Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

A home office helyzete 2020-ban Európában

Filter
-
 Tegnap 19:38Színes

Amennyiben össze szeretnénk foglalni a 2020-as évet évet egyetlen szóban, a legtöbb ember biztosan a “koronavírus” a “pandémia” vagy a “világjárvány” szavakat használná.

Megszületett az elmélet: ezért pusztulnak a kocsányos tölgy csemetéi Európában

A kocsányos tölgy csemetéinek természetes utánpótlását megakadályozó lisztharmatjárvány-elméletükről publikáltak tanulmányt az Elkh Ökológiai Kutatóközpontjának kutatói egy neves tudományos folyóiratban. Egy nemzetközi kutatócsapat Demeter László, az Elkh Ökológiai Kutatóközpont erdőökológusa vezetésével 130 év erdészeti,…

Osztrák miniszter a brit koronavírus-mutáció terjedéséről: egész Európában riasztó a helyzet

Abból kell kiindulnunk, hogy Ausztria is jelentős mértékben érintett a brit koronavírus-mutáció által - jelentette ki Rudolf Anschober osztrák egészségügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Koronavírus: így halad az oltás Európában

Belgiumban hétfőn a Moderna vakcinájával is megkezdik a koronavírus elleni oltást, Franciaországban pedig hétszáz új oltópont nyílik meg. A britek már legalább 3 millió embert beoltottak, Putyin pedig elrendelte az orosz lakosság tömeges beoltását.

Így vitték tökélyre oroszok hekkerek Európában az adathalászatot

Bitport
-
 Tegnap 15:09Infotech

Ember sem kell, bőven elég egy chatbot és a hamis weboldalak kombinálása a social engineeringgel, hogy gyanútlan áldozatok kiadják banki adataikat.

Európában is megjelent az egyik brazil koronavírus-mutáció

A Brazíliában nemrég felfedezett koronavírustörzs közül megtalálták az egyiket brit virológusok az Egyesült Királyságban.

Nacsa Lőrinc: Európában már lassan mindenkinek több joga lesz az európaiaknál

Mandiner
-
 Tegnap 13:51Vélemény

Donáth Anna sajnálkozása pedig felettébb álszent.

A vártnál kevesebb vakcina-szállítmány miatt panaszkodnak az EU-s országok

Portfolio
-
 Tegnap 13:46Gazdaság

A Reutersnek nyilatkozó EU-s tisztségviselők szerint a vártnál kevesebb vakcina áll rendelkezésre és aggódnak a jövőben várható szállítmányok miatt. Sokan amiatt panaszkodnak, hogy az EU által megrendelt vakcinákat egyenetlenül osztják szét a tagállamok között – írja a Reuters.  

Koronavírus híradó: a vártnál lassabb az oltás Európában, Magyarország a középmezőnyben

Átlátszó
-
 Tegnap 13:09Vélemény

Harmadik hete zajlik az oltások beadása Magyarországon, a lakosság közel 1 százaléka, 105 728 fő kapta meg az első adagot,

Már a visegrádi sípálya is várja a sportolni vágyókat

Pénteken kinyitották az 1/A, fő hóágyús pályát a bébi pályával Visegrádon, a Nagyvillám Sípályán. Este 7-ig lesznek nyitva, kölcsönzővel, síiskolával és külső kiadó ablakos büfével.

Friss oltásábra: így állnak az országok a koronavírus elleni harcban

Portfolio
-
 Tegnap 11:00Gazdaság

Nem meglepő módon Izrael toronymagasan vezeti a koronavírus-oltások számát tekintve a vírus elleni küzdelmet a világban, az ábrák alapján azok az országok állnak jobban a vakcinázottsággal, akik korán lekötötték az adagokat és hajlandóak voltak többet is fizetni az oltásokért.

“Vérfürdőre” számítanak az elemzők Európában

Nagyon nehéz első negyedévre készülhetnek Európában a légitársaságok, a világ más régiói esetében pozitívabbak a kilátások.

Durva helyzetre számítanak az elemzők Európában

Nagyon nehéz első negyedévre készülhetnek Európában a légitársaságok, a világ más régiói esetében pozitívabbak a kilátások.

Holnap dől el, ki lesz Merkel utódja - Teljesen új irány jöhet Európában

Január 16-án dől el, ki lesz a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) következő elnöke, jó eséllyel ugyanez a személy lesz majd a párt kancellár-jelöltje is az ősszel esedékes német választásokon. A választás során az is eldől, hogy fennmarad-e a párt Merkel által kezdeményezett középre tolódása, vagy visszatér-e a CDU a konzervatív-keresztény…

Koronavírus: ezért fizet Izrael sokkal többet a vakcináért, mint más országok

Az izraeli egészségügyi minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője szerint a koronavírus elleni védőoltások költsége nevetségesen alacsony ahhoz képest, amilyen gazdasági károkat okoznak a lezárások az országban.