Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Görbicz Anita és Vincze Ottó a győri Móra-iskolában

A Győri Szolgáltatási SZC Móra Ferenc Sportiskolája és Szakgimnáziumában tartott előadást az egészségtudatos életmódról és annak kialakításáról Görbicz Anita többszörös BL-győztes válogatott kézilabdázó és Vincze Ottó válogatott labdarúgó.

Megadja Gábor: Ábelka

Mandiner
-
  18.12.09 10:54 Vélemény

Nemcsak Orbán Viktor volt a patás ördög, az állandó fasiszta fenyegetés, aki végigúsztatná mindenhol a koronát, de néha kötelező jelleggel kellett rettegni a MIÉP-től és Csurka Istvántól.

Szekrényben randizott egy rabbal a börtönőrnő

24
-
  18.12.07 14:22 Színes

Akkor kezdődött a viszony, amikor a fogvatartott azt mondta a fegyőrnőnek, hogy hiányozni fog neki, amíg szabadságon lesz.

Ábelka

888
-
  18.12.07 10:30 Vélemény

Ábelka pedig - noha három év után egyből bátor lázadóként tekint magára - nem más, mint egy már régóta futó átnevelési program közepesen fejlett végterméke.

Megint nagyot húzott a kanizsai erőemelő, Danicser Anita

Zaol
-
  18.12.06 19:03 Sport

A szeptemberi GPC  világbajnokság után, ahol a kanizsai Danicser Anita ezüstérmes lett felhúzásban, elindult  Pakson is az év egyik utolsó erőemelő bajnokságán.

“Visszakapod, amit a nők ellen elkövettél” – Ábel Anita durván beszólt Bochkor Gábornak

Pálfordulásáról és kislányáról mesélt Bochkor Gábor a NőComment című műsorban, mikor elhangzottak a csípős megjegyzések Ábel Anita szájából.

Ábel beszólt Bochkornak

Ábel Anita szerint most Bochkor Gábor visszakapja azt, amit más nők ellen elkövetett. A Spektrum műsorában Ábel Anita és néhányan egykori hódításai közül, Osvárt Andrea és Dobó Kata beszélgetett a rádiós műsorvezetővel. A műsorban Gábor elmesélte, hogy amikor meglátta a terhességi teszten a két csíkot, azt hitte, vége az életének, és…

Ábel Anita keményen beszólt Bochkor Gábornak a csajozási szokásai miatt

Velvet
-
  18.12.05 08:01 Bulvár Telefon Mobiltelefon

A műsorvezető egykori csaja, Osvárt Andrea, pedig még tetézte is ezt egy sztorival arról, hogyan buktatta le a hűtlen Bochkort. Hírek kávék mellé!

Visszakapod, amit a nők ellen elkövettél - keményen beszólt Bochkornak Ábel Anita

Szeretlek Magyarország
-
  18.12.05 07:48 Bulvár

A műsorvezető szerint a sztár lánya majd visszaadja neki azt, amit annak idején a nőkkel tett.

Ábel Anita durván beszólt Bochkornak – Így reagált a rádiós

Bochkor Gábor a Spektrum Home NőiComment című műsorában mesélt egykori agglegényéletéről, arról, hogy mennyire megváltozott kislánya, Nóri miatt.

Ábel Anita nem kegyelmez: kíméletlenül kiosztotta Bochkor Gábort

Ábel Anita szerint a rádiós most visszakapja azt, amit a nők ellen elkövetett. A műsorvezető nem kímélte Bochkort, több epés megjegyzést is tett neki...

Ábel Anita keményen nekiment Bochkor Gábornak

„Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél...”

Ábel Anita keményen beszólt Bochkor Gábornak

Igazi női össztűz alá került Bochkor Gábor, a Spektrum Home adásában, a NőCommentben.