Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már kaphatják a betegek a magyar koronagyógyszert

Megnövekedett a gyógyítást segítő készítmények köre, és már tesztüzemmódban van a remdesivir hatóanyag is, amit eddig összesen hét beteg kapott meg a Semmelweis Egyetemen klinikáin.

Különleges programokkal vár az őszi szünetben a Debreceni Állatkert és Vidámpark

A festői színekbe öltözött Nagyerdő szívében található intézmény október 23. és 31. között a napi látványetetések mellett több tematikus programmal és az év utolsó vidámparki

Összeomlás szélén áll Gaby Spanic – már el is temették az édesanyját

BorsOnline
-
  Ma 03:20 Bulvár

Szörnyű trauma érte a TV2 show-jának sztárját, aki nem tudott elbúcsúzni szeretett mamájától. Bár a stáb mindent megtesz fájdalma enyhítéséért, sokan féltik, nehogy összeroppanjon lelki terhe súlya alatt.

„Hiába volt több száz udvarlóm, egyedül maradtam életem végére” – Medveczky Ilona fájdalmas vallomást tett

Blikk
-
  Ma 03:10 Bulvár

Minimum tíz évet letagadhatna a korából Medveczky Ilona (79), aki bár jól érzi magát a bőrében, nincs könnyű helyzetben.

Peking már a háborúra készíti katonáit

Liner
-
  Ma 00:58 Külföld

Hszi Csin-Ping kínai elnök a Shenzen Különleges Gazdasági Övezet (SEZ) megnyitásának negyvenedik évfordulója alkalmából tartott egy körutat Guangdong tartományban, ahol nem sok jót sejtető szavakkal bíztatta katonáit.

Már 15 főt vettek őrizetbe a lefejezett történelem tanár ügyében

Már tizenötre emelkedett a hatalmas közfelháborodást kiváltó francia tanárgyilkosság ügyében őrizetbe vett gyanúsítottak száma. Előállították a Párizstól északnyugatra található Conflans-Sainte-Honorine település középiskolájának négy diákját is, akik a feltételezések szerint pénzért cserébe megmutatták a csecsen terroristának hol van a történelem

A szkeptikusok ne olvassák! Ennyivel emelkedett a halálozás tavalyhoz képest Európában

Mintegy 170 ezerrel több haláleset történt 2020 márciusa és júniusa között Európában az elmúlt négy év ugyanezen időszakához képest – olvasható az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) hétfői közleményében, a különbség fő oka bizonyosan a koronavírus-járvány. A luxembourgi székhelyű hivatal 26 uniós tagország halálozási rátája alapján…

Folkzene és rockabilly parádé Bükön - Ed Philips, Marót Vikiék, a CimbaliBand és a Folkbeat is fellép a Sportcsarnokban

Vaskarika
-
  Ma 00:15 Kultúra

A kétnapos gyermek néptáncfesztivált "vezetik le" a könnyed népzene és a rockandroll honi reprezentánsai csütörtökön és pénteken Bükön. A bulik ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Rendkívüli MARIATHON két napon keresztül ezen a héten

Jelenleg a Mária Rádió Mirjam az egyetlen rádió Szlovákiában, amely napi 24 órás, magyar nyelvű, önálló műsort sugároz. A rádió műsorát Érsekújvárban az FM 94,6-os, Rozsnyón az FM 90,5-ös, Komáromban az FM 88,3-as, Telkibányán az FM 100,6-os, valamint interneten a www.mariaradio.sk oldalon keresztül is hallgathatják az érdeklődők.…

Farkas Örs: a magyar egészségügy jobban felkészült, mint sok más országé Európában

A magyar egészségügyi rendszer felkészült a koronavírus-járvány második hullámára, és az adatok szerint a kelet-európai országok egészségügye az uniós átlag felett teljesít – mondta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Farkas Örs elmondta, a magyar…

Legalább egy PlayStation 5-ös játék már biztosan kap magyar feliratot

A Sony folytatja jó szokását, úgy tűnik, a következő generációban is magyarul játszhatunk majd exkluzívokat.

Civilek küzdelme ellenére Újlipótváros kimaradt a budapesti forgalomcsillapító projektből

thevip.hu
-
  Tegnap 23:01 Színes

Az önkormányzat nem csatlakozott a főváros által augusztusban életre keltett mintaprojekthez. A Civilek küzdelme ellenére Újlipótváros kimaradt a budapesti forgalomcsillapító projektből bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Úgy csapták be az ajtót, hogy azért nyitva maradt

Telex
-
  Tegnap 22:51 Külföld

Ha a mostani egyeztetések Boris Johnson és az EU között zátonyra futnak a brexit utáni kapcsolatokról, az pont a világjárvánnyal súlyosbítva üthet be jövő év elején. A briteken csattanna leginkább, de az uniós országok is megszenvednék. Mi történik már megint a brexit körül?

Négyen próbálkoztak

Police
-
  Tegnap 22:44 Baleset-bűnügy

Négyen próbálkoztak Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 19., h - 22:44 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében.

Kicsúfolták, ezért ölte meg a prostituáltakat

Origo
-
  Tegnap 22:42 Külföld

Évekig tudta titkolni a gyilkosságokat az egyik legkegyetlenebb német sorozatgyilkos, azonban végül egy tűz miatt lebukott.