ő szeretné, ha kiderülne az

Hanukára készülnek a Székesfehérvári Zsidó Hitközség tagjai

Feol
-
  Ma 07:10 Megyei

A zsidó hagyományok szerint hamarosan kezdődik a hanuka, amely a keresztény karácsony ideje környékén van – erről is mesélt a Székesfehérvári Zsidó Hitközség elnöke hétfőn este.

59 lett a Sok hűhó semmiért rendezője

Ridikül
-
  Ma 07:07 Bulvár

Kenneth Branagh Shakespeare műveiből készült filmek rendezésével vált széles körűen ismertté és elismertté, olyan filmek köthetőek a nevéhez, mint az V. Henrik, a Sok hűhó semmiért, a Mary Shelley: Frankenstein, a Hamlet, Harry Potter és a titkok kamrája és a Wallander-sorozat.

Leclerc-t mindenre felkészítette a Ferrari akadémiája

Motorsport
-
  Ma 07:05 Forma1

A monacói pilóta 2016-ban csatlakozott a Ferrari akadémiájához, és azonnal sejteni lehetett, hogy komoly jövő áll előtte. Leclerc bajnok lett az F2-ben 2017-ben, míg tavaly már a Saubernél versenyezhetett.A Ferrari pedig gondolkodás nélkül neki adta az egyik ülést, amikor elvált, hogy Kimi Raikkonen nem marad, és Leclerc nem okoz csalódást. A fiata

Kiss János halálának 75. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést Kőszegen

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Kiss János altábornagy halálának 75. évfordulóján tartottak kegyeleti megemlékezést a temetőben a hős síremlékénél.

A táplálkozás lesz a téma a Szülők akadémiáján

Szoljon
-
  Ma 07:00 Belföld

A karcagi Kátai Gábor Kórház Egészségfejlesztési Iroda – Lelki Egészség Központja Szülők akadémiáját tart.

Alföldi Róbert szerint kulturális dzsihád zajlott, de “most beszarás van erősen”!

A törvénymódosítás olyanokat is megmozgatott, és most olyan emberek állnak majd ki együtt, akik ezt még soha nem tették – mondta Alföldi Róbert, aki szeretné, ha az esti tüntetésen leállna a Károly körút, mert annyian vennének részt a közeli, Madách téri demonstrációra. A színész-rendező arról is beszélt, hogy eddig a...

Öngyilkos lett a fiatal magyar labdarúgó

Huszonöt esztendősen vetett véget életének Molnár Tamás, a DVSC korábbi focistája.

Cukorbeteg lett a kisgyermekünk

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:30 Belföld

Drákói szigorúsággal tervezett diétát kell követnie a négyéves Bubenkó Bencének, akinek élete teljesen megváltozott, mióta kiderült, hogy 1-es típusú diabéteszben szenved.

Egy zseni univerzuma: miként lett Einstein a világ legnagyobb hatású tudósává?

Magyar Hang
-
  Ma 06:30 Vélemény

Élete nem szólt másról, mint a kreativitás és a szabadság kereséséről.

Az OBH elnökéről és a médiatanács tagjairól is szavaz a T. Ház

A képviselők tizenkilenc előterjesztésről döntenek.