Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy felmérés szerint Magyarországon a vállalatok 38 százaléka tervez idén létszámbővítést

ma.hu
-
 Ma 22:30Gazdaság

A kutatásba a különféle iparágakban, de főként az IT/technológia, a gyáripar, az üzleti, a banki és pénzügyi szolgáltatások, illetve az autóipar területén működő magyarországi cégeket vonták be.

Vírusállók a magyarországi biztosítók

Erre az évre a szektor több forgatókönyvvel is készül, attól függően, hogy az élet mikor tér vissza a megszokott kerékvágásba.

Újabb 280 ezer adag orosz vakcina érkezett Magyarországra

„Oltani kell! Minél gyorsabban, minél több embert” – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Nehéz éven van túl Magyarország a koronavírus megjelenése óta

Egy éve jelent meg Magyarországon a koronavírus.

A kereskedelmi szövetség kezdeményezte, hogy több bolt mentesüljön a bezárás alól

Hétfőtől a csütörtöki bejelentés szerint csak az élelmiszerboltok, a patikák, a drogériák, a benzinkutak, a bankfiókok és a dohányboltok nyithatnak ki.

Az amerikai gyógyszerlobbi célkeresztjébe került Magyarország

Liner
-
 Ma 20:02Életmód

Több amerikai gyógyszeripari lobbicsoport is azzal fordult az Egyesült Államok kormányához, hogy "kényszerítő intézkedésekkel" akadályozza meg a koronavírus elleni védőoltások és gyógyszerek szellemi tulajdonjogainak "kiskapukkal" való megsértését. A dokumentumokban hazánk neve a remdesivirrel kapcsolatban tűnik fel.

Erre számítsanak azok, akik oltásra készülnek Magyarországon

Liner
-
 Ma 19:10Életmód

A katonák is szerepet vállalnak az oltási folyamat részeként, segítvén ezzel a terv megvalósítását, hogy szerdáig több mint 500 ezer ember kapja meg az oltását.

Bekérették Magyarország szlovákiai nagykövetét

Szijjártó Péter kijelentései miatt kellett magyarázkodnia a diplomatának.

Egy évvel ezelőtt azonosították az első koronavírusos beteget Magyarországon

Napra pontosan egy évvel ezelőtt, március negyedikén azonosították az első koronavírusos beteget Magyarországon.

Nyer, vagy veszít Fidesz – a hatalomban marad! – Kipucolni Magyarországot herkulesi munka lesz!

Az ellenzék láthatóan komolyan gondolja a szövetséget, és szervezkedik Felcsút nagy szülöttének és a Fidesznek megbuktatására. Hogy ez sikerül-e, az függ a járvány alakulásától, a gazdaság talpra állásától, a nemzetközi helyzettől, az Európai Unió és a kormány viszonyától, no és persze a választók hajlandóságaitól - nemkülönben a…

A MotoGp Magyarországra jön 2023-ban!

Motorsport
-
 Ma 18:25Sport

Korábban olyan hírek terjedtek el a nemzetközi sajtóban, hogy Hajdúnánáson építik meg azt a pályát, melyre el kívánják hozni a gyorsaságimotoros-világbajnokságot, azaz a MotoGP-t. A hozzávetőlegesen 65 milliárd forintból épülő pálya 2023-ra készül el.A MotoGP Twitter oldalán pár perccel ezelőtt tették közzé a kiírást, miszerint a sorozat…

Egy éve jelent meg a koronavírus Magyarországon

Ma egy éve jelent meg hivatalosan a koronavírus Magyarországon. Azóta több mint 446 ezer fertőzöttet azonosítottak és több mint 15 ezren haltak meg a betegség miatt. Csaknem 330 ezren viszont meggyógyultak. Csütörtökön azonban ismét 6 ezer felett volt a regisztrált új esetek száma, ami idén rekordnak számít.

Őrizetbe vettek egy magyarországi milliárdost

Szerdán reggel őrizetbe vették a kiskunfélegyházi vágóhíd olasz tulajdonosát, Piero Pinit - írja a 24.hu. Saját ügyvédje is megtévesztette, mert befolyásos kapcsolatain keresztül ígért neki könnyű penitenciát.

Jobbik Magyarországért Mozgalom: A szigorítások üzenete

Abba kell hagyni a lopást, és itt az ideje kormányozni!