Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 99 hír

Kényszergyógykezelésre ítélték a gyerekét leszúró kunszentmártoni nőt

A nő kést döfött 3 éves gyermeke mellkasába, mert az a tévképzete támadt, hogy a gyermeket megszállta az ördög.

Drogot árult a Szigeten a két holland férfi, négy évre ítélték őket

Jogerősen négy év börtönre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt a két holland férfit, akik százmillió forintnyi drogot akartak elpasszolni a Sziget Fesztiválon 2019 nyarán. Rábeszélte társát a csempészésre Az ítélet szerint az idősebb férfi 2019-ben Hollandiában nagykereskedelmi mennyiségű marihuánát és MDMA-tartalmú tablettát (ecstasyt) szerzett be,…

Börtönre ítélték a több tízmilliós dohánycsempészeket

A bűnszövetség 82 millió forint értékű dohányárut szerzett meg haszonszerzési céllal, letöltendő börtönbüntetésre ítélték őket – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A szomszédjához kiérkező mentőautóból lopott, két év fegyházra ítélték

A visszaeső tolvaj a lopáskor egy tablettel, pénzzel, bakkártyával és igazolványokkal lett gazdagabb, de lebukott, így bíróság előtt felelt a tettéért.

Ó, azok a régi téli vásárok Zalaegerszegen!

Zaol
-
 Ma 15:00Megyei

Manapság már annyiszor akcióznak a ruházati üzletek, hogy szinte el sem tudjuk kerülni a leárazásokat, de néhány évtizede még különleges eseménynek számított a tél végi kiárusítás.

Felségsértésért ítéltek egy nőt 43 évre Thaiföldön

Példátlan szigorral büntettek meg Thaiföldön egy nőt az uralkodó megsértése és rágalmazása címén: 43 és fél évet kell börtönben töltenie a közösségi médiára feltöltött tartalmai miatt a bíróság keddi ítélete szerint. 

Letöltendő börtönbüntetésre ítéltek dohánycsempészeket

A nem jogerős ítélet szerint a négy férfi bűnszövetségben és üzletszerűen követte el a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalást.

Dohánycsempészeket ítéltek börtönbüntetésre Budapesten

Index
-
 Ma 12:07Belföld

A bűnszövetség 82 millió forint értékű árut szerzett meg

Börtönbüntetésre ítéltek dohánycsempészeket

Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság - nem jogerősen - négy férfit bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt. Ötödik társuk felfüggesztett börtönt kapott - közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel.

10 millió gyereket veszélyeztet éhínség Afganisztánban

Hozzávetőleg 10 millió gyereket fenyeget az éhínség Afganisztánban 2021-ben – figyelmeztetett a Save the Children (Mentsük meg a Gyerekeket) nevű nemzetközi segélyszervezet kedden. A londoni székhelyű Save the Children közleménye szerint több mint 18 millió afgán, köztük 9,7 millió gyerek szorul segélyekre, ezért a szervezetnek…

Nem tetszik az ügyészségnek, hogy az Állami Egészségügyi Központ volt főigazgatóját csak pénzbírságra ítélték

Az ügyészség súlyosabb ítéletért, a védők felmentésért fellebbeztek az Állami Egészségügyi Központ vezetőinek ügyében.

10 millió gyerek éhezhet Afganisztánban

Hozzávetőleg 10 millió gyereket fenyeget az éhínség Afganisztánban 2021-ben - figyelmeztetett a Save the Children (Mentsük meg a Gyerekeket) nevű nemzetközi segélyszervezet kedden. 

Börtönre ítélték a Samsung vezetőjét

A végső ítélet, mely szerint 2,5 év börtönt kap a Samsung vezetője, több évnyi tárgyalás után született meg, mégpedig azon állítások miatt, miszerint a férfi hivatali személyeket próbált nagyobb összegekkel megvesztegetni, politikai támogatás érdekében. Lee Jae-yong – aki elhunyt édesapjától vette át az óriási vállalat vezetését – az első, 2017-es

Harmincnapi letartóztatásra ítélték Alekszej Navalnijt

Egy bíróság Himkiben elrendelte Alekszej Navalnij harminc napra szóló letartóztatását. Az orosz ellenzéki politikus vasárnap este tért vissza németországi gyógykezeléséből, miután nyugati országok laboratóriumi vizsgálatainak egybehangzó eredménye szerint augusztusban méreggel próbálták meggyilkolni Oroszországban.. A február 15-ig tartó…

Huliganizmus vádjával hat év börtönre ítéltek egy orosz matematikust

Huliganizmus vádjával hat év börtönre ítélte hétfőn egy moszkvai bíróság Azat Miftakov orosz matematika szakos hallgatót, aki azt állítja, hogy megkínozták, miután őrizetbe vették.