Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Visszakerül alapítójának kezébe a világhírű Cirque du Soleil

Guy Laliberte, a Cirque du Soleil alapítója visszavásárolja a járvány miatt nehéz helyzetben lévő szórakoztatóipari vállalkozást.

Vissza nekünk a rendes ítélkezési rendet! – levél az igazságügy miniszternek

Darák Péter, a Kúria elnöke, Polt Péter legfőbb ügyész és Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke az Igazságügyi Minisztériumnak címzett levélben kérte, hogy a március 15-én bevezetett rendkívüli ítélkezési rendet a rendkívüli jogrend megszűnésével  szüntessék meg, és állítsák vissza a szokásos működési feltételeket. A…

4+1 népszerű Xiaomi termék meglepően jó áron!

NapiDroid
-
  Ma 19:25 Mobiltech

Találtunk pár kivételesen jó Xiaomi akciót, amelyeket veletek is megosztunk. Lesz itt vezeték nélküli füles, hajnyíró, okos izzó és elektromos roller is, mindegyik jelentősen a megszokott ár alatt szerezhető most be. Xiaomi Redmi Airdots vezeték nélküli fülhallgató A Redmi Airdots a DHYF30 kuponnal most mindössze 11,99 dollárba kerül a…

A pénzügyminiszter ma nyújtja be a költségvetés tervezetét

A jövő évi költségvetés a gazdaság újranyitásának költségvetése lesz – hangsúlyozta Varga Mihály.

Elfogadhatatlan az Agrárgazdasági Kamara számára az európai „Termőföldtől az Asztalig” és Biodiverzitás stratégia

Promenad
-
  Ma 19:20 Megyei

Az Európai Bizottság közzétette az Európai Zöld Megállapodás (European Green Deal) részét képező, a fenntartható mezőgazdaságra és élelmiszeriparra való áttérést célzó Termőföldtől az Asztalig (Farm to Fork) elnevezésű stratégiáját, valamint a biológiai sokféleség védelméről szóló Biodiverzitás Stratégiát.

Anyja szerint kábítószert is fogyaszthatott a Deák téri kettős gyilkosság feltételezett elkövetője

A nő szerint fia nem tartott magánál kést, ezért úgy hiszi, azt a kezébe adhatták.

A kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célzó javaslat

A hétfői kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célzó törvényjavaslat, amelyet kedden terjesztünk az Országgyűlés elé - közölte az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán hétfő délután.

Magyarország: A kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célzó javaslat

A hétfői kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célzó törvényjavaslat, amelyet kedden terjesztünk az Országgyűlés elé - közölte az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán hétfő délután.

Terry Brooks: Shannara Kívánságdala

Letya
-
  Ma 19:00 Könyv

Árnyasvölgy lakói a biztonság illúziójától eltelve élik mindennapjaikat. Brin és Jair Omshford búcsút vesznek szüleiktől, akik éves gyógyító körútjukra indulnak. A szabadság nem tart sokáig, ugyanis már másnap megjelenik egy idegen az Omshford házban, fekete csukjában. A fiatalok, szüleik elbeszélése

A rendes bírósági működés visszaállítását kéri a Kúria elnöke, az OBH elnöke és a legfőbb ügyész

Darák Péter, a Kúria elnöke, Polt Péter legfőbb ügyész és Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke az Igazságügyi Minisztériumnak címzett levélben kérte, hogy a rendkívüli jogrend megszűnésével mielőbb kerüljön sor a rendes ítélkezési rend visszaállítására.

Virtuálisan barangolhatjuk be az Országház termeit

A kupolacsarnokot, a képviselőházi és a főrendiházi társalgót és a Munkácsy-termet mutatják be.

A rendes bírósági működés visszaállítását kérik

Darák Péter, a Kúria elnöke, Polt Péter legfőbb ügyész és Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke írt levelet az Igazságügyi Minisztériumnak.

A rendes bírósági működés visszaállítását kérik

Darák Péter, a Kúria elnöke, Polt Péter legfőbb ügyész és Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke írt levelet az Igazságügyi Minisztériumnak.

Russell magabiztos sikert aratott a virtuális térben

Népszava
-
  Ma 18:46 Sport

Mindenkit faképnél hagyott, pedig elég illusztris mezőny gyűlt össze.

A magyarok több mint kétharmada otthon tervezi a pihenést

A koronavírus-járvány ellenére erős nyarat és újraalakuló fenntartható turizmust progrnosztizálnak a legtöbb helyen a szakemberek. A szallas.hu szerint például ez a nyár idegenforgalmi szempontból biztosan más lesz, mint a korábbi években, de ettől függetlenül azért lehet arra számítani, hogy a szálláshelyek megtalálják a számításokat.