Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezzel enyhíthetők a koronavírus tünetei: itthon is folynak a kutatások

Az alapkutatási infrastruktúrák segítik a koronavírus-fertőzés tüneteinek enyhítését célzó vizsgálatokat. A 2018-ban létrejött Magyar Molekuláris Medicina Kiválósági Központ alapkutatási infrastruktúrája és kutatói erőforrásai

Itt tudtok majd integetni a karácsonyi tűzoltóautónak most szombaton és vasárnap

Ismét vonul a karácsonyi tűzoltóautó a II. kerületben!Idén a járvány miatt közös programjainkat sajnos nem rendezhetjük meg, de ettől még nem kell lemondanunk a karácsonyi hangulatról, írja az önkormányzat közösségi oldala. És igazuk van, ha nem is forraltborozhatunk-kakaózhatunk együtt a karácsonyi vásáron, a járdáról még integethetünk a…

Kiderült, miért számolt Orbán több kórházi ápolttal a hivatalos adatoknál

7 és fél ezren vannak kórházban, Orbán mégis 9 és félezret mondott a rádióban. 24 óra alatt 135 ember vesztette életét, vagyis csaknem minden tizedik percben elhunyt valaki a betegségben. Több mint 7500 embert ápolnak kórházban, a miniszterelnök reggeli rádió interjújában ennél jóval több betegről  beszélt, de kiderült, ő azokat is…

Megszólalt Curtis a balhés meccsről – Egy évre tiltották el a játéktól – Exkluzív interjú

Blikk
-
 Ma 17:54Bulvár

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Curtist egy évre eltiltották a futsaltól a múltkori mérkőzésen tanúsított magatartása miatt.

Kiderült néhány rejtély: itt van pár kulisszatitok A Konyhafőnökről

Blikk
-
 Ma 17:51Bulvár

A Konyhafőnökben rendre látványos és profi ételekkel készülnek a versenyzők, ám eddig rejtély övezte az ezeket bemutató vágóképek keletkezésének körülményeit, vagy a koszos pultok villámgyors átalakulását.

Miért hasznos a triggerpont masszázs férfiaknál?

Az izomfájdalmakat gyakran a nagyobb izomcsoportokon belül, az izom és kötőszövet határán elhelyezkedő, megkeményedett, feszes kötegben található, tapintásra vagy nyomásra érzékeny úgynevezett triggerpontok okozzák.

Sportos változatban is itt a Hyundai i20

Sportos változatban is bemutatta a vadonatúj Hyundai i20 kisautóját a kóreai cég.

Jövő őszre itt az új Audi e-tron S Sportback

Már a sportosabb modellek esetében is rendíthetetlenül száguldanak a négykarikások a teljes elektromosítás felé.

Itt az új elsőkerekes 1-es BMW 265 lóerővel

Megérkeztek az első fotók az új 2021-es BMW 128ti-ről.

Megmenekülhet a KATA: itt a kamara 7 pontos javaslatcsomagja

Több ezer véleményt fehasználva nyolcpontos javaslatcsomagot készített a fővárosi iparkamara, hogy az új KATÁ-s szabályokat harmonizálják a vállalkozói érdekekkel.

Rájöttek, miért védettebbek a gyerekek a koronavírussal szemben

SzMo
-
 Ma 17:05Tudomány

A sorozatos megfázások termelhetik ki szervezetükben az antitesteket.

Soha nem haltak meg még annyian koronavírusban itthon, mint csütörtökön

24 óra alatt 135 ember vesztette életét, vagyis csaknem minden tizedik percben elhunyt valaki a betegségben. Több mint 7500 embert ápolnak kórházban, a miniszterelnök reggeli rádió interjújában ennél jóval több betegről  beszélt, de kiderült, ő azokat is beleszámolta, akik csak a vírus gyanújával fekszenek kórházban.  Az RTL Híradónak…

Kiderült, miért mondott 2000-rel nagyobb számot Orbán a kórházban fekvő betegekről

Nem a hivatalos adatokban szereplő 7500, hanem 9500 kórházban fekvő betegről beszélt. A kormány megmagyarázta, miért.

Miért hajolnak meg önként Orbánnak?

Telex
-
 Ma 16:33Tudomány

Mi a politikai értelme egy falusi ház mellé felhúzott stadionnak? Miért erősíti az autokratákat, ha diktátorozzák őket? Mit tanulhatnak a mai ellenállók a rendszerváltás előtti Fidesztől? A racionális döntéselmélet szerint autoriter rendszerekben sem kell becsicskulni, erről szólt az Eötvös Csoport legutóbbi vitája.