Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyászolnak a zalai tekések: elhunyt Horváth Károlyné

Zaol
-
 Ma 21:13Sport

Szomorú hírt kapott a zalai teketársadalom még az elmúlt év végén, hiszen 65 esztendős korában elhunyt Horváth Károlyné, a ZTE, majd később a ZTE-­ZÁÉV TK versenyzője.

Megszólalt Gesztesi Károly fia: így dolgozta fel édesapja elvesztését

A népszerű színész tavaly januárban hunyt el, fia Máté a Spirit FM Viccen kívül című műsorában mesélt arról, miként élte meg apja elvesztését.

Válassz színt, olyan vagy a szerelemben és szexben!

Közismert, hogy a színek különböző színélményeket váltanak ki mindannyiunkból. E jelenség következményeként beszélhetünk élettani, pszichikai hatásukról is.

Ukrán – magyar konfliktus: Orbán csapdája vagy Ukrajna hálátlansága?

Ezzel a címmel közöl terjedelmes írást a radiosvoboda az Ukrajna

Pilát Gábor: Egy Férfi és egy Nő - Az a nő, aki nem fogadja el, hogy nőnek született, vagy nem éli meg szerepét

Life
-
 Ma 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Farkasházi Réka: “Főállású anyataxis vagyok”

Farkasházi Réka színésznő háromgyermekes családanyaként nem csupán otthon, és az online színpadon bizonyítja tehetségét, hanem az elkövetkező egy évben a Dermedic dermokozmetikai márka nagyköveteként is helyt áll. Az állandó hétköznapi rohanás azonban soha nem szegi kedvét, mivel azon szerencsések közé tartozik, akik álomautójuk,…

Szerednyén vagy Munkácson épülhet az új reptér

Az infrastrukturális minisztérium a beruházásokért felelős állami ügynökséggel közösen folytatja

Te szép vagy odalenn?

Szerinted hogyan kellene kinéznie egy csinos puncinak?

Túl sokat fogyott Szabó Zsófi a követői szerint: „Nagyon sovány vagy, nem kéne ennyit futni”

SzMo
-
 Ma 16:52Bulvár

A színész-műsorvezető futással dobta le magáról a plusz kilókat, sokak szerint azonban már túlzásba viszi a mozgást.

Schobert Norbi a lányáról: „csináljon inkább lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz”

A Blikk faggatta Schobert Norbit annak kapcsán, hogy mit szól ahhoz, hogy 17 éves lánya, Lara erősen érdeklődik a modellkedés iránt. A fitneszguru elmondta, örül lánya sikereinek, de jobban örülne, ha nyugodtabb élete lenne. „Nem örülnék, ha modell lenne, és nem is annak készül, pedig voltak felkérései. Ez egy problémás pálya, csináljon…

Zidane: “Készen kell állnunk, mert soha nincsenek könnyű tornák vagy meccsek”

Zinedine Zidane mérkőzés előtti sajtótájékoztatója: Hibázás“Az Alcoyano-t nem nevezném banánhéjnak, egy első osztályú csapatot már kiütöttek, nem érdemtelenül vannak itt.... A Zidane: “Készen kell állnunk, mert soha nincsenek könnyű tornák vagy meccsek” bejegyzés először Madridom.hu-én jelent meg.

Feloldja az USA a beutazási tilalmat a schengeni övezetből, vagy mégsem?

A távozó amerikai elnök egyik utolsó rendeletében feloldotta a beutazási tilalmat Európából és Brazíliából január 26-tól, ám Joe Biden a hivatalba lépése után várhatóan visszavonja.

A Körkép.sk megkérdezi olvasóit: Kit válasszon az MKP kétpárti egyezség esetén? Most-Híd vagy Összefogás?

2021-ben is folytatódnak az egységesülési tárgyalások az MKP, az Összefogás és a Most-Híd között. A Körkép.sk úgy értesült, hogy a január 19-i hárompárti egyeztetésen a Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárt választás elé állította az MKP-t.   Történetesen annak eldöntésére, hogy kétpárti egyezség esetén az MKP döntse el, kit akar kizárni…

Ez segített feldolgozni édesapja elvesztését Gesztesi Máténak

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el, fia Máté ez idáig senkinek sem nyilatkozott. Most viszont megtörte a csendet - írta a Blikk.