Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 101 hír

Rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben

Az izraeli országos karantén részeleges feloldása megdobta a koronavírus fertőzöttek számát.

Bizalmatlansági indítványról szavaznak holnap Izraelben

Holnap nagy eséllyel megszavazza a kormány elleni bizalmatlansági indítványt az izraeli törvényhozás. A jobboldali Likud és a centrista Kék-Fehér között élesedik a feszültség.

Kibertámadás ért egy biztosító társaságot Izraelben

Az izraeli Nemzeti Kiberhálózat közleménye szerint hétfő este hekkerek, számítógépes bűnözők támadták meg a Sirbit biztosítótársaság szervereit, melynek weboldala összeomlott.

Varázslatos mesevilágot alkot a szemhéjára az izraeli művész

Life
-
 Ma 13:33Kultúra

Az izraeli édesanya, Tal Peleg sokkal több egy sminkmesternél, ő egy igazi művész, aki a saját szemhéján varázslatos mesevilágot képes létrehozni. 

Eredményes lehet holnap az izraeli bizalmatlansági indítvány

Holnap nagy eséllyel megszavazza a kormány elleni bizalmatlansági indítványt az izraeli törvényhozás. A jobboldali Likud és a centrista Kék-Fehér között élesedik a feszültség. Az utóbbi napokban különösen elmérgesedett a viszony, és nyilatkozatháború dúl a két kormányzó párt között: a Likud azzal vádolja a Kék-Fehért, hogy választásokba sodorja…

Ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben

Másfél hónap után ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden.

Ismét kiugróan magas az új fertőzöttek száma Izraelben is

Az aggasztó magyarországi adatok mellett, másfél hónap után ismét rekordmennyiségű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, …

Izraelbe került Szenes Hanna teljes irodalmi hagyatéka

Az Izraeli Nemzeti Könyvtár birtokába került Szenes Hanna (1921-1944) költő teljes irodalmi hagyatéka - közölte online sajtótájékoztatón a könyvtár vezetése.

Koronavírus: eddig tartott a totális lezárások hatása Izraelben

Másfél hónap után ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden.

Az Izraeli Nemzeti Könyvtár birtokába került Szenes Hanna teljes irodalmi hagyatéka

Szombat.org
-
 Tegnap 20:12Külföld

A magyar származású, élete utolsó éveit cionistaként a majdani Izrael reményében az akkori Palesztinában töltő, majd Budapesten 1944. november 7-én, a brit hadsereg Zsidó Brigádja harcosaként kivégzett költő irodalmi hagyatéka mindeddig családja birtokában volt. Az archívum …

Az izraeli lány az elveszett Éden nyomaira bukkant

vasárnap.hu
-
 Tegnap 18:00Karácsony

A világ teremtésének bibliai elbeszélése részletesen beszámol arról a tökéletes létállapotról, amelyben Ádám és Éva, az első emberpár tölthette mindennapjait.

Az Izraeli Nemzeti Könyvtár birtokába került Szenes Hanna hagyatéka

A magyar származású, élete utolsó éveit az akkori Palesztinában töltő,