Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Tökéletes választás alacsony térelválasztó sövénynek: cserjés pimpó

Édenkert
-
 Tegnap 17:45Életmód

Megyeri Szabolcs kertészmérnök bemutat nekünk egy könnyen gondozható, sokat bíró és ráadásul mutatós alacsony cserjét, melyből virágos térelválasztót alakíthatunk ki kertünkben.

Életmentő lehet a nézők visszatérése az alacsonyabb osztályú angol futballcsapatoknak

Index
-
 Tegnap 16:05Foci

A brit kormány hétfőn bejelentett döntése szerint jövő szerdától – korlátozott számban – visszatérhetnek a szurkolók a szabadtéri sporteseményekre.

Életmentő lehet a nézők visszatérése az alacsonyabb osztályú angol futballcsapatoknak

Erről Rick Parry, az Angol Labdarúgó Liga (EFL) elnöke beszélt kedden, kiemelve, hogy ezek a kis klubok óriási bevételkieséssel szembesültek a korlátozó intézkedések és a mérkőzések zárt kapussá tétele miatt. Az alacsonyabb kockázatú területeken legfeljebb 4000, a vírus terjedése szempontjából veszélyeztetettebb térségekben pedig…

Még mindig alacsony azon magyar egészségügyi dolgozók száma, akik koronavírus-betegek lettek

Liner
-
 Tegnap 15:31Életmód

Az országos tisztifőorvos kedden beszámolt arról is, hogy a járvány kezdete óta eddig hány egészségügyi dolgozó fertőződött meg a vírussal.

Önkéntes tesztelés: többen az alacsonyabb táppénz miatt nem kérik a szűrést

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) azt szeretné, hogy az intézményekben ne csak a pedagógusokat teszteljék, hanem az összes dolgozót. A szervezet elnök szerint, miután nem automatikusan jár a pozitív koronavírus-teszt esetén a százszázalékos táppénz, ezért sokan inkább nem vesznek részt a tesztelésben. Közben a Pedagógusok…

Anglia: életmentő lehet a nézők visszatérése az alacsonyabb osztályú csapatoknak

NSO
-
 Tegnap 15:18Foci

Életbevágóan fontos az alacsonyabb osztályokban szereplő angol labdarúgócsapatoknak, hogy a brit kormány hétfőn bejelentett döntése szerint jövő szerdától – korlátozott számban – visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sporteseményekre.

Továbbra is alacsony a napi esetszám Hargita megyében

Székelyhon
-
 Tegnap 13:21Határtalan

A korábbi naphoz képest valamivel több, de még mindig alacsony számú, 30 új koronavírus-fertőzést igazoltak kedden Hargita megyében. Az elmúlt 24 órában viszont több haláleset is történt a térségben.

Az EU segítséget nyújt 29 alacsony jövedelmű ország egészségügyi és gazdasági kiadásaihoz

Az Európai Unió a koronavírus-járvány okozta válságra való tekintettel 183 millió euróval (mintegy 65,8 milliárd forint) járul hozzá 29 alacsony jövedelmű ország szociális, egészségügyi és gazdasági kiadásaihoz – közölte az Európai Bizottság hétfőn.

Van, ahol már nem jár komp, annyira alacsony a Tisza vízállása

Hódpress
-
 Tegnap 08:13Megyei

Rohamosan csökken a Tisza vízállása a kevés őszi csapadék miatt. Csongrádnál -100, Mindszentnél 0 centiméterig süllyedhet a mérce a hónap végéig a vízügyi előrejelzések szerint. Tiszacsegénél a folyó alacsony vízállása miatt a helyi komp sem közlekedik átmenetileg. Mindszentnél továbbra is biztosított az átkelés: naponta reggel 6:45-től…

Az EU segítséget nyújt 29 alacsony jövedelmű ország járvány-kezeléséhez

Az EU a koronavírus-járvány okozta válságra való tekintettel 183 millió euróval járul hozzá az országok szociális, egészségügyi és gazdasági kiadásaihoz

Cser-Palkovics András: bárki használhatja a polgármesteri hivatal Watthay utcai parkolóját, és otthon maradhatnak az ó…

Nappal is bárki használhatja a polgármesteri hivatal Watthay utcai parkolóját, és az óvodaigazgatónak írt kérvénnyel az óvodások otthon maradhatnak, ha a család meg tudja oldani a felügyeletet - tette közzé közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

Koronavírus: 29 alacsony jövedelmű ország kiadásaihoz járul hozzá az EU

Az Európai Unió a koronavírus-járvány okozta válságra való tekintettel 183 millió euróval (mintegy 65,8 milliárd forint) járul hozzá 29 alacsony jövedelmű ország szociális, egészségügyi és gazdasági kiadásaihoz - közölte az Európai Bizottság hétfőn.

Jó hír: A 12 év alatti koronavírus-fertőzöttek száma továbbra is alacsony Magyarországon

Hetvenegy általános iskolában van rendkívüli tanítási szünet, ez az 1-8. évfolyam

Izgalmas szinteken billegnek a vezető részvények

VG
-
 20.11.23 12:01Pénzügy

Nagy lehetőségek előtt állhat a Budapesti Értéktőzsde indexe.

Koronavírus - Közel két hónapja volt ilyen alacsony a napi fertőzöttszám Szlovákiában

Parameter
-
 20.11.23 10:28Határtalan

1773 tesztet vizsgáltak ki vasárnap, ebből 231 lett pozitív. Ez 13%-os pozitivitást jelez, ami még mindig magasabb az ajánlott 5%-nál, de már alacsonyabb az elmúlt héten tapasztalt 15-20%-nál. Az Egészségügyi Információs Központ (NCZI) közlése szerint 22 elhunyt esetében igazolódott be, hogy halálukat a koronavírus-fertőzés szövődményei…