Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zuckerberg elmagyarázta, miért nem tettek semmit a kifogásolható Trump bejegyzés ügyében

Rakéta
-
  Ma 17:52 Infotech

Hosszas hallgatás után szólalt meg a Facebook feje, Mark Zuckerberg azzal kapcsolatban, hogy miért nem tett semmit Trump elnök egy erősen kifogásolható tartalmú Facebook bejegyzésével kapcsolatban.

„Nem a tárgyalások folytatása, hanem a bérrendezés vált halaszthatatlanná” – Levelet írt Orbánnak a MOK elnöke

„A magyar emberek egészségének védelmét nem lehet tovább – a gyorséttermi dolgozókéval megegyező 900 forintos orvosi és a szakmunkásokétól is elmaradó – 1700 forintos szakorvosi nettó órabérre építeni” – hangsúlyozta Kincses Gyula.

Nem egyszerű bejutni Új-Zélandra

AQUA
-
  Ma 17:45 Életmód

Jelenleg teljes tiltás van érvényben, csak azok utazhatnak be, akik rendelkeznek az ország útlevelével. És még nekik is két hetet központilag ellenőrzött karanténban kell tölteniük, mielőtt Új-Zéland területére lépnek. Ez bizonytalanná teszi – többek között – az Amerika Kupa kihívóinak életét, hiszen az eredeti tervek szerint ez idő tájt utaznának

Gabi nyerte az Exatlon döntőjét, a Dorcit nem kedvelők nagy örömére

Dr. Busa Gabriella személyisége az internetes szavazások és hozzászólások alapján jóval több néző szívét nyerte el, mint az utóbbi hetekben a Bogival szemben komoly (és sikeres) pszichológiai háborút indító Pap Dorci. A döntőben aztán a Gabinak szorítók örülhettek, a kick-box-világbajnok rendőrnő könnyedén ütötte ki vetélytársát. Az…

Nem a vírus elleni védekezés az otthonszülés

24.hu
-
  Ma 17:42 Kultúra

A koronavírus-járvány következtében a szülési körülmények is megváltoztak a kórházakban, ezért sokan választják végül az otthonszülést. Szakemberekkel és egy kismamával beszélgettünk arról, mostanában hol biztonságosabb szülni.

Olasz külügyminiszter: nem kezelhetik leprásként az országot

Index
-
  Ma 17:42 Külföld

Luigi Di Maio kifakadt, mert egyes európai országok nem engedik be az olasz állampolgárokat a járvány miatt.

Ismét megpróbál embert lőni az űrbe a SpaceX – kövesse velünk élőben!

Ma éjjel, magyar idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki a milliárdos fenegyerek Elon Musk által alapított SpaceX hajóját a NASA Kennedy Űrközpontjából, a floridai Canaveral-ból.

A Space Force a tökéletes Netflix-sorozat, de ez nem feltétlenül jelent jót

Qubit
-
  Ma 17:33 Állatvilág

Az amerikai Office készítőitől nagyobb őrületre vártunk, amikor bejelentették, hogy viccet csinálnak Donald Trump űrhadseregéből. Végül olyan sorozatot kaptunk, ami egyre inkább jellemzi a Netflix tartalmait: nem rossz, simán ledarálja az ember pár óra alatt, de egy év múlva nehéz lesz bármire is emlékezni belőle.

Lengyelországban szombattól a szabadban már nem kell maszkot viselni

A szombaton életbe lépett változások értelmében az üzletekben, a templomokban és a közösségi közlekedési eszközökön továbbra is kötelező az orr és a száj eltakarása, de a boltokra, piacokra, postahivatalokra és éttermekre vonatkozó létszámkorlátozás megszűnt. A kétméteres távolságot abban az esetben nem kell tartani, ha az érintettek…

Kvíz: Tudod melyik klubban nem játszott ez a 10 legenda?

Keresztlabda
-
  Ma 17:31 Színes

Tudod melyik klubban nem játszott ez a 10 legendás labdarúgó? Teszteld a tudásod a kvízünkkel! ???? Ne felejtsétek el megosztani az eredményeteket barátaitokkal ???? Ha érdekelnek további kvízek, itt megtalálod őket.

9 év után Amerika ismét embert küldhet az űrbe

Egy komoly műszaki probléma árnyékolja be a mai történelmi eseményt. Tegnap a startolás közben felrobbant a SpaceX Csillaghajójának egyik rakétája. Így már nem csak az időjárás miatt kell izgulni a mai űrutazás előtt. 9 év után ma este Amerika ismét embereket küldene a világűrbe. A kilövést élőben követhetjük az Ozone TV Facebook oldalán,…

Szigorú óvintézkedések mellett újra nyitnak az ország nemzeti parkjai: ezt érdemes tudniuk a látogatóknak

A jó idő közeledtével és a kijárási korlátozások megszüntetésével ismét benépesülhetnek a nemzeti parkok. Egy séta a szabadban nemcsak a testnek, de a lelkünknek is jót tehet a többhétnyi bezártság után. S bár szabadon sétálhatunk a természetben, van, ahol ezt csak szigorú szabályok betartása mellett tehetjük meg!

Bocs, de a porszívó és a plüssmackó nem háziállat! – Koronanaplók

WMN
-
  Ma 17:30 Életmód

„Na, de legalább beindult végre a feloldási folyamat. Kihirdették, hogy négylépcsős lesz, és most vagyunk a nulladik, előkészítő fázisban, vagyis az első lépcsőn… vagyis akkor módosítsuk, hogy a négy lépcső: az a nulladik fázis, az első fázis, a második fázis és végül harmadik… logikus, nem?” Angéla és Zsuzsa beszámolója Barcelonából.

A szabadban már nem kell maszkot viselni Lengyelországban

A boltokra, piacokra, postahivatalokra és éttermekre vonatkozó létszámkorlátozás megszűnt.

Ha nem a Girón, akkor a Vueltán indulhat Valter Attila

Flowcycle
-
  Ma 17:25 Sport

Túl sok verseny lesz egyszerre, így szinte biztos, hogy valamelyik nagy körön Valterre is számít a csapat.