Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 275 hír

Ingyenes 100Gb adatforgalmat biztosít a Telenor az otthoni Hipernet-felhasználóknak

Újabb előfizetői körnek nyújt segítséget a szolgáltató, igénybevételéhez iskolai igazolás sem szükséges Bár a Telenor szolgáltatásai nem esnek az ingyenes internet-hozzáférést biztosító kormányrendelet hatálya alá, a mobiltársaság november 27-ével díjmentessé tette hálózatán az oktatási oldalak elérését, most újabb…

Mezőgazdasági túlfogyasztás és ökológiai lábnyom – ingyenes online előadás a BFT szervezésében

December 2.-án szerdán 14 órától, Mezőgazdasági túlfogyasztás és ökológiai lábnyom – az ökoszisztéma szolgáltatások ellehetetlenítése címmel, Dr. Samu Ferenc tudományos tanácsadó (Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézet) tart online bárki által megtekinthető előadást. A szemléletformáló programon szó lesz a…

5 szuper ingyenes játék telefonra!

Jöjjön néhány olyan, telefonra írt ingyenes játék, amelyekkel tényleg sokáig el lehet ütni az időt, és még szórakoztatóak is. Ja, és még fizetni sem kell értük!  Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy mostanra valami irgalmatlan méretűvé duzzadt az ingyenes telefonos játékok kínálata. Naponta jelennek meg az újabb és újabb programok, viszont…

Újabb ingyenes tesztelési lehetőség Bécsben

Kisalföld
-
 Ma 18:54Megyei

Az Austria Center melletti „tesztelőutcát” azoknak tartják fenn, akik kórházak vagy szociális intézmények dolgozói, akik ilyen intézményekbe látogatnának, illetve akik a rendőrség, tűzoltóság, mentőegységek alkalmazottai.

Vigyázat! Ezt a terméket hívta vissza a Nébih a forgalomból

 A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közölte, hogy a Nestlé kadmiumszennyezettség miatt visszahívta a forgalomból egyik termékét, a SINLAC rizs és szentjánoskenyérmag alapú pépet.

Veszélyes terméket hív vissza a Nébih - Ha megvásároltad, vidd vissza az üzletbe!

Blokk nélkül is visszatérítik a problémás termék vételárát.

Ezt ne edd meg, visszahívott egy Nestlé-terméket a Nébih

Kadmiumszennyezettség miatt visszahívta a forgalomból a Nestlé egyik termékét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Közbelépett a Nébih: ha vásároltak ebből a visszahívott termékből, ne használják fel otthon

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kadmiumszennyezettség miatt visszahívta a forgalomból a Nestlé egyik termékét, a SINLAC rizs és szentjánoskenyérmag alapú pépet.

Már elérhető az ingyenes hozzáférés a főbb oktatási weboldalakhoz a Telenornál

November 27-étől érvényes a Telenor hálózatán a főbb oktatási weboldalak ingyenes, adatforgalmi díj nélküli látogathatósága, amelyet 2021. február 8-ig biztosítja a mobiltársaság.

Hosszabbít a garancián a Huawei, akár három extra hónapot is kaphatnak a tulajok

A Huawei 2021. március 1-ig automatikusan meghosszabbítja azoknak a készülékeinek a jótállását, amelyeknek a közeljövőben járna le a garanciája. Az alábbiakban a vállalat hivatalos sajtóközleményét olvashatod a fontosabb részletekkel. Akár három hónapos, automatikusan kiterjesztett garanciát kínál minden eszközére a Huawei. A…

Nestlé-terméket hívott vissza a forgalomból a Nébih

Arra kérik a vásárlókat, hogy az érintett terméket ne használják fel.

Európa legnagyobb afrikai elefántbikája visszatért családjához a Nyíregyházi Állatparkba

Jack jól viselte az utazást, birtokba vette belső és külső kifutóját, gondozói fokozatosan szoktatják össze az elefánt család többi tagjával.

Szennyezett élelmiszert hívott vissza a Nébih: semmiképp ne használd fel, ha vettél belőle!

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az említett azonosító adatokkal megegyező terméket ne használják fel. A termék vételárát a vásárlás helyszínén blokk nélkül is visszatérítik.

Visszahívott egy Nestlé-terméket a Nébih

Kadmiumszennyezettség miatt nem árusíthatják a terméket.