Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

A hely, ahol már a 10 éveseknek is kötelező az arcápolási rutin

Femcafe
-
 Ma 20:36Divat

Nem csoda, hogy szinte mindenki bőre tökéletes az országban.

Ahol rongyokkal és használt cipővel fűtenek

AtádHír
-
 Ma 18:03Megyei

A kemény fagyok beálltával a nélkülöző családoknak különösen hányatottá válik a sorsuk: városunk környékén sokan vannak olyanok, akik a mínusz fokokat rosszul szigetelő viskóban, egy apró kályhával fűtve vészelik át.

Íme a magyar megye, ahol rettentő szomorú képet fest a munkanélküliség: pedig!

Itt az egyik legmagasabb a szántóterület aránya, nem csoda hát, hogy a mezőgazdaság súlya is a megyében - a GDP-hez való hozzájárulás arányát tekintve - az országos átlagnál jóval magasabb. A HelloVidék megyekörkép-sorozatában most Jász-Nagykun-Szolnok megye került sorra.

Van, ahol az oltás mellé ingyen marihuánát adnának

Szokatlan akcióval lendítenék fel a koronavírus elleni oltási kedvet washingtoni kannabisz-aktivisták: egy tasak szárított kannabiszt adnának mindenkinek, aki beoltatja magát a járvány ellen. Ez természetesen úgy lehetséges, hogy az államban már legalizálták a fűfogyasztást. A DCMJ aktivistái a vakcinaklinikák megnyitásával egy időben tervezik…

A kormányhivatal szerint van, ahol megtévesztő a Meseország mindenkié mesekönyv értékesítése

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor - közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel.

Nálunk nem ajánlott kismamáknak a koronavírus elleni oltás, de van, ahol megkaphatják

HVG
-
 Ma 11:40Életmód

Melyik a kockázatosabb: terhesen elkapni a koronavírust, vagy beadatni az ellene kifejlesztett oltóanyagot? Világszerte gyermeket tervező nők százezrei szembesülnek a fenti dilemmával, a válaszként alkalmazott gyakorlat azonban egyelőre országonként különbözik. Szakértői vélemények szerint az mRNS oltások elméletben nem veszélyesek a…

Van, ahol több mint tíz centiméteres hótakaró borítja a tájat az országban

Országszerte sokfelé havas lett a táj kedd reggelre. Helyenként 10-20 centiméteres hóréteg is kialakult.

Ahol lehet, a felső tagozatos osztályok tanulói a lockdown után visszatérnek az osztálytermi oktatáshoz – Skarlet

Azokban a régiókban, amelyekben ellenőrzés alatt lesz a koronavírus-helyzet, az iskolák 9–11. osztályainak tanulói visszatérnek a teljes értékű oktatási formához, mert ez rendkívül szükséges és fontos.

Szuper sípályák Európában, ahol a következő szezonban biztos, hogy csúszni fogunk

Travelo
-
 Ma 09:18Utazás

Mert a tervezést nem tiltja sem járvány, sem országhatár. A sípályák megvárnak, merjünk álmodozni!

Indul a torna, ahol a döntősök kiléte fontosabb a végeredménynél

A női vízilabda-válogatott keddtől Triesztben verseng az ötkarikás játékokon való részvételért.

Mit tegyünk ott, ahol nincs verseny?

Az Elemző közgazdász videósorozatunk több részében foglalkoztunk a verseny jelentőségével. Vannak azonban olyan területek, ahol egyszerűen nem alakulhat ki gazdasági verseny, ám a közgazdászoknak itt is lehet tennivalója. A hálózatos iparágak, mint például a villamosenergia-szektor körültekintő szabályozást igényel annak érdekében, hogy…

Ahol befagyott a víz Békés megyében, ott sem elég vastag a jég

Az elmúlt napok fagyos időjárása megtette a hatását és egyre több, a szabadban található vízfelszín fagyott meg. Amíg az ország északi részén lassan több helyen sportolásra alkalmas a jég vastagsága, addig Békés megyében nem ajánlott jégre lépni.

Van település, ahol havi 31 ezer forintból élnek az emberek - Így alakult az országos nettó kereset 2019-ben

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forintot jelentett. Településtípusonként ettől jelentős eltérést mértek, Magyarország 19 megyéjéből 14-ben az országos átlag alatt volt a havi nettó kereset - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.

Klasszikus téli időjárást hoz a kedd, lesz, ahol a hó is esik

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -3 és +5 fok között alakul.