Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Óriási mennyiségű vakcinaszállítmány érkezik Magyarországra

Liner
-
 Ma 06:57Életmód

A szerződésben foglaltaknak megfelelően Kínából is egy több mint jelentős adagot várnak Magyarországra, ami tovább erősítheti az immunizálási folyamatot.

A felső tagozatosok és a középiskolások Zalában is visszatérhettek az iskolába

A járványügyi előírások betartásával, rendben elindult a jelenléti oktatás hétfőn az általános iskolák felső tagozataiban és a középiskolákban.

Egyre több cég tér vissza törlesztéshez a hitelmoratórium után

Index
-
 Ma 06:47Gazdaság

Többségük idén év elején ismét törleszteni kezdett.

Tom Cruise visszaadja a három Golden Globe-díját, egyre nagyobb a hollywoodi ellenállás a díjjal szemben

Az NBC nem fogja közvetíteni a jövő évi gálát, melynek szervezőiről kiderült, hogy drága ajándékokat fogadtak el a filmipartól, és hogy nem volt köztük fekete tag.

Reverse Engineering – fordított tervezés, vagy visszafejtés

Mi is az a Reverse Engineering? Hogyan integrálható a tervezési folyamatokba? Mikor érdemes Reverse Engineering folyamatot használnunk? Milyen előnyökkel jár? Miért okoz szoftveres kihívást egy Reverse Engineering feladat? Cikkünkben ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Nyolcéves csúcsról fordult vissza a kukorica ára

Elérkezett a korrekció ideje az agrárpiacokon az elmúlt napok optimista hangulata után. Chicagóban a búza 4,3 százalékot, a kukorica 2,4 százalékot, a szójabab pedig 0,1 százalékot vesztett értékéből. A repce árszintje stagnált. Európában a kukorica értéke 2,4 százalékkal, a repcéé 1,6 százalékkal csökkent, de a malmi búza és a takarmánybúza…

Egyre több cég tér vissza a törlesztéshez

A vállalatok zöme gazdasági helyzete normalizálódásával kijön a moratórium alól.

Egyre több cég tér vissza a törlesztéshez

A vállalatok zöme gazdasági helyzete normalizálódásával kijön a moratórium alól.

Billy Joel is fellép majd Austinban, az F1-es hétvégén

Racingline
-
 Ma 06:00Forma1

A Circuit of The Americas (COTA) bejelentette, hogy a legendás zenészt, Billy Joel is fellép makd a Germania Insurance Super Stage-en, az amerikai, austini Forma-1-es hétvégén. Október 23-án, szombaton a többszörös Grammy-díjas Billy Joel a 90-es évek óta először lép színpadra Austinban. Az ikonikus előadó számos slágerével, többek…

A sztárfilozófus politikai okokból utasította vissza a díjat

Index
-
 Ma 05:51Külföld

Jürgen Habermas döntését utólag sokan nagyon pozitívan méltatták.

Mikor kapom meg a visszaigényelhető adót?

Mit kell tenni elektronikus hozzáférés, ill. postai kézbesítés esetén?

Reverse Engineering – fordított tervezés, vagy visszafejtés

Mi is az a Reverse Engineering? Hogyan integrálható a tervezési folyamatokba? Mikor érdemes Reverse Engineering folyamatot használnunk? Milyen előnyökkel jár? Miért okoz szoftveres kihívást egy Reverse Engineering feladat? Cikkünkben ezekre a kérdésekre kerestük a választ. Mi is az a Reverse engineering? A 3D szkenneléssel, a lézeres…

Sokan maradnának home office-ban, a pszichológus szerint többeket megviselhet a visszatérés

ATV
-
 Ma 05:32Belföld

Mostantól már nem ajánlja az otthoni munkavégzést a kormány. Ez azt jelenti, hogy több tízezren visszatérhetnek az irodákba. A Pénzcentrum felmérése szerint azonban ezt sokan nem szeretnék. A pszichológus arra hívta fel a figyelmet, hogy a home office végével újraéledhetnek olyan konfliktusok, amelyek még a koronavírus előtt keletkeztek.

A történelemkönyvek szerint Magellán volt az első földkerülő, pedig ő sosem ért vissza

Telex
-
 Ma 05:15Tudomány

Az Atlanti- és Csendes-óceán között utat találó tengerész egy mérgezett nyíl áldozata lett több ezer kilométerre a céltól, Spanyolországtól. Végül egy alsóbbrendű kormányos vezette hazáig a maroknyi megmaradt legénységet, Elcano neve mégis feledésbe merült. De könnyen lehet, hogy Magellán rabszolgája volt az első földkerülő vitorlázó.

Ritkaságszámba menő, lenyűgöző kiállítással vár vissza a Magyar Nemzeti Galéria

A londoni Tate Britain múzeum egyedülállóan gazdag preraffaelita gyűjteményének közel száz lenyűgöző alkotása látható.