Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Arsenal: Özil megtörte a csendet, beszélt a jövőjéről

NSO
-
  Ma 09:19 Foci

Nem Mesut Özil idénye a mostani. A német középpályás eddig összesen két tétmérkőzésen kapott lehetőséget Unai Emerytől, összesen 142 percet töltött a pályán, sokszor még a meccskeretbe sem került be. David Ornstein „bírta szóra” a 31 éves játékost, akit a jövőjéről, illetve egyéb témákról is kérdezett.

Hamleti kérés: épül vagy sem a Liget Budapest?

Karácsony Gergely megakadályozná, hogy a Városligetben megépüljenek azok az épületek, melyeknek még nincs építési engedélye. A hvg.hu kérdésére a Városliget Zrt. azt írta, minden épületnek van már építési engedélye, a fővárosnak pedig nincs jogi hatásköre a fejlesztések tekintetében.

Mennyire vagy kapcsolatfüggő? Tudd meg most!

Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem - így szól a régi népdal, mégis aktuális témát érint, a túlzottan ragaszkodó érzelmeket, a társfüggőséget. Lehet hogy te is érintett vagy?

Csuja Imre fiának volt barátnője megható sorokkal búcsúzott szerelmétől

A megtört lány elmerengett azon, mi lett volna, ha nem nyugszik bele a szakításba.

Hiába nevezik papucsnak, Horváth Tamás nem szégyenkezik az érzelmessége miatt

Blikk
-
  Ma 08:05 Bulvár

Horváth Tamás sosem fogja vissza magát, ha érzelmekről van szó, a kamerák előtt is felvállalja, amit érez – írta a hot! magazin.

Hajdú Tímea: Eltékozolt szabadság – Hogyan adja fel a jogait a Nyugat az egyenlőség nevében

Nem csak az állam lehet zsarnok, hanem az a tömeg is, amely meg van győződve arról, hogy abszolút igazságok birtokosa.

Megható szavakkal búcsúzott volt barátnője Csuja Imre fiától: Azt remélem, most már békére lelt

Egy hete érkezett a tragikus hír: Csuja Imre kisebbik fiát holtan találták egy budape

Már a Vodafone neve sem a régi

A Vodafone és a UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A UPC felvásárlásával a Vodafone lakossági előfizetők számára is képes lesz…

Kálmán Imre élete is megelevenedik a siófoki Emléknapokon

Idén már a XII. Kálmán Imre Emléknapokat rendezik meg Siófokon, Kálmán Imre szülőhelyén. A programsorozat hagyományosan a legendás zeneszerző születésnapján, a Magyar Operett Napján kezdődik. A rendezvény minden napjára jutnak izgalmas operettelőadások, emellett kiállítások is szerepelnek az emléknapok programjában október…

Marcelina, a nap lánya

Haon
-
  Ma 07:18 Belföld

Marcelina a sportos stílust szereti, de ha fotózásról van szó, akkor az igazi csajos darabok is szóba jöhetnek nála. Mottója: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Fejér megyei önkormányzatok – Összegyűjtött eredmények, listák és nevek (3. rész)

Feol
-
  Ma 07:00 Megyei

Helyi önkormányzati választás 2019 – folytatjuk a települési eredmények közlését. Ismerkedjenek meg a tízezer fő alatti helységek polgármestereivel, képviselő-testületi tagjaival!

Durva családi ügy az Ajkai Bíróságon: Kést tartott lánya torkához, hogy sms-t írjon az anyjának

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Saját gyereke nyakához tartott kést, hogy rávegye egy telefonüzenet elküldésére. A férfi szabadságvesztését három évre felfüggesztette a bíróság.

Fiú lesz vagy lány? Babád neme tervezhető!

Az asztrológia kiváló eszköz arra, hogy nemcsak a fogantatás megfelelő időpontját, de a leendő babánk nemét is befolyásolni tudjuk. A fogantatás időpontja az első, mely befolyásolni tudja a születendő babánk életútját.

Cindy Crawford lányának lehetetlenül hosszú lábait képtelenség feldolgozni

Joy
-
  Ma 06:46 Bulvár

Még anyukája sem büszkélkedhet olyan csodás lábakkal, mint Kaia Gerber!