Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Brutális: Egy ártatlan piercing miatt került kórházba a fiatal, az életéért küzdöttek orvosai 

Senki sem számított rá, hogy a szervezetében ilyen reakciót fog kiváltani.

Márciustól újraindul az élet Olaszország egyik régiójában, megnyitják a bárokat, a mozikat és a színházakat

A földközi-tengeri sziget az ország első övezete, ahol a legalacsonyabb szintű járványintézkedésekre térnek át. Olaszországban október vége óta a vörös, narancssárga és sárga színű fokozatokat használják a járvány veszélyességének jelölésére. Szardínia lett az első, fehér kategóriába sorolt térség. Az 1,6 millió lakosú szigeten hétfőtől teljesen sz

Szardínián márciustól újraindul az élet

Index
-
 Ma 18:57Külföld

Olaszország többi részén ugyanakkor rosszabbodott a helyzet.

Újraindul az élet hétfőtől Olaszország egy részén

Szardínia szigetén március elsejétől újraindulhat az élet. Megnyitják a vendéglátóhelyeket, kizárólag a maszk viselete és a távolságtartás lesz kötelező, miután a kedvező adatok miatt úgynevezett fehér színű besorolást kapott a terület – közölte az olasz egészségügyi minisztérium szombaton.

Megindult a magyarok rohama a Brexit utáni életért

Jelentősen megugrott a Brexit utáni letelepedési engedélyért folyamodó magyarok száma a negyedik negyedévben – derül ki a brit belügyminisztérium csütörtökön megjelent adataiból. A regisztrációra van még fél év, vagyis szép lassan tisztán láthatunk azzal kapcsolatban, valóban hány magyar él a szigetországban.

Újra városállam – ilyen az élet Toszkánában, a járvány újabb hullámában

Mandiner
-
 Ma 18:01Kultúra

Felszívódott turisták, élni akaró olaszok, növekvő esetszámok, és most ismét teljes lezárás. Egy utolsó kiülős eszpresszó utáni helyszíni tudósításunk a toszkánai Sienából, a járvány árnyékából.

Ismerős élethelyzet, bizarr képek a Bohemian Betyars klipjében

Kicsit sokkoló, kicsi rendhagyó, de nagyon hatásos és minden ízében betyáros lett a Bohemian Betyars Elölről Újra című klipes dala. A speed-folk-freak-punk zenében utazó banda legújabb szerzeménye a karanténhullámot lovagolja meg, igaz, a dal még a korlátozások előtt született. Ennek ellenére egy igazi pszichedelikus karanténdal lett, mely…

Újraindul az élet hétfőtől Olaszország egy részén

Szardínia szigetén hétfőtől feloldják a járványkorlátozások többségét.

Milyen jelentősége van a zöldtrágyázásnak a talaj biológiai életében?

Már többször írtam cikkeimben erről a témáról, de úgy látom, hogy sokan még nem tudják felfogni ennek jelentőségét. Nyugodtan mondhatom, hogy a talajaink (földjeink) újra regenerálódásának csak egy járható útja van – ez a zöldtrágyázás, amivel évről évre fokozatosan javítjuk a talaj biológiai életét, és ezáltal javítjuk a minőségi mutatókat. Ami a

4 csillagjegy, akinek az élete az aggódásról, a szorongásról, a stresszről szól. Ugye te nem vagy köztük?

Van 4 csillagjegy, akik nagyon könnyen kétségbeesnek, és egész életüket az aggódás, és a szorongás jellemzi.

Márciustól újraindul az élet Szardíniában

A szigetén feloldják a járványkorlátozások többségét. Március elsejétől megnyitják a vendéglátóhelyeket, kizárólag a maszk viselete és a távolságtartás lesz kötelező, miután a kedvező adatok miatt úgynevezett fehér színű besorolást kapott a terület - közölte szombaton az olasz egészségügyi minisztérium.

Szardíniában visszatér az élet a régi kerékvágásba

Kizárólag a maszk viselete és a távolságtartás lesz kötelező hétfőtől az olasz szigeten.

Egészséges életet élsz? Attól még lehetsz cukorbeteg

A cukorbetegség kialakulása általában az egészségtelen életmóddal és táplálkozással van összefüggésben, azonban ez nem minden esetben igaz. Minden tizedik diagnosztizált beteg egészséges testsúlyú, 0.4 százalékuk pedig kifejezetten vékony testalkatú. Eláruljuk, hogy miért!

„Csoda történt” – visszatért az életbe egy kisfiú, akit orvosai halottnak nyilvánítottak

Metropol
-
 Ma 16:20Bulvár

Megmagyarázhatatlan csoda történt egy amerikai kisfiúval a napokban. A gyermekről már lemondtak az orvosai, de mégsem adta fel a küzdelmet.