Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint 300 autó adásvételi papírjával trükközött egy csaló páros

Több mint háromszázrendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy nő és egy férfi, valamint nyolc bűntársuk ellen, mert gépkocsik átírásával…

Átalakul az oktatás finanszírozása – Minden pénz felett az SZFE kuratórium rendelkezhet

Palkovics László egy rövid bekezdést változtatott meg a felsőoktatási törvényben, de az a kis rész merőben új finanszírozási formát jelent – számolt be a Jelen. media.

Megfenyegettek egy női labdarúgót, amiért nem tisztelgett Maradona előtt

Paula Dapena spanyol labdarúgó úgy nyilatkozott, halálos fenyegetéseket kap, mióta nem volt hajlandó egyperces néma csendet tartani Diego Maradona emlékére – írja az RT.

Egy Bécsi Menekülttáborban Halt Meg A P. Mobil Korábbi Gitárzsenije

Ahogy később mondták róla, angolul gitározott, de magyarul halt meg. Kicsit megölte a hatalom, kicsit a szakma, kicsit a magánélete, ő pedig nem bírta tovább. A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legigényesebb rockzenésze egy bécsi menekülttáborban lett öngyilkos 1987-ben. Bencsik Sándor kidobta az ablakon a rockerek kötelező…

A jótékonyság jegyében hívnak Ringatóra minden családot

Port
-
 Ma 00:01Kultúra

Az élő, online adventi jótékonysági Ringatón való részvétellel most nemcsak gyermekeinkkel tölthetünk el minőségi időt, de segítséget is nyújthatunk másoknak.

A néhai David Prowse szülővárosában egyszer csak megjelent Darth Vader "szobra"

IGN
-
 Tegnap 23:24Film

Az igazi tisztelgés. Sajnálattal adtuk hírül, hogy a Darth Vadernek testét adó színész, David Prowse 85 éves korában elhunyt. Természetesen a Star Wars alkotói és rajongói is lerótták előtte a tiszteletüket, sőt még egy "szobrot" is állítottak neki, illetve karakterének a szülővárosában.

Ez az egyik legabszurdabb jármű, amit az ember történelme során megalkottak

Liner
-
 Tegnap 23:23Tudomány

Egy halvány pillanatra, az autónak csúfolt szárny nélküli Hélica repülőgépet, ami egy „kormányozhatatlan gyilkológép” volt, a jövő utasszállítójának gondolták.

Fradi-Barca: Kijevben dől el minden

NB1
-
 Tegnap 23:15Foci

Még semmi sincs veszve.

Árokba csúszott egy gépkocsi a 76-os főúton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csúszott egy gépkocsi szerda este Zala megyében, a 76-os főút Kisbucsa és Nagykapornak közötti szakaszán. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Koronavírus-antitestekkel rendelkező kisbabát szült egy szingapúri nő

Liner
-
 Tegnap 22:47Külföld

Habár a csecsemő szervezetében a koronavírus-fertőzés elleni védettséghez elengedhetetlen antitestek keletkeztek, az egyelőre kérdéses, az immunitás valójában meddig tarthat.

Friss, vegyszermentes zöldségek egész évben egy hazai startuptól

A mezőgazdaság egyik legjelentősebb kihívására, az egyre csökkenő termőföldek problémájára kínál megoldást egy hazai fejlesztés. A Start it @K&H inkubátorban fejlődő startup, a bedrock.farm, olyan környezetbarát, automatizált, vertikális beltéri növénytermesztési rendszert dolgozott ki, melynek segítségével az időjárási körülményektől és…

Mikuláscsomagok érkeztek a Széna Egyesülethez

Feol
-
 Tegnap 22:41Megyei

Húsz mikuláscsomagot adott át a Kdnp Székesfehérvári Szervezete a fennállásának 25 éves évfordulóját ünneplő Széna Egyesületnek.

Észt volt az egyik diplomata, aki Szájerrel bulizott Brüsszelben

Az észt külügyminisztérium szerint egy észt diplomata is részt vett az illegális brüsszeli házibulin.