Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 159 hír

Nem fogadta el a békejobbot Baján a Fidesz képviselője

Nyirati Klára, a település ellenzéki polgármestere társadalmi megbizatású alpolgármesternek kérte fel a Fidesz képviselőjét, aki azt visszautasította.

Gejzírként tör fel Mészáros Lőrinc öccse, János, most éppen hidak karbantartására kapott milliárdos megbízást

Október 16-án 3 milliárd forint plusz áfa értékben kötött keretszerződést az állami tulajdonban lévő Magyar Közút Nonprofit Zrt. egy két cégből álló konzorciummal a kezelésében álló hidak karbantartására – derül ki a 24.hu birtokába jutott szerződésből.

Rendőr fogadta örökbe a motor mögé kötött kiskutyát

Az állat nem tudott lépést tartani a járművel, elesett, de szerencsére egy másik motoros megállította a férfit, és értesítette a rendőrséget.

Rendőr fogadta örökbe a motor mögé kötött kiskutyát

Az állat nem tudott lépést tartani a járművel, elesett, de szerencsére egy másik motoros megállította a férfit, és értesítette a rendőrséget.

Rendőr fogadta örökbe a motor mögé kötött kiskutyát

Az állat nem tudott lépést tartani a járművel, elesett, de szerencsére egy másik motoros megállította a férfit, és értesítette a rendőrséget.

Áder János is végignézte, ahogy elfoglalta a trónt az új japán császár

A japán császárt nem megkoronázzák, hanem bemutatják a napistenségtől "örökölt" tárgyait.

Békejobbot nyújtott az ellenzéki polgármester Baján, de a kormánypárti képviselő nem fogadta el

ATV
-
  Ma 16:51 Belföld

Nyirati Klára, a város megválasztott polgármestere a KDNP-s Zöld László Csabánét kérte fel társadalmi megbízású (azaz nem főállású) alpolgármesternek, de a Baján ellenzékbe szorult kormánypárt ezt elutasította.

Születésnapján köszöntötték a 80 éves Varga Jánost

Nyolcvanadik születésnapja alkalmából hétfőn köszöntötték Varga János olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózót, a Nemzet Sportolóját a Hadtörténeti Múzeumban. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke az eseményen úgy fogalmazott, “folyamatos készülődés, folyamatos küzdelem, folyamatos tanulás” jellemezte az…

Áder állami kitüntetést adott Kárpátalja volt kormányzójának

Áder János köztársasági elnök a Magyar Érdemrend középkereszt polgári tagozat című kitüntetést adományozta Hennagyij Moszkalnak, az ukrajnai Kárpátalja megye volt kormányzójának, akinek az érdemrendet Íjgyártó István kijevi magyar nagykövet adta át kedden az 1956-os forradalom emlékére a külképviseleten rendezett ünnepi…

Különleges madárkiállítás a Török János iskolában

CeglédInfó
-
  Ma 15:32 Belföld

Több mint négyszáz madarat láthattak ma az érdeklődők a Török János Mezőgazdasági Szakközépiskolában. A különleges kiállításra az ország minden részéből érkeztek galamb- és baromfifajták. A jövőben szeretnének rendszeresen ilyen tárlatokat szervezni az intézményben, hiszen így testközelből ismerkedhetnek meg a diákok a különböző…

25 éves a Szent II. János Pál Iskolaközpont

II. János Pál pápa sokat tett azért a szabadságért, amely a rendszerváltással jött el – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Budapesten, a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Szent II. János Pál Iskolaközpontban.

Baranyi Krisztinát kiürített dossziék fogadták hivatalában

Üres irattartókat posztolt Baranyi Krisztina, a IX. kerület leendő ellenzéki polgármestere, aki hivatalának átvételére vár, miután a választási eredmény megtámadása nem járt sikerrel. V. Naszályi Márta (I. kerület), Déri Tibor (IV.) és Pikó András (VIII.) jobban áll, náluk már megvolt az átadás-átvétel, az ő győzelmük is jogerőre emelkedett.

Rendőr fogadta örökbe a bűncselekmény áldozatát

Egy motor mögé kötött kutyát húzott az a hejőbábai férfi, aki ellen a rendőrség büntetőeljárást indított.

Arany János és Varró Dani bajszával a férfiak egészségéért – indul a Movember mozgalom

Ha november, akkor ellepik az utcákat a szakállas férfiak – a nemborotválkozás mellett ez a férfiegészség hónapja is, amire a Bookline a limitált kiadású táska, póló és bögrekollekciójával hívja fel a figyelmet.