Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Luke Shaw több időt töltött Fortnite-ban, mint a United kezdőjében

Leet
-
  Ma 17:00 Gaming

A 24 éves balhátvéd nem éppen azt a karriert futja be a Manchester Unitednél, mint amiről álmodott. Lassan 6 éve, vagyis 2014-ben csatlakozott a Vörös Ördögök csapatához. Az ember azt hinné ennyi idő alatt egy olyan kaliberű tehetség, mint ő, már megalapozta a jövőjét, mint klub legenda. Ám sajnos a sérülések keresztülhúzták a számításait… A

Adóváltozások 2020

Kanizsa Újság
-
  Ma 16:52 Megyei

Az idei adóváltozásokról volt szó a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara mai fórumán.

Több száz gyerek halt meg egy év alatt - élet az al-Hol menekülttáborban

Népszava
-
  Ma 16:47 Vélemény

Az északkelet-szíriai táborban tartják fogva az Iszlám Állam terrorszervezet harcosainak hozzátartozóit, többségében nőket és gyerekeket. 2019-ben 517 ember vesztette életét a táborban, köztük 371 gyerek, aminek az alultápláltság és az egészségügyi ellátás hiánya az oka.

Több mint tízmilliárdért adtak el egy budapesti telekrészt

Index
-
  Ma 16:42 Gazdaság

A jegybank alapítványa 3 milliárdot keresett a privatizálással. A vevő egy nemzetközi befektési csoport.

Influenza – Egyre több a megbetegedés

Egyre több az influenzaszerű megbetegedés az országban. A figyelőszolgálat jelentése alapján végzett becslés szerint, az országban január 13. és 19. között 12 370, az előző hetinél 29,9 százalékkal több beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdai jelentéséből.

Közeleg a járvány: egyre több az influenzás az országban

Az előző hetinél majdnem 30 százalékkal több beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.

Volt, aki már hatvanadszor adott vért

Teol
-
  Ma 16:20 Megyei

Szép eredményeket hozott januárban a szedresi általános iskolában megtartott kihelyezett véradás – tájékoztatott Barteczka Mária.

Kulcs-Soft részvényeket adott el a társaság alapítója

Portfolio
-
  Ma 16:16 Gazdaság

A Kulcs-Soft bejelentette, hogy Kulcsár Tibor kedden 22 000 darab Kulcs-Soft részvényt adott el, 2 136 forint/darab átlagáron.

Takács Zsolt: A hitelezés csökkenése az amerikai gazdaság idei lassulását jelezheti

Mandiner
-
  Ma 16:14 Külföld

Az amerikai bankok hitelezése lecsökkent, ami azt is jelentheti, hogy nehéz év vár az Egyesült Államokra 2020-ban. A hitelezés ugyanis általában jó előrejelző indikátorként működik.

Több ingatlanba is betört egy bogyiszlói férfi

2020.01.22. A tolnai rendőrök elfogták azt a 23 éves bogyiszlói férfit, aki az elmúlt napokban több ház melléképületéből is lopott el kisgépeket és szerszámokat – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK). Lakossági bejelentés érkezett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 21-én a kora…

Több millió életveszélyes autót hívnak vissza

VG
-
  Ma 16:08 Gazdaság

A gond a légpárnák működését felügyelő, de a külső elektronikus zajoktól nem kellő módon védett elektronikus egységgel lehet.

Ismerősétől lopott több tízezer forintot a várpalotai férfi

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az 50 éves helyi férfinak az ügyében, aki ellen lopás miatt folyt nyomozás.

Évente több ezer szánkóbaleset végződik a kórházban Ausztriában

Közleményben figyelmeztet az osztrák közlekedésbiztonsági felügyelet.