Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Betegséget okoznak a falszínek a lakásodban: hízás, vérnyomás, gyomorpanaszok

Bien
-
  Tegnap 11:02 Otthon

Az otthonod színei kifejezhetik az egyéniségedet, feldobhatják a lakást, világosíthatják, vagy tágíthatják a teret. Nem szabad azonban elfelejteni,...

Magas vérnyomást mért az orvosom, máris gyógyszert kell szednem?

WebBeteg
-
  19.10.19 04:33 Egészség

Magasvérnyomás-betegségről akkor beszélünk, ha 3 különböző időpontban, nyugodt körülmények között mért érték átlaga meghaladja a 140 Hgmm-es szisztolés vagy a 90 Hgmm-es diasztolés értéket.

Finn szaunázás és a magas vérnyomás

Spa Trend Online
-
  19.10.18 12:33 Életmód

Ez itt egyrövid összefoglalás, mely hiteles információk alapján íródott. Az orvosi kezelést természetesen nem pótolhatja, de segít kicsit tisztábban látni a neten kavargó - sokszor téves vagy egyenesen káros információk dzsungelében.

Hogyan történjen az otthoni vérnyomásmérés?

WebBeteg
-
  19.10.16 16:05 Egészség

Vérnyomásmérés során gyakran furcsa számok jönnek ki, és van egy olyan érzésem, hogy nem jól mérem magamnak. Hogy kell rendesen megmérni házilag a vérnyomásomat? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Fontos, hogy tisztában légy vele: Pontosan ennyi a megfelelő vérnyomás számodra

Blikk
-
  19.10.16 13:55 Életmód

Súlyos gondokat okozhat az egészségedben, ha kritikussá válik.

Laboreredmény - Mire utal a nitrit a vizeletben?

WebBeteg
-
  19.10.15 20:35 Egészség

A laboreredményem szerint nitrit van a vizeletemben. Szeretném tudni, hogyan kerülhetett bele, és milyen következményekkel járhat a jelenléte? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

A vizelet inkontinencia kivizsgálása

Mivel az inkontinencia számos formában jelentkezhet és számos tényező okozhatja, rendszerint alapos kivizsgálás szükséges a diagnózis felállításához. Amennyiben úgy dönt, hogy felkeresi orvosát, célszerű felkészülni már az első találkozásra is.

Milyen gyakran ellenőriztesse vérnyomását?

WebBeteg
-
  19.10.14 16:05 Egészség

A vérnyomás rendszeres mérése minden 40 év fölötti ember számára ajánlott, sokszor már korábban is. Ha Ön egészséges és korábban normális volt a vérnyomása, évente akkor is méresse meg vérnyomását - ezt ma már számos patikában is elvégzik.

Alacsony vérnyomás: kiderült a titok

HáziPatika
-
  19.10.14 06:02 Egészség

Az idősödő emberek egyik legnagyobb félelme, hogy fokozatosan elveszítik értelmi képességeiket, és az öregedés elkerülhetetlenül demenciához vezet. De ez nem igaz. Sok ember nem tapasztal életkorral összefüggő kognitív hanyatlást. Kutatók hosszútávú...

Ilyen könnyen csökkentheted 6 hét alatt a magas vérnyomásod

Női NetCafe
-
  19.10.14 05:10 Egészség

A legújabb kutatási eredmények szerint a magas vérnyomás korai stádiumában lévő betegek hat hét alatt visszaállíthatják vérnyomásukat az egészséges szintre, ha minden nap egy órával korábban bújnak ágyba.