Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Több osztály működése is bizonytalanná válhat a Szegedi Klinikán

ATV
-
 Ma 19:33Belföld

Annak ellenére, hogy a miniszterelnök pénteken rendkívüli készültséget hirdetett a kórházakban, jövő héttől több osztály működése is bizonytalanná válhat a Szegedi Klinikán – köztük a covid ellátást nyújtó intenzív osztályoké is. Az intézmény orvosai közül többen elutasítják az új szolgálati jogviszonyról szóló szerződés aláírását. Az orvosi kamara

Kedden leállhatnak a szegedi klinikák is, ha nincs megállapodás

Szegeder
-
 Ma 13:52Belföld

Pénteken egyeztetés volt a szegedi egyetem vezetése és azon közel háromszáz orvos között, akik nem kívánják aláírni munkaszerződésüket – értesült a Szegeder. Ha minden igaz, akár a klinikai ellátás is veszélybe kerülhet keddtől, amennyiben hétfő éjfélig nincs megoldás.

Szól a rádió a Szegedi Nemzeti Színházban

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 22:10Film

Szegeden folytatódnak az online előadások. Az Lgt együttes híres számát, a Szól a rádió-t pedig ötperces kisfilmé dolgozták fel.

A szegedi együttest fogadják a siófokiak

A BFC Siófok hazai pályán, míg a Kaposvári Rákóczi FC idegenben küzd majd a pontokért a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB I. 26. fordulójában.

Távozzon az elítélt Mózes Ervin is a Szegedi Vízműtől – kéri az ellenzék!

SzegedMa
-
 Tegnap 16:56MegyeiSzeged

Jogerősen elítélték hűtlen kezelés miatt az egykori jegyzőt. Is.

300 orvos nem írta alá a szegedi klinikán az új munkaszerződését

300 orvos nem írta alá a szegedi klinikán az új munkaszerződését. Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény miatt több szakmai szervezet közösen fordult az alapvető jogok biztosához és a nemzetközi munkaügyi szervezethez. Hétfő éjfélig hosszabbították meg az aláírási határidőt, de sokan még mindig nem kapták meg a…

A szegedi Fidesz sajnálja a Szegeder főszerkesztőjét

Szegeder
-
 Tegnap 16:40Belföld

Mózes Ervin mondjon le a Szegedi Vízmű igazgatóságában betöltött elnöki posztjáról – írja közleményében a szegedi Fidesz. A párt azért szólítja fel Mózest távozásra, mert a Szegeder korábbi cikkében tévesen közöltük szándékukat: azt írtuk, hogy a Fidesz Mózes Ervint szeretné lemondatni, ugyanakkor szándékuk nem ez volt, hanem hogy Kalmár…

Apad a Tisza, hétfőn megnyitják a szegedi rakpartot

A Tisza apadása lehetővé teszi, hogy hétfőn reggel megnyissák a szegedi Huszár Mátyás rakpartot a gépjárműforgalom előtt - tájékoztatta az önkormányzat pénteken az MTI-t.

Megnyitják a szegedi rakpartot hétfőn

Index
-
 Tegnap 13:09Belföld

Az utat a Tiszán levonuló árhullám miatt február 13-án zárták le.

Ötletes magyar találmány, ezekkel a padokkal fékezik meg a járvány terjedését

Metropol
-
 Tegnap 13:00Bulvár

Egészen elképesztő ötlettel rukkoltak ki a járvány megfékezésére. A kötelező távolságtartásra ülve is lehet figyelni.

Hétfőn megnyitják a szegedi rakpartot

Promenad
-
 Tegnap 12:44Megyei

A Tisza apadása lehetővé teszi, hogy hétfőn reggel megnyissák a szegedi Huszár Mátyás rakpartot a gépjárműforgalom előtt - tájékoztatta az önkormányzat pénteken az MTI-t.

Hétfőtől újra nyitva a szegedi rakpart

Szegeder
-
 Tegnap 12:12Belföld

2021. március 1-je, hétfő reggel 6 órától újra használhatják az autósok a rakpartot.

Megint lemondatná Mózes Ervint a szegedi Fidesz

Szegeder
-
 Tegnap 12:07Belföld

Szerdán jogerősen elítélték Mózes Ervint, Kalmár Gábort és Solymos Lászlót. A törvényszék hűtlen kezelés bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottakat, mint társtetteseket, illetve mint felbujtókat. A kormánypárt szegedi szervezete lemondatna.