Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 469 hír

80 ezer kanadai tiltakozik Harry és Meghan védelmének fizetése ellen

Index
-
  Ma 06:03 Külföld

A kormánynak ugyanis jogilag kötelező védelmet biztosítani nekik a státuszuk miatt, ami milliókba fájhat az adófizetőknek.

Így tuti bukó a régóta várt fizetésemelés: te is rosszul csinálod?

Pénzcentrum
-
  Ma 05:44 Gazdaság

A hazai vállalatok vezetői jellemzően ezekben a hetekben folytatják le az évi rendes teljesítményértékelő megbeszéléseket, mely sokaknak igazi nyűg, púp a háton. Ám ha kötelező kellemetlen percek helyett inkább úgy gondolunk rá, mint...

Magyar holokauszt-túlélőkkel találkozott Áder Jeruzsálemben

hirado.hu
-
  Ma 05:43 Külföld

Áder János köztársasági elnök magyar holokauszt-túlélőkkel találkozott csütörtökön Jeruzsálemben, ahol ismertette a magyar kormány antiszemitizmus elleni intézkedéseit, a holokauszt oktatására tett erőfeszítéseit, majd gyertyát gyújtott a holokauszt áldozatainak emlékére.

Egyre inkább terjed a kínai koronavírus, kezdődik a holdújévi munkaszünet

Index
-
  Ma 05:33 Külföld

Már huszonöten meghaltak, közel ezren megfertőződtek, de az emberek még csak most fognak útra indulni a szünet alatt.

Hollandiában a Suzuki Vitara típusbizonyítványának érvénytelenítését kezdeményezték

Olaszországban is vizsgálat indul a 120 lóerős dízelmotor kapcsán.

Áder János magyar holokauszt-túlélőkkel találkozott Jeruzsálemben

A köztársasági elnök kiemelte az antiszemitizmus elleni küzdelem és a holokauszt oktatásának fontosságát.

Áder János magyar holokauszt-túlélőkkel találkozott Jeruzsálemben

A találkozó végén a köztársasági elnök gyertyát gyújtott a holokauszt áldozatainak emlékére, s a résztvevőkkel kölcsönösen a magyar-izraeli kapcsolatok további virágzását kívánták a két országnak.

Holtan találták az angolai korrupciós botrány egyik vádlottját Lisszabonban

Holtan találták a nagyszabású angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottját Lisszabonban, valószínűleg öngyilkosságot követett el – közölte a helyi rendőrség csütörtökön.

Megkezdődött a Steam Holdújév Vására néhány remek akcióval

IGN
-
  Tegnap 20:58 Gaming

Vadászat a kínai horoszkóp állataira A Valve idén is megrendezi a Holdújév Vásárt Steamen a kínai újév alkalmából, ami nekünk, nyugati játékosoknak is jó, hiszen számos remek játékot szerezhetünk be olcsóbban.

Lélegzetelállító fotók jöttek a Hold túlsó oldaláról

Kicsit több mint egy éve már annak, hogy a Csang-o-4 leszállóegység és a Yutu 2 holdjáró földet ért a Hold túlsó oldalán, azóta pedig folyamatosan tanulmányozza a páros a Hold azon részét, amiről vajmi keveset tud az emberiség. A küldetés berkein belül folyamatosan fotókat készítenek a masinák, a kínai csapat pedig, akik a ...

Hitler holmiját zsidóknak adta, Magyarországot követendő példának tartja az arab milliárdos

Neokohn
-
  Tegnap 19:21 Színes

A Jad Vasembe került náci relikviákról és az európai antiszemitizmusról is beszélgettünk Krakkóban Abdalla Chatila libanoni üzletemberrel.

(Hol)napi horoszkóp – “ma lesz a holnap tegnapja”!

Még, hogy nincs jövőképed! Hogyne lenne! Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani új “(Hol)napi” horoszkópjainkkal! Nézz bele, holnap már késő lehet! Kos Reggel minden légiesen könnyednek tűnik, “szokványos kis nap” – mondhatnád. Ám az idő pereg, és délután lehetőséged lesz belátni a függöny mögé, megérted, hogy mi miért történik…

Holtan találták otthonában az angolai korrupciós botrány egyik központi vádlottját

Holtan találták lisszaboni otthonának garázsában Nuno Ribeiro da Cunhát, aki a nagyszabású angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottja. A helyi rendőrség közleménye szerint a 45 éves férfi öngyilkosságot követhetett el.

Ezek a Holland Nagydíj helyszínének idei programjai: jön a Forma-1!

Motorsport
-
  Tegnap 18:05 Forma1

1985 óta nem rendeztek Holland Nagydíjat a Forma-1-ben, de pár hónap múlva véget ér a nagy várakozás, hiszen Zandvoort idén visszatér, ráadásul egy átalakított pályával, rajta két döntött kanyarral, amik igen izgalmasnak tűnnek.Még több F1 hír:Ha ilyen lesz a 2020-as Alfa Romeo F1-es festése, nem panaszkodhatunkMegannyi okunk van arra,…

Holtan találták az angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottját Lisszabonban

A hatóságok szerint minden jel arra mutat, hogy Nuno Ribeiro da Cunha felakasztotta magát. A férfi az Eurobic banknak dolgozott, aminek a legnagyobb részvényese a volt angolai elnök lánya, Isabel dos Santos volt.