Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

Egy fiatalkorú lányt is letartóztattak a szilveszteri gyilkossággal összefüggésben

Dunavarsányban szilveszterkor olyan súlyosan bántalmaztak egy férfit, hogy belehalt sérüléseibe.

Egyre "zöldebb" a Bajai Szent Rókus Kórház

Ez a lényeg
-
  Ma 15:23 Életmód

Elektromos autóval, pontosabban egy WV Golffal gyarapodott a bajai járműpark, ami januártól kezdve a Bajai Szent Rókus Kórház rendelkezésére áll. 

Döbbenetes! Fiatalkorú lányt is letartóztattak a szilveszteri dunavarsányi gyilkosság miatt

Lokál
-
  Ma 15:05 Baleset-bűnügy

Emberölés gyanúja miatt egy fiatalkorú lányt is letartóztatott a Budakörnyéki Járásbíróság a szilveszteri dunavarsányi gyilkossággal összefüggésben - közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken az MTI-vel.

Egyre nagyobb szerepe van a design és divat ágazatnak

A hazai divat- és design ágazat fejlesztése érdekében tevékenykedő Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) közreműködésével tavaly nyolc nemzetközi szakmai eseményen és tizennyolc hazai rendezvényen mintegy 153 magyar márka vehetett részt.

Egyre több szakmában lesz alapelvárás a coach végzettség

Origo
-
  Ma 12:51 Belföld

A vezetőknek mindössze 10 százaléka „tehetséges".

Hétvégétől megszűnik a hidegpárna felettünk és egyre többfelé süthet ki a nap

Heol
-
  Ma 12:01 Időjárás

A napok óta hidegpárnás időjárási helyzetet okozó anticiklon lassanként leépül, hétvégén hidegfront érkezik.

Egyre nagyobb a tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldiek száma Lengyelországban

ProfitLine
-
  Ma 12:00 Gazdaság

Tavaly 50 ezerrel nőtt, és összesen 423 ezret tett ki azoknak a külföldieknek száma, akik tartózkodási engedéllyel élnek Lengyelországban - derült ki a lengyel bevándorlási hivatal (UdSC) által csütörtökön közzétett adatokból.

Itt áll feketén-fehéren: egyre csak fogy az európai almakészlet

A fő európai almatermelő országok frisspiaci almakészlete 2019. december 1-jén 4,45 millió tonna volt, míg tavaly 5,14 millió tonnát tett ki. Ez aggasztó csökkenésnek tűnhet, de a tavalyi év rendkívüli volt, hatalmas lengyelországi és olaszországi terméssel, és valójában a jelenlegi készlet magasabb, mint az elmúlt 14 év átlaga, ami 4,21 millió ton

Egyre többet költenek hóágyúzásra Ausztriában

A 2019/2020-as szezonban körülbelül 56 millió eurót (kb. 18,8 milliárd forintot) költenek az osztrák síterepek a hóágyúzás feltételeinek javítására. Ez 5 százalékkal több a tavalyinál.

Egyre több futam lesz a Forma-1-ben

Lokál
-
  Ma 11:05 Sport

Úgy tűnik, hogy nem volt elég a Forma-1 szervezőinek a már amúgy is rekordot jelentő 22 futamos világbajnoki szezon, jövőre még több versenyt rendezhetnek.

„Egyre kevesebb cipész és varrónő van”

NLC
-
  Ma 09:37 Életmód

Két éven át párhuzamoson dolgozott marketingesként és egy lassan évtizedes múltú divatműhely társalapítójaként, de végül az utóbbi nyert. Karriersztori kezdeti nehézségekkel, jelenkori sikerrel és szép, de kihaló szakmákkal.

Izer: egyre népszerűbb a kisvállalati adó

A kisvállalati adó (kiva) amellett, hogy az Európai Unió egyik legversenyképesebb adófajtája, még a költségvetési bevételekre is jótékonyan hat - közölte Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár.

Egyre kevesebb az autólopás, a prémium márkát meg sem próbálják

Összeállították az autóvadászok, hogy tavaly mely autómárkákat, milyen típusokat loptak el leggyakrabban a tolvajok. Somogyban drasztikusan lecsökkent a kocsilopások száma.

Egyre népszerűbb a kiva

Izer Norbert szerint a kiva az Európai Unió egyik legversenyképesebb adófajtája, a kisvállalati adó bevétele tavaly már 70,5 milliárd forint volt.

A kisvállalati adó mértéke csökken és egyre népszerűbb itthon

Míg 2018-ban 41,7 milliárd forint volt a költségvetés kiva bevétele, addig tavaly 70,5 milliárd forint.