Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 288 hír

Mi lesz a balatoni vitorláskikötők sorsa? Visszavonhatják a pályázatot a Bahart javaslatára

HelloVidék
-
 Tegnap 15:31Otthon

A pályázat felfüggesztése a fejlesztéseket nem befolyásolja, azaz a flotta megújítása, az új hajók beszerzése is folytatódik a tervek szerint, és hamarosan új kompok és személyszállító hajók építésére szerződnek.

Érettségizők figyelem: szokatlan keretek között, de idén is megtartják az Educatio Kiállítást

Noizz
-
 Tegnap 15:09Bulvár

Idén sem engedik el a felvételizők kezét és a járvány ellenére is megtartják az Educatio Kiállítást.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Saját fejlesztésű, országosan egyedülálló interaktív elemekkel, okostükörrel és zenélő paddal bővül a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása a Kubinyi-programból elnyert nyolcmillió forintos támogatásból – közölte Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc NKft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezetője.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Saját fejlesztésű, országosan egyedülálló interaktív elemekkel, okostükörrel és zenélő paddal bővül a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása a Kubinyi-programból elnyert nyolcmillió forintos támogatásból - közölte Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc NKft.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Saját fejlesztésű, országosan egyedülálló interaktív elemekkel, okostükörrel és zenélő paddal bővül a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása.

Balaton: hétfőn jegesedés, aztán melegfront lengetheti meg a víztükröt

hírbalaton
-
 Tegnap 13:30Belföld

A Balaton vize a siófoki mérések szerint szombatra 0 Celsius fok közelébe hűlt, de a szél miatt csak hétfőtől várható érdemi jegesedés. Sokáig nem csodálhatjuk a téli varázst, mert jövő héten kedd délutántól markáns melegfront érkezik az üdülőrégióba erős délnyugati széllel. Ez hamar felszakítja a vékony jeget, és a hét közepétől több fokkal…

Keretbe zárt pillanatok: virtuális kiállítás Bajtay Ferenc fotóiból

kultura.hu
-
 Tegnap 12:27Kultúra

Bajtay Ferenc kecskeméti fotóművész munkásságából emeli ki a jelentősebb felvételeket a Kecskeméti Katona József Múzeum legújabb virtuális kiállítása.

Megduplázták a ragadozó halak tilalmi idejét a Balatonon

Süllő, balin, csuka, kősüllő és sügér.

Valósággá vált a Doktor Balaton - különleges gyógyvizet találtak

Harmincnégy fokos metakovasav tartalmú termál-, illetve gyógyvizet találtak Sümegen a két éve tartó kútfúrás eredményeként. Ezzel a vízzel töltik az egyik sümegi hotel medencéit, amit a minap kezdtek meg.

Visszavonják a Balaton 11 vitorláskikötőjére kiírt pályázatot

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) igazgatósága kezdeményezi a 11 egységből álló vitorláskikötő-lánca üzemeltetésére kiírt pályázat visszavonását. A végső döntést a közgyűlésnek kell meghoznia. A többségi tulajdonos magyar államot képviselő Magyar Turisztikai Ügynökség (Mtü) előzetesen megerősítette, hogy a visszavonást támogatni…

Balatoni hajózás - Leállították a kikötők kiszervezését a Bahartnál

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) Igazgatósága a mai napon kezdeményezi a Társaság döntéshozó testületeinél a 11 db vitorlás kikötő üzemeltetésére kiírt pályázat visszavonását - adták közre a cég honlapján pénteken.

Balatonszentgyörgyre szépen érkezett pályázati forrás, idén bölcsőde is épül

hírbalaton
-
 Tegnap 11:28Belföld

Balatonszentgyörgy polgármestere úgy látja: annak ellenére, hogy – szavai szerint – “2020 a betegség és a félelem éve volt”, a település jelentős fejlesztéseket tudott végrehajtani. A koronavírus árnyékában pályázatok sora hozta a forrásokat Balatonszentgyörgyre. Az idei évben is komoly tervei vannak a településvezetésnek.   A tavalyi év…

Felborult egy autó Balatonfürednél

A Balatonszőlősre vezető úton végeznek műszaki mentést a tűzoltók.

Felborult egy autó Balatonfürednél

Árokba borult egy személyautó Balatonfüred közelében, a Balatonszőlősre vezető, 7304-es úton. A járműben ketten utaztak, ők ki tudtak szállni. A balesetnél a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység egy autómentő segítségével a kerekeire állítja, majd áramtalanítja a gépkocsit.

Idén online látogatható az Educatio kiállítás

VG
-
 Tegnap 10:49Karrier

A diákok az idén az online térben megrendezendő Educatio oktatási szakkiállításon ismerkedhetnek a felsőoktatási intézményekke.