Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szigorítás: nem áll meg az élet

Szon
-
 Ma 11:38Belföld

Az iskolákban és az óvodákban tarthatnak ügyeletet.

Sóvágó Czeglédinek: Az új célok nem járhatnak jól bevált fejlesztések értelmetlen rombolásával

A Szabadidő park már sosem lesz a régi, ha most szétbombázzák. Sóvágó László levélben kéri a polgármestert, hallgassa meg szoboszlóiakat, hiszen arra választották meg, hogy az akaratukat képviselje.

Joachim Löw az Eb után távozik a német válogatottól

A tavalyról idén nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokság után nem folytatja munkáját a német válogatottnál Joachim Löw szövetségi kapitány.

Szakadt harisnya nem volt még ilyen szexi

A szemfelszedők eltűntek, a megpattant szálú harisnyát eldobjuk, pedig több lehetőség van a felhasználására, a leglátványosabbal kezdjük.  

Nem, a Föld nem lapos és nem négy béka tartja – interjú Dr. Dobos Józseffel

Milyen hatással volt életére a koronavírus járvány? A legtragikusabb, hogy édesapámat elvesztettem az első hullámban. A járvány kezdetén gyakorlatilag bezártunk, nem lehetett rendelni, nem lehetett műtéteket végezni. Nyáron a szabályozásoknak megfelelően csak negyed óránként egy beteg, előzetesen egyeztetett időpontban jöhetett. Ez…

Az Európai Parlament elvette a katalán szakadárok mentelmi jogát

Megszavazták három katalán szakadár politikai vezető, köztük Carles Puigdemont volt katalán elnök mentelmi jogának megvonását.

Joachim Löw a foci Eb után távozik a német futballválogatottól

A német szövetség kedden jelentette be, hogy a 61 éves szakember a kontinensviadal után távozik a Nationaelftől. Löw 2006 óta irányítja kapitányként a német válogatottat, mellyel 2014-ben világbajnok, 2010-ben pedig vb-bronzérmes lett. A szakvezető 2008-ban Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett, 2017-ben pedig a Konföderációs Kupán…

Zsiday Viktor: két hét lezárás nem lesz elég, 3-4 hét kell

Az európai politikusok egy hamis és téves választásban hisznek: azt gondolják, hogy dönthetnek, hogy erős gazdaságot VAGY kevés halottat akarnak. Ez tévképzet - írja friss blogbjegyzésében Zsiday Viktor portfóliómenedzser. A

A Szputnyik-vakcina fejlesztői kétségbe vonják az Európai Gyógyszerügynökség semlegességét, bocsánatkérést követe…

Szerintük komoly kérdések merülnek fel az EMA vizsgálatába való esetleges politikai beavatkozással kapcsolatban.

A kanadai magyarok nem felejtik, honnan jöttek

A kanadai magyar diaszpóra egyik albertai tagja idén februárban 300 ezer kanadai dollár, azaz közel 70 millió forint értékű adományt juttatott el a szolnoki Hetényi Gyula Kórháznak, amely az utóbbi időszak egyik legnagyvonalúbb felajánlása volt. A kanadai Edmonton városban élő magyar származású Gulácsi házaspár 64 boldog évet tölthetett…

Nem kapják meg a távmunkában dolgozók, ami jár nekik

Napi.hu
-
 Ma 11:26Belföld

A vállalatok vonakodnak hozzájárulni a home office-ban foglalkoztatott munkavállalók költségeihez, pedig tavaly november óta megvan erre a lehetőségük. Az összeg nem nagy, de jól jöhet.