Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Szörnyecskékkel dobta fel az unalmas metrózást

Life
-
 Ma 10:49Életmód

A New York-i művész úgy gondolta, borzasztó unalmas a reggeli metrón látott kép, ezért szörnyekkel, színes mesefigurákkal dobta fel az utazást.

Öngyilkos Windows 10 – Durva hibát találtak a rendszerben

Leet
-
 Ma 10:30Gaming

Szakértők mutattak rá arra a súlyos Windows 10 problémára, ami miatt könnyedén elszállhat az egész rendszer. Ennek ellenére a kedden kiadott frissítőcsomagban még mindig nem javították a hibát, ami folyamatosan szedi áldozatait. Nem egy hétköznapi, kissé zavaró bugra hívták fel a figyelmet a szakértők, a probléma igen komoly, ugyanis…

Nem marad el, csak az online térbe költözik az Ökumenikus Imahét

Behír
-
 Ma 07:10Belföld

Idén, mivel a templomokat sem lehet látogatni, az Ökumenikus Imahét az televíziók és számítógépek képernyőjére költözik. Hazákban már 1958 óta minden évben megrendezik az imahetet.

Végre nők is vezethetnek metrót Moszkvában – eddig tilos volt nekik

Az Oroszországi Vasutak már jelezte, hogy 2021-től női mozdonyvezetőket is fog alkalmazni.

Kiszivárgott a Windows 10X

A Microsoft eredetileg új, kétképenyős eszközökre tervezett, karcsúsított operációs rendszere a hírek szerint elkészült, már csak az utolsó simítások vannak hátra, és tavasszal megjelenhetnek a köré épülő első eszközök, amelyek azonban egyelőre egyképernyősek lesznek.

Bemutatóvideón a Microsoft új operációs rendszere a Windows 10X

A Microsoft még 2019-ben jelentette be, hogy egy új operációs rendszeren dolgoznak, ami Windows 10X néven fog megjelenni és első sorban több-képernyős eszközökhöz készül. Azóta eltelt jó néhány hónap és elég sok minden változott a Windows 10X körül, tavaly irányt váltott a cég és elmondták, hogy főként olyan Laptopokhoz tervezik az új…

Ingyenes Wallpaper Engine alternatíva: interaktív, mozgó háttérképek Windowsra

Techwok
-
 Tegnap 06:35Infotech

Bár kétség kívül erőforrás-zabáló hobbi, de olykor az ember szívesen beállít videós, animált hátteret a Windows vagy a macOS Asztalára a hagyományos, állóképes megoldások helyett. Ehhez már szolgáltunk temérdek megoldással mindkét rendszerre, melyek közül Windowson kétség kívül a Wallpaper Engine hozza a leglenyűgözőbb…

A kínai metrón kaptak le egy eddig soha nem látott Xiaomi-készüléket

Player
-
 Tegnap 04:30Mobiltech

A Samsung, a Huawei és a Motorola is előrukkolt a maga összehajtható telefonjával, a soron következő elektronikai vállalatok között van a Xiaomi is, amely jelenleg is egy ilyen készülék fejlesztésén ügyködhet.

Alpárfeszt – új helyszínre költözik

Az ország legzöldebb és legundergroundabb fesztiválja – a szervezőkön kívülálló okokból – elhagyja névadó törzshelyét Tiszaalpárt és idén nyáron már a lakiteleki autós kempingben várja az antimainstream rajongókat.  A nem csak metal zenei összejövetel 2021-ben, – ha a vírushelyzet engedi – hetedik születésnapját ünnepli majd …

Kipróbálnád a Windows 10X-et? Itt a lehetőség!

Into
-
 21.01.15 19:34Infotech

A Windows 10X még fejlesztés alatt lévő egyik verziója korábban kiszivárgott és a mai nap sikerült telepíteni egy virtuális meghajtóra.

Már nők is vezethetnek metrót Moszkvában

Euronews
-
 21.01.15 18:29Külföld

Az orosz munkaügyi minisztérium 456-ról 100-ra csökkentette a nők számára veszélyes, ártalmas foglalkozások listáját.

Composer telepítése Windows 10-re

ByTech
-
 21.01.15 17:46Infotech

Ebben a tutoriálban bemutatom lépésről-lépésre a Composer telepítését Windows 10 rendszer alatt.

Egyetlen paranccsal megölhető a Windows 10

ByTech
-
 21.01.15 17:11Infotech

Egyetlen paranccsal kinyírhatóak a Windows 10-ek.

Lassan a Microsoft összes szolgáltatása az Azure alá költözik

Computerworld
-
 21.01.15 16:53Infotech

A redmondi vállalatnákl tíz éve döntötték el, hogy az Office 365-ot az Azure-ra telepítik, és ma már hajszálnyira vannak ettől a céltól.