Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A koronavírus második hulláma halálosabb lehet, mint az első

Portfolio
-
  Ma 21:58 Gazdaság

Az 1918-as spanyolnátha második hulláma rosszabb volt, mint az első hullám. A COVID-19-nél ez október és május között jöhet el, a legrosszabb eshetőség, ha a vírus mutálódik  – véli a University of California járványspecialistája, Ravina Kullar.

A húszéves angol zseni belőtte élete első profi mesterhármasát

Magyar Nemzet
-
  Ma 21:24 Sport

Jadon Sancho lett a Bundesliga legfiatalabb játékosa, aki elérte a 30 gólt karrierje alatt.

Újra a legnagyobb király: megvan az első bajnoki győzelem

Magyar Nemzet
-
  Ma 21:14 Sport

A Honvéd tartalékosan, majd Kamber kiállítása után emberhátrányban is megnyerte 3-1-re a meccset.

Az Arkane Studios egyik első embere szerint nem került parkolópályára a Dishonored

Game Channel
-
  Ma 21:07 Gaming

Az Arkane Studios egyik direktora, Dinga Bakaba nyilatkozott egy hangyányit a Dishonored kapcsán, ami talán reményt adhat, hogy egy nap visszatér a lopakodós franchise egy harmadik felvonás erejéig. Ez vol...

Mindenki szépülni akar

Magyar Szó
-
  Ma 20:26 Határtalan

Az emberek világszerte heteket töltöttek otthonuk falai között a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási tilalomban. Az idő lassan múlt, a hajunk és körmeink gyorsan nőttek, a fodrászatok, a kozmetikai szalonok és az edzőtermek pedig zárva voltak. A közösségi oldalak használóinak bejegyzései alapján nők és férfiak igen nagy számban találták m

Nyaracska: Melegszik az idő június első napjaiban

Melegszik az idő június első napjaiban, a jövő hét végén helyenként akár 30 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az Mti-hez.

Zuckerberg már nem akar küzdeni az álhírek ellen, így hát belőle is az lett

PCWorld
-
  Ma 20:06 Infotech

Alighogy megváltoztatta a Facebook vezére korábbi álláspontját a posztok valóságtartalmának ellenőrzését illetően, máris hajmeresztő álhírek kezdtek terjedni róla.

Ha akar még fecskecsivitelésre kelni, ezt kell tennie

Kemma
-
  Ma 20:00 Belföld

Jelenleg hazánk madárvilágából 2 millió fecske hiányzik, amelynek egyik legnagyobb felelősei mi magunk vagyunk.

Állatlétszám és vágóhídi kapacitások hazánkban az első negyedévben

Hat százalékkal több baromfifélét, két százalékkal több szarvasmarhát és egy százalékkal több sertést vágtak az első negyedévében a 2019. január-márciusi időszakhoz képest a magyar vágóhidakon – derült ki a NAIK Nemzeti Agrárgazdasági Kutatóintézet honlapján közzétett jelentésből.

Washingtonban utcát neveznének el a koronavírusra elsőként figyelmeztető kínai orvosról

Magyar Hang
-
  Ma 19:38 Vélemény

Egyenesen a kínai nagykövetség utcáját keresztelnék Li Wenliang Plaza-ra. A kommunista hatóságok által elhallgattatott és a betegségben időközben elhunyt orvos özvegye azonban ellenzi ezt.

Akár 8 fokig is lehűlhet a levegő hétfőn

Viszont a jövő hét végén helyenként 30 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Melegszik az idő június első napjaiban

Melegszik az idő június első napjaiban, a jövő hét végén helyenként akár 30 Celsius-fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Pünkösdhétfőn, június elsején a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett elszórtan kialakulhat zápor, esetleg…

Több játékos is elkapta a koronavírust, elmarad egy meccs az ukrán elsőosztályban

Elmarad az ukrán első osztályú labdarúgó-bajnokságban vasárnapra tervezett Karpati Lviv-Mariupol

Melegszik az idő június első napjaiban – eső is lesz még!

Melegszik az idő június első napjaiban, a hét végén helyenként akár 30 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.