Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 231 hír

Ez történt vasárnap a férfi kézi-vb-n – eredmények, teljes meccsek

M4 Sport
-
 Tegnap 22:06Kézilabda

Eredmények, részletek és teljes meccsek az egyiptomi világbajnokság vasárnapi játéknapjáról.

Kreml-szóvivő: „Mi történt? Letartóztatták Navalnijt Németországban? Nem tudok semmiről”

444.hu
-
 Tegnap 21:16Külföld

A Kreml úgy tesz, mintha lényegtelen lenne az ügy, miközben a hatósági fellépés egész másra utal. A balti államok, a szlovák és a lengyel külügy is az ellenzéki politikus szabadon engedésére szólították fel Oroszországot.

Már 10 meg 20 év eltelt azóta, hogy ezek történtek

24.hu
-
 Tegnap 17:56Színes

Bár 2021 semmilyen szempontból nem tűnik kerek évszámnak, és a legtöbben csak azért örülnek neki, mert végre nem 2020 van, érdemes visszatekinteni arra, melyek azok a történelmi és popkulturális mérföldkövek, amelyeknek most érkeztünk a jubileumához.

Baleset történt a XV. kerületben

Baleset történt a XV. kerületbenBudapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 17., v - 17:12 Egy autó és egy busz ütközött a Károlyi Sándor út és Bogáncs utca kereszteződésében.

Mi történt? Nem sokkal adás előtt Puskás Peti váratlanul lemondta a műsorvezetést – Ezért nem tudott kamerák elé áll…

– Nem sokkal az élő adás előtt telefonált munkahelyére Puskás Peti (36), hogy nem részt venni a ValóVilág szombat esti párbaján. Így műsorvezetőtársa, Nádai Anikó (32) ugrott be kollégája helyett az utolsó pillanatban, s vezette le a kétórás műsort.

Cápatámadás történt egy ausztrál folyóban

Több mint 50 év után történt újra cápatámadás az ausztráliai Perth folyójában, a Swanban.

Cápatámadás történt egy ausztrál folyóban

Több mint 50 év után történt újra cápatámadás az ausztráliai Perth folyójában, a Swanban.

Baleset történt Zámolyon

A Kossuth utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Baleset történt Zámolyon

Összeütközött két autó Zámolyon, a Kossuth utcában. A baleset következtében az egyik autó az árokba borult. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak az esetnél, Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Cápatámadás történt az ausztráliai Perth folyójában

Több mint 50 év után történt újra cápatámadás az ausztráliai Perth folyójában, a Swanban csütörtökön. A nyugat-ausztráliai nagyváros strandjain nem ritka, hogy a ragadozó emberre támad, ám a Swan-folyóban utoljára 1969-ben fordult elő ilyen. Csütörtök reggel a folyóban úszott egy férfi a város Blackwall Reach nevű részén, amikor –…

Halálos baleset történt Mosonmagyaróváron

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron, gyalogost sodort el a hátramenetet végző gépjármű. A Flesch Károly utcában történt a baleset 2021. január 17-én 9 óra 19 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 46 éves helybéli férfi – egy parkolóhelyre történő beállás során – hátramenet közben…

Halálos kimenetelű baleset történt Mosonmagyaróváron

Halálos kimenetelű baleset történt Mosonmagyaróváron Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 17., v - 11:48 Gyalogost sodort el a hátramenetet végző gépjármű.

5 nő meséli el mindennapos megaláztatásait: ezek az esetek pasikkal nem történtek volna meg!

Bien
-
 Tegnap 10:01Életmód

Némelyik olyan apróság, ami talán fel sem tűnik annak, akinek nem kell elszenvednie, mások sokkal súlyosabbak, mégis részei a nők mindennapjainak. Olvasóinkat kérdeztük olyan élményeikről, amelyekkel túlságosan gyakran találkoznak csak azért, mert nőnek születtek.