Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 194 hír

Így hangolódik Lázár János és felesége az ünnepekre

Lázár János és családja is megemlékezett advent első vasárnapjáról.

Így készül Lázár János az ünnepekre

Lázár János Facebook-oldalán osztott meg feleségével közös képet, melyhez azt írta: "Advent 1/4. Zitával már hangolódunk az ünnepekre."

Lázár János és felesége már hangolódik az ünnepekre

Meseszép, romantikus szeretettel teli fotót osztott meg a térség országgyűlési képviselője Advent első vasárnapján a közösségi oldalán.

Iránnak nagyon fáj, ahogyan legfőbb atomtudósát likvidálta Izrael

Rengeteg ember kellett hozzá, mégis sikerült az akció Irán szívében.

Lackfi János: Örülni életnek, ételnek-italnak, kék égnek

Mandiner
-
 Tegnap 12:13Vélemény

Egyszerre szűkült le és tágult ki a világ. Interjú.

Lehajtott az útról egy autó Jánosháza külterületén

Letért az úttestről és a szántóföldre hajtott egy személyautó Jánosháza külterületén, a Széchenyi utcában, azaz a 8435-ös úton. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították. A helyszínre érkeztek a sárvári hivatásos tűzoltók és a mentők is. A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az Egészségügyi Minisztérium javasolja az oltáselutasító vélelem bevezetését Ukrajnában

Az Egészségügyi Minisztérium, az európai tapasztalatokat felhasználva javasolja a „beleegyezés vélelmének”, a védőoltásokkal kapcsolatos „egyet nem értés vélelmére” való módosítását Ukrajnában, jelentette be Viktor Ljasko.

Jogerősen pert nyert a Promenad Szabó Jánossal szemben!

Promenad
-
 Tegnap 09:00Megyei

A balliberális polgármester, Márki-Zay Péter ismert támogatója rágalmazás, becsületsértés miatt támadott bennünket jogi úton, de az első- és a másodfokú bíróság is lepattintotta. Szabó János felsült, és hogy a klasszikust idézzük: nem kicsit, nagyon! Az ítélet pedig immáron jogerős.

Újra tárgyalják azt a törvényt, amit Áder János küldött vissza nekik

Az Országgyűlés háromnapos üléssel folytatja munkáját a következő két hétben. A képviselők hétfőn az államfő által visszaküldött előterjesztésről szavazhatnak újra, míg kedden további húsz indítványról döntenek. Az ülés hétfőn 13 órakor kezdődik, először megemlékeznek a közelmúltban elhunyt Szokolay Zoltán korábbi MDF-es képviselőről, majd a…

Szoboszlai nem lassít: mesterhármast rúgott a St. Pölten otthonában

Szoboszlai Dominik három góllal járult hozzá a Red Bull Salzburg 8-2-es győzelméhez az osztrák labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának szombati játéknapján. A címvédő és listavezető Salzburg egy döntetlen és egy vereség után a St. Pölten otthonába látogatott, ahol a magyar válogatott támadó középpályása a 13. és a 25. percben büntetőből,…

Csak semmi társasozás karácsonykor! – javasolja a brit kormány

SzMo
-
 20.11.28 21:43Karácsony

Megfogalmazták ajánlásaikat az ünnepi időszakra: szerintük leginkább semmit sem szabadna csinálni.