Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 132 hír

OTP Bank Liga 12. forduló - kibeszélő

Pénteken rendezik az első találkozót

Nem lesz Győzike show, ahogyan ezt Gáspár Győző állította

Gáspár Győző egy októberi internetes videóban beszélt arról, hogy hamarosan új részekkel jelentkezik a Győzike show, de ezt most megcáfolta az RTL Magyarország.

Ennyi disznóság még nem repkedett a parlamentben: az ellenzéki Matovičot idézi az a cirkusz, ahogy a tajvani képvis…

Parameter
-
 Ma 13:58Bulvár

Odáig mentek el az ellenzéki politikusok, hogy a kormányfőjükre egy vödör sertésbelsőséget öntöttek rá. A képviselők azt kifogásolják, hogy a behozandó hús olyan növekedésserkentőt is tartalmaz, ami például az EU-ban tiltólistán szerepel.  A pozsonyi parlamentben ezt a performanszos vonalat sokáig Igor Matovič képviselte,…

Elképesztő, ahogy ez az étterem karácsonyi pompába borult - Itt nem sajnálják a díszeket

Femina
-
 Ma 13:26Karácsony

Ennél díszesebb helyet nem igazán lehet találni sehol a földön.

"P*csába, utálom ezt a k*rva lyukat" – videón, ahogy Donald Trump golfozik

Sport365
-
 Ma 13:24Sport

Trumpnak a golfozás is olyan katasztrofálisan ment, mint az elnökválasztás.

Az OTP Bank értékesítette szlovák leánybankját

Az OTP Bank szlovákiai leánybankja, az OTP Banka Slovensko részvényeinek 99,44%-a a belgiumi székhelyű KBC Csoport tulajdonába került.

Mikrobuszban él a házaspár: elképesztő, ahogy átalakították

otthon.hu
-
 Ma 11:10Otthon

Egy amerikai házaspár fél éve költözött be egy lakóautóvá alakított furgonba. Azóta nomád életmódot folytatnak.

Céláremelés az OTP-re

VG
-
 Ma 10:00Pénzügy

Ezer forinttal emelte az OTP Bank célárát a Goldman Sachs, a vételi ajánlás megerősítése mellett már 14 100 forintra várja a vezető magyar bankpapírt.

Az OTP Bank lezárta szlovák leánybankja értékesítését

Az OTP Bank pénzügyileg is lezárta csütörtökön szlovákiai leánybankja, az OTP Banka Slovensko értékesítését a belgiumi székhelyű KBC Csoportnak – közölte az OTP Bank az MTI-vel. A közlemény szerint – melyben a vételárat nem említik – a felügyeleti engedélyek megszerzését követően az OTP leánybankja részvényeinek 99,44 százaléka került a…

Gondban a médiaipar és a távközlési szektor a koronavírus miatt, még a Netflix sem úgy nőtt, ahogy azt várták, de hasít…

Media1
-
 Ma 09:24Média

Vegyes képet mutatnak a telekommunikációs, média- és technológiai cégek november elején vizsgált pénzügyi eredményei és tőzsdei értékelései. A technológiai cégek értéke folyamatosan nő, miközben a telekommunikációs és médiaipari szektorban még mindig nem látszik a fény az alagút végén – áll a Deloitte elemzésében, mely szerint a…

Az OTP kivonult Szlovákiából

Az OTP Bank pénzügyileg is lezárta szlovákiai leánybankja, az OTP Banka Slovensko értékesítését a belgiumi székhelyű KBC Csoportnak. A vételár nem nyilvános.

Nem úgy sikerült a verseny, ahogy szerették volna

Bama
-
 Ma 09:03Sport

Már az előjelek sem voltak biztatóak.

A Kbc csoporté lett az Otp szlovákiai leánybankja

Az Otp Bank pénzügyileg is lezárta csütörtökön szlovákiai leánybankja, az Otp Banka Slovensko értékesítését a belgiumi székhelyű Kbc Csoportnak - közölte az Otp Bank az Mti-vel.