Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felfüggesztették hivatalából egy lengyel középiskola igazgatóját

A diákok nem használhatták az abortuszpárti mozgalom jelképét sem a távoktatásban, ami nem tetszett a balos városvezetőnek.

NNK: szünetelnek az onkológiai szűrővizsgálatok Magyarországon

A Nemzeti Népegészségügyi Központ azonban elárulta, az április 9-én indult szűrési szünet csak rövid és átmeneti lesz, illetve utólag pótolható.

Orbán Viktor bejelentette: megvan a 3,25 millió beoltott Magyarországon

Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be, hogy megvan a 3,25 milliomodik beoltott, ezzel már csak 250 ezer fő beoltásának kell megtörténnie, hogy a szakaszos nyitás egy újabb pontjához érjünk.

Szlávik úgy tudja, “nem kellő mértékben” csökken a halottak száma Magyarországon

Szerinte hiába kedvezők az oltottsági adatok, a védekezést nem kéne elengedni.

Magyarországon is elérhető a Zolgensma, egyedi méltányosággal kaphatják meg a beteg gyerekek

RTL Klub
-
 Ma 18:20Bulvár

Ebben a hónapban már Magyarországon is elérhető az SMA-beteg gyerekek 700 milliós gyógyszere. Kásler Miklós Facebook oldalán jelentette be, hogy a Zolgensma génterápiát ezentúl egyedi méltányossággal megkaphatják a beteg gyerekek. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen mértékben és milyen feltételekkel támogatja a…

A Holokauszt magyarországi áldozataira emlékezve

A felejtés, a tagadás, a nem tudás a legnagyobb bűnök egyike - fogalmazott a holokauszt magyar áldozatainak emléknapján mondott beszédében a polgármester. Dr. Csáky András emlékeztetett: a ceglédi zsidó hitközség 670 tagjából 540-en nem tértek haza az 1944-es gettósítás, majd elhurcolás után. (Fotó: Szokolai Attila)

Jégkorong: Magyarország a hajrában kapott ki Fehéroroszországtól

NSO
-
 Ma 18:13Sport

A magyar férfi jégkorong-válogatott 3–2-re kikapott szombaton Fehéroroszország ellen a Vasas Jégcentrumban.

Magyarország lehet az első a Covid-halálozásban a világon a jövő héten, vasárnap pedig átlépjük a 25 ezres határt

SzMo
-
 Ma 17:58Belföld

Napi halálozási arányban már hetek óta elsők vagyunk. Az összhalálozásban jelenleg első Csehországban 27, nálunk 217 halottat jelentettek ma. Mivel nálunk továbbra is sok a fertőzött, és sokan kerülnek kórházba, még egy ideig magas marad a halálozások száma is.

A Magyarországon elérhető oltások mind hatékonyak és megvédenek a betegség súlyos lefolyásától

Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést el kell engednünk; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai…

Trash art Magyarország 2021. Magyarország vadjai

Pafi
-
 Ma 17:00Gazdaság

A 2021-es Trash Art Magyarország pályázatra amatőr és profi művészek, valamint csoportok jelentkezését várjuk.

Durva, ami az áprilissal történik Magyarországon: ezt nehéz lesz megszokni

Még csak bő két hét telt el az idei áprilisból, viszont napokon belül is könnyen változik annyit az időjárás, hogy ki lehessen jelenteni: egyszerre van tavasz, ősz, tél és nyár egy akár egy átlagos kedden. Ám nemcsak az idei április testesíti meg mind a négy évszakot, furcsaságok az elmúlt 5 évben is történek ebben a hónapban.

Ukrán “zsoldos csapatot” tartóztatott fel a rendőrség a magyarországi Dunaferrnél

Rendőri intézkedésre volt szükség péntek este Dunaújvárosban a Dunaferr tulajdonosai között kialakult konfliktus miatt.   A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata annyit közölt: péntek este arról kaptak információt, hogy Dunaújvárosban többen jogellenes magatartásra készülnek. A rendőrség a közterületek…

Online tárlatvezetésen a magyarországi indiánozás nyomában

Míg korábban generációk nőttek fel indiánregényeket olvasva, ez a nyelvben megőrzött hagyomány mára szinte teljesen elenyészett. Online tárlatvezetéssel tekinthető meg a Pim új kiállítása.

Magyarországot is elérte a globális bringahiány

HVG
-
 Ma 15:37Gazdaság

A magyar Decathlonnál közel 30 százalékkal nőtt a kereslet.

Szerbia felől szép csendben elért minket a Balkáni Áramlat, most Magyarországon a sor

Szinte válogathatunk majd a csövek között, így az oroszok már nem tudják politikai fegyverként használni a gázellátás megszüntetését.