Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 61 hír

Már közel van az Intel platformon is működő Smart Access Memory

Az alaplapgyártók már tesztelik a BIOS-okat, a legfrissebb Intel processzorral és vezérlőhidakkal működni fog az AMD rendszere.

Egyre szaporodnak az idősebb gamerek a járvány miatt

A 35 fölötti korosztály az otthonülés következtében több pénzt költ el játékokra, mint eddig valaha, a legjelentősebb ugrást a 45 és 54 év közötti korosztály produkálta.

Pici laptop rég volt ránk ilyen hatással

Az Asus ZenBook Flip 13 kicsi, mégis erős, és amit ad, az nem kevés.

Járod a Mecseket? Akkor ennek örülni fogsz: újdonságok a Kelet-Mecsekben!

Megújul a Cigány-hegyi kilátó és az Óbányai-völgy esőbeállója, amely a Bodzás-forrásnál található - tudtuk meg a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságától. A 2007-ben épült Cigány-hegyi kilátó teljes fa- és fémszerkezete új felületkezelést kap, és kijavítják majd a kőből készült alépítmény évtizedes hibáit a külső homlokzatán. Az…

Felismered? Kiválasztotta a számára legszimpatikusabb laptopot, majd begyömöszölte a hátizsákjába

A rendőrség a Facebook-oldalán osztotta meg egy kassai elektronikai üzlet biztonsági kamerájának felvételét, amelyen látható, ahogy egy férfi sétálgat a polcok között, majd miután körbenézett, lekapta a hátizsákját és belegyömöszölt egy laptopot. A tolvaj a dolga végeztével nyugodtan kisétált az üzletből. A hatóság arra kéri az embereket,…

A HP új laptopján automatikusan elsötétül a képernyő, ha nem a tulajdonosa ül előtte

HVG
-
 Ma 12:03Infotech

A HP ultrabookjának különlegessége a hosszú üzemidő. A legfőbb érdekessége azonban mégsem ez: tudja, ha nem a tulajdonosa használja.

A Microsoft felvásárolta a Smash.gg esportos közösségi platformot

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Microsoft konkrétan nyisson az esport irányába, amire egészen mostanáig kellett várni, lévén a csendes társ szerep után most egy komplett közösségi platformot sikerült vásárolniuk maguknak. Ez a 2015-ben alapított Smash.gg lett, mely az egyik legnagyobb esportos közösségi platformmá nőtt...

Egy felmérés IQ-szint szerint rangsorolta a különböző platformok játékosait

IGN
-
 Tegnap 22:33Gaming

A PC-játékos tényleg mesterfaj?!. Napvilágot látott egy erősen megkérdőjelezhető kutatás eredménye, ami leleplezte, hogy melyik platform és játék játékosai a legintelligensebbek. Kapaszkodjatok meg!

A Sabrent bemutatta a világ legnagyobb laptop-SSD-jét

PCWorld
-
 Tegnap 17:56Infotech

A gyártó új tárhelymegoldásának hála senkinek nem kell aggódnia, hogy kifogyna a szabad helyből, bár ennek meg kell fizetni az árát.

Nagyot ment az Asus ROG a gamer laptopok piacán

Az Asus ROG az egyik legismertebb brand a gamer eszközök - különösen a laptopok - piacán, ami meg is látszik a legfrissebb felmérések eredményén, miszerint 2020 harmadik negyedévében több szegmensben is uralták az eladásokat. Az IDC Quarterly Personal Computing Device Tracker legfrissebb felmérése szerint a világon eladott ...

Jönnek az olcsó Nokia laptopok?

SG
-
 Tegnap 15:38Mobiltech

Androidos okostelefonok és egyszerű televíziók után hamarosan notebookokon is feltűnhet a Nokia név.

Immár itthon is perelhetik a hazai vállalatok a legnagyobb online platformokat

Akár az Amazon, az Apple, a Booking, a Facebook vagy a Google is a magyar bíróság elé idézhető.

Itthonról is perelhetők a legnagyobb online platformok

A helyi bíróságok versenyjogi jogsértés kapcsán joghatóságot kapnak az EU-ban.