Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

„Meg akart fojtani” - megverte, megkötözte, és festékszóróval fújta le az idős nőt a betörő Gyöngyöspatán

A 82 éves asszony az RTL Híradónak mesélte el, mit művelt vele a férfi, hogy pénzt szerezzen tőle.

alaposan összetörte Mercedesét az Arsenal játékosa

NSO
-
 Tegnap 19:48Foci

Autóbalesetet szenvedett a Premier League-ben szereplő Arsenal játékosa, Joe Willock. Az eset még szombaton történt, de csak most derült rá fény: a 21 éves középpályás éppen edzésre sietett, amikor egy kanyart túlságosan élesen vett be, és elveszítette uralmát Mercedes G-osztály típusú autója felett. Szerencsére sértetlenül szállt ki a…

NB I/B: a hatvani férfiak Gyöngyösön lesznek otthon

Heol
-
 Tegnap 17:37Sport

Röpis megyei derbi Egerben, kézi-rangadó a Mátraalján.

Mindenki számára elérhető koronavírus tesztelési programot indít a gyöngyösi önkormányzat

Bárki jelentkezhet, akinek nincsenek koronavírusra utaló tipikus tünetei, de fontosnak érzi a bizonyosságot.

Bosszúszendvics: Alaposan felkavarta a kedélyeket az erős paprikás iskolai uzsonna

Ripost
-
 Tegnap 13:45Életmód

Egy magyar anyuka mesélte el az interneten, hogy járt gyereke az iskolában. Társai ellopták és megették a szendvicsét. A szülői féltés különös reakciót szült, és ez nem feltétlenül nyerte el a szülőtársak tetszését.

Koronavírus tesztelési programot indít a gyöngyösi önkormányzat

A koronavírus-teszt mindenki számára elérhető lesz december 3-ától, melyekkel 15 perc alatt akár 96,4 százalékos pontosságú eredményt szolgáltatnak.

Digitális kihívók, új szabályok és világjárvány – Alaposan felforgatták a befektetési piacot

Portfolio
-
 Tegnap 12:00Gazdaság

Rendhagyó módon, online formában tartotta meg idén a Dorsum a befektetési- és privátbanki forró témákkal foglalkozó őszi szakmai rendezvényét, a Dorsum Klubot. Az eseményen szó volt a hazai befektetési banki szereplők és a nemzetközi disruptorok közötti versenyről, a piacon látható legfontosabb trendekről és változásokról, a bankok…

A tilalom ellenére úgy járkálnak Kollár barátnői a kórházba, mintha csak átjáróház lenne, és emiatt alaposan ki is borult a…

Parameter
-
 Tegnap 11:32Határtalan

A SME napilap úgy tudja, Kollár látogatói olyan dolgokat kérnek a nővérektől, amelyek nem tartoznak a munkakörükbe. Amikor ezt kifogásolták, a kórház vezetősége állítólag elbocsátással fenyegette őket, illetve azzal, hogy megvonják tőlük a karácsonyi jutalmat. A lapnak ezt a kórház két egészségügyi alkalmazottja is megerősítette, de mindketten…

A Gyöngyös partján alakították ki a város tizedik kutyafuttatóját

Vaol
-
 Tegnap 11:30Megyei

A Gyöngyös patak partján, fák tövében alakították ki Szombathely tizedik, a belváros első kutyafuttatóját. A környéken élő kutyatulajdonosok régi vágya valósult meg.

Jude Law alaposan lelakta magát

Joy
-
 20.11.25 17:12Bulvár

Jude Law mostanság nagyon megváltozott!

Idős asszonyt támadott meg egy gyöngyöstarjáni „navajonki”: festékszóró spray-vel arcon fújta, kezeit és lábait összek…

Egy idős asszonyt támadott meg otthonában egy 42 éves „navajonki”, festékszóró spray-vel arcon fújta, több alkalommal megütötte, valamint a kezeit és lábait egy-egy ruhaanyaggal összekötözte, majd két pénztárcával elmenekült a helyszínről.

Önköltséges Covid-szűrést szervez Gyöngyös

Heol
-
 20.11.25 15:34Belföld

Önkéntes alapú, önköltséges koronavírus-szűrést szervez a város önkormányzata, ezt jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Hiesz György polgármester.

Kiraboltak egy idős nőt Gyöngyöspatán: az otthonában tört rá a férfi, megütötte, majd elvitte a pénzét

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a gyöngyöstarjáni lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2020. november 24-én délelőtt a nyitott kapun és ajtón bejutott egy gyöngyöspatai asszony otthonába és pénzt követelt tőle.

Félmilliós adományt kapott a gyöngyösi kórház

Élő bolygónk
-
 20.11.25 05:48Életmód

A gyöngyösi Diesel DR Kft. 500 ezer forinttal támogatta a Bugát Pál Kórházat. A cég tulajdonosai hosszú évek óta nyújtanak segítő kezet helyi alapítványoknak, de a gyöngyösi kórházba sem először juttattak el adományt.