Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Amerikai bokszkarrier kapujában a vásárhelyi Kovács Pál!

A Miamiban működő Palm Beach Boxing vezetősége felfigyelt a Boxing Gym Vásárhely/Kőbánya SC fiatal tehetségére, Kovács Palira. Legkevesebb három hónapos lehetőséget kínálnak Palinak Martinezék, akik az amerikai élvonal mellett korábban a görög válogatottal és a kubai bokszcsapattal is dolgoztak. Az ilyen lehetőségek nem túl gyakoriak az…

III. Richárd betiltva: akadálypályára kényszerített művészet

Előadásról beszélgetni akkor, amikor épp zárva vannak a színházak, minimum furcsa, de talán inkább lehetetlen. Visniec III. Richárd betiltva című darabja azonban talán olyan dolgokról is szól, sőt főleg olyan dolgokról szól, amikről akkor is fontos szót ejteni, ha épp nem tudjuk, mikor láthatjuk majd újra színpadon. Nagypál Gábort, a darab III. Ric

Közel négymilliárd forint osztalékot vehet fel idén egy vásárhelyi cégtulajdonos

Egy vásárhelyi vállalkozót is az emblematikus NER-milliárdosok közé sorolt a HVG hetilap.

Vásárhelyi Kosársuli: dupla győzelem Bonyhádon

Hódpress
-
 Tegnap 11:51Sport

Előzetesen nem tűnt egyszerű feladatnak a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőtt csapatának Tolna megyei kiruccanása. Nem is volt az, ám mind a fiatalok, mind a felnőttek értékes győzelemmel gazdagodtak, a nagyok ráadásul egyik közvetlen riválisukat verték meg.

A vásárhelyi középiskolás diák nyerte meg a Magyar Nyelvőr Alapítvány retorikai versenyét

Hódpress
-
 Tegnap 08:40Karrier

Szabó Hédi, Szegváron élő diák nyerte a Magyar Nyelvőr Alapítvány „Itt élek a Kárpát-medencében” című retorikai versenyét, amit a középsuli.hu oldalon hirdettek meg. Hédi a településéről beszélt a 3 perces videóban, ami igencsak elnyerte a zsűri tetszését – írta meg a delmagyar.hu. Szabó Hédi a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református…

Legyűrte a Bonyhádot a Vásárhelyi Kosársuli

Vásárhely24
-
 Tegnap 07:58Sport

A felnőttcsapatunk mellett U20-asaink is tökéletesen teljesítették a pénteki bajnoki feladatot.

34 iskolai dolgozó és 15 diák koronavírusos a vásárhelyi tankerületben

Rendkívüli szünet és digitális oktatás is életbe lépett vásárhelyi intézményekben.

Rendkívüli szünetet rendeltek el több vásárhelyi iskolában!

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ a 2020. november 25. napján rendelkezésre álló információk alapján – Hódmezővásárhelyen fenntartott intézményei vonatkozásában 34 fő igazolt pozitív fertőzött dolgozóról és 15 fő tanulóról tud.

A vásárhelyi tankerületi iskolákban 34 dolgozó és 15 diák fertőzött

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a november 25-i adatok alapján a Hódmezővásárhelyen fenntartott intézményei vonatkozásában 34 fő igazolt pozitív fertőzött dolgozóról és 15 fő tanulóról tudnak.

A kórházi és a járőri feladatokban is részt vesznek a vásárhelyi katonák

Vásárhely24
-
 20.11.27 07:14Belföld

Három megyében támogatják az egészségügyi dolgozók munkáját és öt városban látnak el járőri feladatokat az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségének katonái.

A vásárhelyi művelődési központ vasárnaptól több különlegességgel is készül

Idén kicsit másképp telnek majd az ünnepek, de a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ igyekszik adventi hangulatot varázsolni.

A tavalyi 166 millió negyedére esett vissza a vásárhelyi mozi forgalma

Hódpress
-
 20.11.27 07:04Gazdaság

Amint lehetséges, újra kinyitna a vásárhelyi mozi, de szinte az összes decemberre tervezett film bemutatóját elhalasztották. A filmszínház épületét korábban megvásárolták, így bérleti díjat nem kell fizetniük.

Újabb két hónappal hosszabbították meg a vásárhelyi vasút vágányzárjának meghosszabbításának a meghosszabbításá…

Szegeder
-
 20.11.26 23:50Belföld

9 héttel toldották meg a Szeged-Hódmezővásárhely vasútvonal vágányzárját, derül ki a MÁV által nemrégi kiadott hirdetményből.

Vásárhelyi Mária: vádolom az Orbán-rendszert emberéletek felelőtlen és gondatlan veszélyeztetésével!

Városi Kurír
-
 20.11.26 17:55Vélemény

Ebben a drámai történetben, amit leírok, talán minden benne van, amit el lehet mondani a mai magyar kormány felelőtlenségéről, embertelenségéről,

Három megyében tevékenykednek a vásárhelyi katonák

Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád megyében támogatják az egészségügyi dolgozók munkáját és öt városban látnak el járőri feladatokat a hódmezővásárhelyi helyőrség katonái.