Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

6 dolog, ami nagyon tud hiányozni veszélyeztetett terhesség alatt – ugyanis tilosak!

Famiily
-
  Ma 05:05 Életmód

A veszélyeztetett terhességet sok okból állapíthatja meg a szülészorvosunk. Természetesen ahogyan nincs két egyforma terhesség, úgy nincs két ugyanolyan probléma sem, ami miatt egy kismamát aktív pihenésre és óvatosságra intenek. Így hát könnyen előfordul, hogy veszélyeztetett terhesen valaki az otthona kényelmében próbálja a legtöbbet…

2 hét alatt megnő a bélrák kockázata, ha ezeket eszed

Női NetCafe
-
  Ma 04:38 Egészség

A kutatók azt állítják, hogy a zsíros ételekben gazdag étrend mindössze kétheti követése is drámai mértékben fokozza a béldaganatok kialakulásának valószínűségét.

„Nem loptam, csak tévedtem” – mondta a Blikknek Terike, aki elverte a véletlenül neki utalt 81 milliót

Blikk
-
  Ma 03:59 Belföld

Jól tette Terike (50), hogy felvette és elköltötte azt a 81 millió forintot, amit korábbi cége tévedésből utalt a számlájára.

Orbán csak manipulált, nem zárt be senkit

Klubrádió
-
  Ma 03:10 Vélemény

A valódi demokráciát kedvelők  köreiben rosszul csengő nevek sorában említi egy amerikai cikk a magyar miniszterelnököt, máshol arról írnak, Orbán Viktor sikeres manipulátorként, hogyan tudta újságírók börtönbe zárása nélkül is megszerezni a magyar sajtó nagyrészét. Más hangvételben van szó külföldön a magyar avantgárd…

A Vodafone óriási bírságot kapott a GVH-tól, csakúgy mint nemrég a Facebook

Media1
-
  Ma 02:44 Média

Közel 1,2 milliárd forint összegű bírságot szabott ki a Vodafone Magyarországra a GVH, mely figyelembe vette, hogy a szolgáltató gyakran folytatott az elmúlt tíz évben tisztességtelen, jogsértő kereskedelmi gyakorlatot.

A vereséggel csak az alsóház maradt

Duol
-
  Tegnap 21:40 Sport

A röplabda első osztály alapszakasz B csoportjának záró fordulójában vasárnap a Debreceni EAC együttesét fogadta a Dunaferr Sportegyesület csapata. A tét óriási volt, a győztes a felső-, a vesztes az alsóházba kerül.

Interjú: nem fogok gyereket vállalni csak azért, mert mások szerint ez lenne a helyes

Bien
-
  Tegnap 21:31 Életmód

És boldogan éltek, amíg meg nem haltak – így végződik minden mese, de ha el kellene képzelni, mi jön ezután, minden nő egyként mondaná: gyerekek,...

Különös rádiójelet fogtak, de az igazi meglepetés csak ezután jött

Origo
-
  Tegnap 21:29 Tudomány

A megfigyelés új eszközt ad a kutatók kezébe a titokzatos galaxishalók vizsgálatához.

Nándori Botond duplájával 3-0-ra nyert a Csákvár a Vác ellen

Feol
-
  Tegnap 21:16 Sport

Nem zavarta meg a váciak ideiglenes székhelye sem a Csákvárt, így magabiztos győzelmet arattak az Ipolyparti Sporttelepen a labdarúgó NB II. 21., egyben utolsó őszi fordulójában.

Egyre fényesebb a Patkó, de nem csak attól hívogató

Székelyhon
-
  Tegnap 21:14 Határtalan

Kigyúlt a harmadik gyertya Székelyudvarhely közös adventi koszorúján, és megnyíltak a fénybejárók, amelyek a karácsonyi vásárra nyitnak kaput. Ízes, hangulatos, fűszeres, édes, meleg, otthonos, különleges a kínálat – örömvasárnaptól angyalcsengetésig.

Hídon vitázik a kormány és Karácsony

Blikk
-
  Tegnap 20:55 Belföld

Hónapok óta tartó huzavona után hivatalosan is sikerült megegyeznie a fővárosnak és a kormánynak az atlétikai világbajnokság megtartásáról, miközben az egészségügyi fejlesztések és a fontosabb felújítások terén is megállapodások várhatók.

Kíváncsi vagy, mit rejteget Vasvári Vivien a ruha alatt? Mutatjuk!

A kétgyermekes modell még mindig vadító formában van. Gyönyörű alakját ezúttal egyik kedvenc fehérneműjében mutatta meg. Vasvári Vivien (Instagram) "Napjaimat sokszor meghatározza, hogy mit viselek a ruha alatt. Egy kényelmes, de szexi fehernemű még magabiztosabbá tesz. Ez a csodaszép csipkés body a legnagyobb kedvencem!"…

A kormány olyan fejetlenül szórta a kulturális többlettámogatás milliárdjait, hogy ennyi erővel bárki kaphatott volna belő…

Köves Slomó izraelita hitközsége 1,8 milliárdot, Vidnyánszky Nemzeti Színházának nem létező szervezete egymilliárdot kapott. De nyertek pénzt tűzoltók is.