Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elavult ugyan a kínai vakcina technológiája, de nekünk azért jó lesz - megszólalt a nemzeti labor vezetője

A pécsi egyetem professzora, Jakab Ferenc az első hullám idején rendszeres vendég volt a Karmelita Kolostorban. Most kendőzetlenül fejtette ki véleményét a kínai vakcináról.

Tűz ütött ki a Capitolium környékén, lezárták és kiürítették az épületet

Rövid időre óvintézkedésként lezárták a washingtoni törvényhozás épületét, a Capitoliumot hétfőn egy közeli tűzeset miatt - közölte a Secret Service a Twitteren.

Mikor nem kell eltűnnie egy belvárosi épületnek?

Szállodát építenének a Király és a Kazinczy utcák sarkára, pedig műemlékeknek minősített épületek állnak ott. Igaz, némelyik igencsak lepusztult állapotban.

Megduplázódott Magyarországon az informatikusok iránti kereslet

Az elmúlt öt évben kétszeresére nőtt az informatikusok iránti kereslet Magyarországon: a munkáltatók 44 ezer digitális szakembert vehetnének fel a következő két évben, ha nem kellene számolniuk az évről évre növekvő szakemberhiánnyal, 2015-ben ez a szám még csak 22 ezer volt – közölte az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért hétfőn az…

Ez a három a legnagyobb epertermelő ország a világon

Origo
-
 Ma 18:02Gazdaság

Szerte a világon termesztik az epret, mutatjuk a mennyiség alapján felállított ranglistát.

Figyelem! Füstfelhőben a Capitolium környéke, lezárták az épületet!

Hétfő délután füst szállt fel a Capitolium közeléből, a szemtanúk szerint külső fenyegetés miatt az épületet lezárták és evakuálták. Tűz,

Füstölt a Capitolium környéke, külső fenyegetés miatt lezárták az épületet

Ma délután füst szállt fel a Capitolium közeléből, a szemtanúk szerint külső fenyegetés miatt az épületet lezárták és evakuálták.

Három német cég is friss beruházást indít Magyarországon

Újabb három jelentős, nemzetközi jelenléttel rendelkező német vállalat döntött további magyarországi beruházás mellett - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Újabb három német vállalat fektet be Magyarországon

Három jelentős, nemzetközi jelenlétű német vállalat döntött további magyarországi beruházás mellett – jelentette be Szijjártó Péter.

Füstölt a Capitolium környéke, lezárták az épületet

Szemtanúk füstről számoltak be a Capitolium közelében.

Egészséges épületek – egészséges emberek

A levegő párásítás véd a fertőzésektől A légúti fertőzések masszív termeléskieséshez és magas költségekhez vezetnek. A nemzetgazdaságokra gyakorolt katasztrofális következményeket a korona-világjárvány szemlélteti. Az olyan épületek különösen veszélyesek, amelyekben sokan tartózkodnak egymás közvetlen közelében. A 40 és 60 %…

Ez a bank finanszírozza legjobban a kereskedelmet Magyarországon

Nyolcadik alkalommal nyerte el a K&H a Global Finance nemzetközi pénzügyi magazin elismerését, és szerezte meg a „Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank Magyarországon” (Best Trade Finance Provider in Hungary) díjat.

Nem akármilyen épület maradványait fedezték fel kínai kutatók

A most feltárt templomegyüttes a Nancsao birodalom idejéből származik, amely a Tang dinasztia uralkodása alatt jött létre.

A világ 10 legjobban várt épülete között a Magyar Zene Háza

A Liget Budapest Projekt részeként épülő Magyar Zene Háza az egykori Hungexpo épület helyén létesül. A kultúrpalotát a Magyar Építő Zrt. kivitelezi Sou Fujimoto japán sztárépítész és magyar partnere, az M-Teampannon Kft. tervei alapján.

Tűz volt a Capitolium közelében, az épület egy részét kiürítették

Telex
-
 Ma 16:46Külföld

A Reutersnek tanúk azt mondták, „külső fenyegetés” miatt evakuálták az épület nyugati részét és egy termet.