Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 158 hír

Elhunyt Kovács János nyugállományú tűzoltó százados

Életének hetvennegyedik évében, méltósággal viselt, hosszan tartó súlyos betegségben november 19-én elhunyt Kovács János nyugállományú tűzoltó százados, a Központi Tűzoltózenekar volt trombitása, szólamvezetője.

5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet- mondja a jövőkutató

Még a múlt hét végén tartott online sajtótájékoztatót az 5G technológiában jelentősen elöl járó Huawei, ahol nem csak azt mutatták be, hogyan tették biztonságossá egy óriási kínai kikötő működését 5G segítségével, vagy miként működik a távorvoslás, de a jövőről is beszélgettünk. A Huawei szerint 2030-ban a mobilhálózatok má

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára – a Centralizált Tudásbázis, amely elősegíti a további kutatási és boldoggá avatási folyamatokat. Ahogy azt egy korábbi hírben közöltük, valami korszakalkotóval készült a prágai bejegyzésű Esterházy János Társulás az Emberi és Keresztény Értékekért. A mai…

Bencsik János: A közös lista a biztos bukás receptje

Index
-
 Ma 11:58Belföld

Hogyan lehet hitelesen győzelemről beszélni olyan szereplőkkel, akik tíz év alatt három kétharmadot hoztak össze a Fidesznek? – teszi fel a kérdést.

Latorcai János: meg kell őrizni a keresztény értékeket

Fontos, hogy a keresztény emberek ne csak a hitüket, az értékeiket őrizzék meg, hanem a teremtett világot és annak fundamentumát is.

Aktuális - Hrabovszki János, elnök, Országos Magyar Vadászkamara - 2020. 11. 30.

Behír
-
 Ma 09:16Megyei

Fácán vadászatról, járványhelyzetről beszélgetünk, valamint a nyúl értékesítéséről az olasz illetve a francia piacon, egyéb munkálataikról is.

Szűk körben kezdődött meg a karácsonyvárás Jánosházán is

Helyükre kerültek a város karácsonyt váró fényei, helyén a karácsonyfa és az adventi koszorú, de közösségi programokra továbbra sincs lehetőség a vírushelyzet okán. Szűk körben és online azért készül az ünnepre a város.

Ismét Juhász Györgyöt választották meg a Selye János Egyetem élére

ma7.sk
-
 Tegnap 23:14Határtalan

Komárom. 14 igennel, és 1 tartózkodással Juhász György kapott bizalmat az akadémiai szenátustól arra, hogy a továbbiakban is ellássa a Selye János Egyetem rektori tisztségével járó feladatokat. Két kihívója lett volna, ám Tóth János és Szőköl István nem sokkal a megmérettetést előtt visszaléptek. Így egyedüli jelöltként Juhász György…

Szlávik János elárulta, miket érdemes tudni a jelenlegi vakcinahelyzetről

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológusa a TV2 Mokka című reggeli műsorának vendégeként tért ki többek között a jelenleg járványhelyzetre, és arra, mire számíthatunk a vakcinák terén.

Bencsik János: A közös lista a biztos bukás receptje

2022-ben nem lehet majd különböző programokra, ideákra és ezt megtestesítő pártokra szavazni ellenzéki oldalon.

A törés a szavakban van, Demeterében is - Dési János jegyzete

A néhai Petőfi Irodalmi Múzeum Dunyhás testvére egy akkora senki, hogy kétszer kellene bejönnie a múzeum épületébe legalább, hogy egyszer se legyen bent. Mínusz a köbön.Csakhogy nem véletlenül került oda, ahova. Provokációnak, azért, hogy a nagyközönség rajta szörnyülködjön, miközben valóban szörnyű dolgok történnek a világban.

Így szeretne segíteni az emberiségen Csősz Bogi

Life
-
 Tegnap 17:48Életmód

A 4. évadához érkezett a Feleségek Luxuskivitelben című valóságshow. Állandó szereplőként ismét jelen lesz a legfényesebb gyémántként csillogó Csősz Bogi is, aki a Life.hu-nak elárulta mi mindenre számíthatunk az idei szezonban. Az üzletasszony mesélt legújabb találmányról is, amivel az emberiségen szeretne segíteni.

Dobjon el mindent, Pócs János már most kampányol!

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:33Vélemény

Érzelmi hullámvasútra szállunk fel az alig egy perces Fidesz-csicska videóját szemlélve: küzdünk a visítva nevetés kényszerével, mígnem az egyre növekvő haragból szégyenbe vált a belső állapotjelzőnk. Pedig Pócsnak kellene elbújnia a világ elől, de végleg!

Jézus születését meséli újra Lackfi János

Könyves Magazin
-
 Tegnap 16:31Könyv

Jézus születését meséli újra Lackfi János