Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Négy adventi szépségnaptár, amelynek bármelyik nő örülne

She
-
 Ma 04:39Életmód

Gyerekkoromban imádtam az adventi kalendáriumokat. Persze akkoriban még alig lehetett kapni őket és mondhatni, mind egy kaptafára készült: a számozott papírablakok mögött apró, különféle alakú csokik rejtőztek. Ízre mind egyforma volt, alakra azonban akadt köztük szánkó, hóember, sapka, kesztyű, Mikulás és karácsony napján általában…

Modern adventi naptár: 23+1 film, amit meg kell nézned karácsonyig

Joy
-
 Ma 04:12Film

Minden estére egy film? Igen! Idén simán belefér, hogy egy-egy jó kis filmmel hangolódjunk az ünnepekre!

Rendhagyó adventi rendezvények több balatoni településen is a járvány idején

A máskor nagy rendezvényeket hozó advent az idén csendesen kezdődött a Balatonnál is november utolsó vasárnapján. Több településen a járvány ellenére is megtartották a gyertyagyújtó programokat, de azokon csak a szertartást végzők és az arról tudósítók vettek részt.

Adventi ablak nyílik a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Hiros
-
 Tegnap 20:31Kultúra

Az Ifjúsági Otthon munkatársai évtizedek óta részesei annak, hogy segítségükkel, a kecskeméti gyermekek és felnőttek, a családok ráhangolódjanak a karácsonyra, az adventi időszakban. Bár a koronavírus-fertőzés miatt ezen a télen az intézmény nem fogadhat látogatókat, a lelkes munkatársak így is megörvendeztetik a kecskemétieket a közelgő…

Így csináld, hogy adventi hangulatot árasszon az otthonod

Épphogy elmúlt az első adventi vasárnap és ezzel együtt eljött a készülődés ideje is.

Adventi gyertyagyújtás a Batthyány iskolában

infoVáros
-
 Tegnap 19:14Megyei

A nagy eseményekre készülni kell. Az idei esztendőben november 29-én, vasárnap vette kezdetét az Advent, a karácsonyt előkészítő időszak.

Idén is megrongálták az egri adventi Mesesétány figuráit

Heol
-
 Tegnap 18:41Baleset-bűnügy

Sajnos idén sem úszták meg az egri Mesesétány, pénteken kihelyezett figurái, valaki ezúttal is megrongálta és szétdobálta őket.

Vásárhelyi muzeológus: A mértékletesség jellemezte az adventi időszakot az étkezésben is

Vásárhely24
-
 Tegnap 18:31Életmód

Jellemzőek voltak a tészta- és kásaételek, amelyek egy része, például a mákos sütemény manapság is az asztalra kerül - ismertette Terendi Viktória muzeológus, a Tornyai János Múzeum néprajzkutatója a Rádió7-nek.

Bekecs színes adventi ablakai

Boon
-
 Tegnap 18:30Belföld

Decemberben már negyedik alkalommal szervezik meg Bekecsen a világító adventi kalendáriumot.

Ceglédi advent

CeglédInfó
-
 Tegnap 18:15Belföld

Képriport - Az idei rendhagyó év adventje városunkban Kisfaludi István képeivel. « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

Advent első gyertyája

A Református templomban gyújtották meg az adventi koszorú első gyertyáját. A Kossuth Művelődési Központ szervezésében a karácsonyvárás négy hétvégéjén a ceglédi egyházak képviselői mondják el ünnepi gondolatukat és gyerekek adnak műsort. Mindezt idén online közvetítik a facebookon.

5 csodálatos adventi koszorú típus, amitől le fog esni az állad

Life
-
 Tegnap 18:03Karácsony

Elkezdődött az adventi időszak, és ezzel együtt egyre többen vesszük elő a karácsonyi dekorációinkat, melyekkel ünnepi köntösbe öltöztethetjük otthonunkat. Ennek egyik elengedhetetlen kelléke az adventi koszorú, amit akár magunknak is elkészíthetünk.