Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

91 éves korában elhunyt Bill Thornton, az űrfutópad feltalálója

Androgeek
-
 Tegnap 20:48Tudomány

91 éves korában elhunyt William "Bill" Thornton, a NASA egykori űrhajósa, aki saját találmánya alapján mérte fel és mérte fel a mikrogravitáció káros hatásait - Thornton haláláról a NASA csütörtökön, azaz tegnap számolt be. Az űrügynökség a

Tizenezret spórol, ha kattint párat: ingyenes a Star Wars Battlefront II

Egy- és többjátékos móddal is rendelkezik az a Star Wars témájú videojáték, amelyhez most teljesen ingyen juthatnak hozzá a PC-sek.

Ingyenes a Star Wars: Battlefront II: Celebration Edition!

theGeek
-
 Tegnap 17:19Gaming

A már nem támogatott Star Wars-játékot most ingyen beszerezhetjük – ezzel is talán elfoglalhatjuk magunkat, miközben nagy valószínűséggel készül a harmadik rész (erről nemrég szó volt). A Star Wars: Battlefront II egyike volt azon 2017-es Electronic Arts-játékoknak, amik elég szépen felhúzták a játékosokat – a Need For Speed: Paybackkel…

Nagyon más lesz a Windows 10X Start menüje

PCWorld
-
 Tegnap 12:59Infotech

A jelek szerint a Windows 10 és a tavaszra várható Windows 10X teljesen különböző Start menüket kapnak.

LoL: 4 dolog, amiért érdemes nézni az éjfélkor startoló LCS-t

Esport 1
-
 Tegnap 10:45Gaming

Teljes rebranden esett át az LCS, aminek első meccseire már nem kell sokat várni.

Nagyszabású Star Wars-játék készül, ezúttal a Ubisoftnál

HVG
-
 Tegnap 10:33Infotech

Hosszú éveken keresztül csak az Electronic Arts (EA) szállíthatott Star Wars témájú videojátékot. Most fordul a kocka, és nem is akármilyen irányba.

Ingyen lehet letölteni a Star Wars Battlefront II játékot pár napig

Az Epic Games a héten egy, a szokásosnál szélesebb érdeklődésre számot tartó játékot tett ingyen elérhetővé gyakorlatilag bárki számára. Az eheti akció keretében ugyanis az alig pár éves Star Wars Battlefront II-t lehet letölteni és a végtelenségig használni anélkül, hogy ezért egy petákot is ki kellene fizetni.

A nap képe 285# - A Starship SN9 pirkadatkor

Spacejunkie
-
 Tegnap 08:57Tudomány

Gyönyörű fotó NickyX (@NickyX15A) a Twitterről, aki tegnap pirkadatkor örökítette meg csodás színeit a Boca Chica-i napfelkeltében a horizont fölé magasodó Starship SN9-cel.

Starship SN9 hírfolyam

Spacejunkie
-
 Tegnap 08:54Tudomány

Ebben a cikkben az SN9-ről megjelenő legfrissebb híreket gyűjtjük össze nektek, hogy egy helyen megtaláljatok minden fontos információt!

Átfogó jelentés készül a hazai startup ökoszisztémáról

A magyarországi startup ökoszisztéma jelenlegi helyzetét térképezi majd fel a Startup Hungary által indított kutatás, melyre már várják a hazai vállalkozások válaszait. A végeredményt idén márciusban hozzák nyilvánosságra. A cél nem csupán az adott év startupjainak felkutatása, hanem következtetések és ajánlások megfogalmazása is…

A Star Wars: Battlefront II az Epic e heti ajándéka

Az Epic Games Store nem aprózza el 2021 kezdését: rögtön a második héten az Electronic Arts Star Wars: Battlefront II-jét adja ajándékba, jövő héten pedig a Galactic Civilizations-sorozat harmadik epizódjára csaphatunk le.

Sem a The Elder Scrolls VI, sem a Starfield fejlesztését nem akadályozza az új Indiana Jones játék

Alapos meglepetést okozott néhány nappal ezelőtt a Bethesda, amikor bejelentették, hogy a Machine Games berkein belül egy különleges videojáték, egy Indiana Jones kalandjairól szóló alkotás formálódik a háttérben....

105 éves korában halt meg, pár nappal a covid-oltása előtt

Liner
-
 Tegnap 03:44Életmód

A 105 éves nyugdíjas a halála előtt azzal viccelődött, hogy a mennyországba fog menni, és magával viszi a hosszú élet titkát.

A hazai startup ökoszisztémáról készít átfogó jelentést a Startup Hungary

A magyarországi startup ökoszisztéma jelenlegi helyzetét térképezi majd fel a Startup Hungary által indított kutatás, melyre már várják a hazai